Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

o siaube db tikrai baisu ir man pasidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SmiltukasTT @ 2009 06 08, 12:33)
Savaitgali buvau vestuves ir grojo broliai Deteniai is moletu pagyvene vyrai apie 50 m., niekam ju nerekomanduociau ir dar nuplese 2500 uz 8 val. Kai jaunieji atvaziavo jiems pasiule valsa sokti po geru 2 val. jokiu zaidimu jokiu sveikinimu janiesiem nesake , dainos buvo melancholiskos linksmu gal 3 per vakara pagrojo. vienu zodziu klaikus muzikantai, labai dag laiko budavo tyla kai jie iseidavo paisleti net muzikos neuzleisdavo

Ir mano vestuvese jie grojo. Nerealus muzikantai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Grojo nuo 18 val. vakaro iki 3 ryto. Su tokia ugnele ir bajeriukais(nenuvalkiotais), o jau kaip sirtaki "pavare" tai is vis be zodziu... Per pertraukeles grojo tikrai gerus "gabalus", ju muzikoje nesijaute jokie "cicinai", "aliukai" ir pan. grojo daug savo kurybos dainu(beje padovanojo 2 isleistus ju kurybos CD). Zodziu mums ir musu sveciams buvo super smagu ir noriu tarti DIDELI ACIU BROLIAMS DATENIAMS uz puikia nuotaika mano vestuvese!!! 4u.gif
Atsakyti
prisiskaiciau baisiu istoriju....kai bus mano vestuves reikes buti pasiruosusiai nemalonumams visokiems - maziau streso bus, jei kas negero nutiks....
Atsakyti
sveikos merginos, kadangi mano svente jau praeity, galiu ramiu balsu pasipasakoti ax.gif Antrają vestuvių dieną išsinuomojom sodybą Varėnos rajone, Merkinės kaime... Sodyba esanti šalia Jonionių akmenų.... Žodžiu, pati sodyba labai graži, jauki, matosi, kad įdėta daug rankų darbo ir šiaip - yra prižiūrima...
Tik atvažiavus,, šeimininkai paprašė sumokėti likusią dalį sumos už naktį.. Kaip ir nieko keista.... Naktis buvo išties linksma: gurkšnojom alų, grojom gitara, dainavom, šokom.... viskas buvo super mirksiukas.gif Kaip suprantat miegot vėliausi draugai nuėjo tik prašvitus lotuliukas.gif bet šeimininkai sugebėjo atvažiuoti į sodybą jau prieš 12.00 ryto ir pasakyt, kad mes jau turim važiuoti iš čia blink.gif Aš vos susilaikiau netrenkus blush2.gif ir dar paskutinis lašas buvo tai, kad kažkokie žmones, kurie turėjo atvažiuoti vakare, jie jau trypčiojo mums ir laukė, kol mes susikrausim daiktus.... buva labai pikta.... ir esu iki šiol...
Jei žmonės bando daryt verslą, tai turi gerbti kiekvieną atvykstantį klientą...
Tigi, Merkinės kaimas Jonionių akmenys.... atsargiai....
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(el_teide @ 2009 06 17, 20:15)
Ir mano vestuvese jie grojo. Nerealus muzikantai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Grojo nuo 18 val. vakaro iki 3 ryto. Su tokia ugnele ir bajeriukais(nenuvalkiotais), o jau kaip sirtaki "pavare" tai is vis be zodziu... Per pertraukeles grojo tikrai gerus "gabalus", ju muzikoje nesijaute jokie "cicinai", "aliukai" ir pan. grojo daug savo kurybos dainu(beje padovanojo 2 isleistus ju kurybos CD). Zodziu mums ir musu sveciams buvo super smagu ir noriu tarti DIDELI ACIU BROLIAMS DATENIAMS uz puikia nuotaika mano vestuvese!!!  4u.gif

Kažkaip sunku patikėti, kad apie tuos pačius muzikantus tokie skirtingi atsiliepimai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 07 20, 16:09)
sveikos merginos, kadangi mano svente jau praeity, galiu ramiu balsu pasipasakoti  ax.gif Antrają vestuvių dieną išsinuomojom sodybą Varėnos rajone, Merkinės kaime... Sodyba esanti šalia Jonionių akmenų.... Žodžiu, pati sodyba labai graži, jauki, matosi, kad įdėta daug rankų darbo ir šiaip - yra prižiūrima...
Tik atvažiavus,, šeimininkai paprašė sumokėti likusią dalį sumos už naktį.. Kaip ir nieko keista.... Naktis buvo išties linksma: gurkšnojom alų, grojom gitara, dainavom, šokom.... viskas buvo super  mirksiukas.gif Kaip suprantat miegot vėliausi draugai nuėjo tik prašvitus  lotuliukas.gif bet šeimininkai sugebėjo atvažiuoti į sodybą jau prieš 12.00 ryto ir pasakyt, kad mes jau turim važiuoti iš čia  blink.gif Aš vos susilaikiau netrenkus  blush2.gif ir dar paskutinis lašas buvo tai, kad kažkokie žmones, kurie turėjo atvažiuoti vakare, jie jau trypčiojo mums ir laukė, kol mes susikrausim daiktus.... buva labai pikta.... ir esu iki šiol...
Jei žmonės bando daryt verslą, tai turi gerbti kiekvieną atvykstantį klientą...
Tigi, Merkinės kaimas Jonionių akmenys.... atsargiai....

Nieko keisto čia nėra, daugumoje sodybų ar viešbučių para baigiasi 12.00 val. arba tenka mokėti papildomai, jei nori likti ilgiau. Tikriausiai, kai tarėtės Jūs nepaklausėt, o šeimininkai pamiršo įspėti.. g.gif
Atsakyti
schmoll.gif Iš vakaro tarėmės išvažiuot apie 15.00...
Jie mus išprašė, kadangi tie žmonės, kurie užsisakė sodybą visai savaitei atvažiavo prieš pietus.... O mes, matote, ėmėm tik vienai parai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuliuks: 20 liepos 2009 - 14:29
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 07 20, 16:27)
schmoll.gif Iš vakaro tarėmės išvažiuot apie 15.00...
Jie mus išprašė, kadangi tie žmonės, kurie užsisakė sodybą visai savaitei atvažiavo prieš pietus.... O mes, matote, ėmėm tik vienai parai....

Tada tikrai nieko gero apie tokius verslininkus pasakyti negalima doh.gif
Atsakyti
na as ir pasipasakosiu smile.gif musu vestuvese mus apgavo fotografe. NEREKOMENDUOJU imt fotografes Liudmilos is Jonavos.
Mes norejome tik dvd kompakto su nuotraukomis, bet ji kaip vyro pazystama dar isiule ir albuma. aciu dievui, mano sveikas protas tada sugalvojo nusisamdyt pazystama vaikinuka kuris fotografuoja savo malonumui.
Kai ja jau uzsakinejome sutareme, kad foto gausime po 1 savaites.
Vestuviu diena ji jau pareiske kad foto bus po 2savaiciu. visa diena vaiksciojo Ji nosi suraukus, nieko nefotografavo, nes matyt sukilo moteriskei ego,nes buvo dar vienas fotografas (nors ji apie tai buvo ispeta)
Siaip ne taip, po ilgu barniu ir koliojimusi atgavome foto po 2savaiciu. nes kai po vestuviu paskambinome paklaust kaip foto, tai ji pareiske kad bus tik po 3 savaiciu doh.gif susinervinom nerealiai.
na bet galvojom kad bent foto bus grazios. Klydome...oi kaip klydome..foto buvo siaubingos, zmoniu neimanamo nuotraukose atpazinti, veidai visu pilki lyg kokiose laidotuvese zmones buvo..nuneseme profesionaliam fotografui diska ir paprasem pataisyt bent siek tiek foto, nes baisu sveciams rodyt, sveciai nuotraukuose uzsimerke (atrodo lyg su skaitmeniniu fotoparatu neimanoma dar kart perfotografuoti)
Fotografo atsakymas buvo: gaila, bet neimanoma, ji tiek "pritaisius" kad nuotrauku sutvarkyt neimanoma..

Gerai, kad turejome ta vaikinuka tai bent siek tiek turime jo foto.

Nerekomenduoju LIUDOS!nebent norite susigadinti svente ir netureti fotografiju.
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2009 07 22, 10:41)
na as ir pasipasakosiu  smile.gif  musu vestuvese mus apgavo fotografe. NEREKOMENDUOJU imt fotografes Liudmilos is Jonavos.
Mes norejome tik dvd kompakto su nuotraukomis, bet ji kaip vyro pazystama dar isiule ir albuma. aciu dievui, mano sveikas protas tada sugalvojo nusisamdyt pazystama vaikinuka kuris fotografuoja savo malonumui.
Vestuviu diena ji jau pareiske kad foto bus po 2savaiciu. visa diena vaiksciojo Ji nosi suraukus, nieko nefotografavo, nes matyt sukilo moteriskei ego,nes buvo dar vienas fotografas (nors ji apie tai buvo ispeta)
Siaip ne taip, po ilgu barniu ir koliojimusi atgavome foto po 2savaiciu. nes kai po vestuviu paskambinome paklaust kaip foto, tai ji pareiske kad bus tik po 3 savaiciu  doh.gif susinervinom nerealiai.
na bet galvojom kad bent foto bus grazios. Klydome...oi kaip klydome..foto buvo siaubingos, zmoniu neimanamo nuotraukose atpazinti, veidai visu pilki lyg kokiose laidotuvese zmones buvo..nuneseme profesionaliam fotografui diska ir paprasem pataisyt bent siek tiek foto, nes baisu sveciams rodyt, sveciai nuotraukuose uzsimerke (atrodo lyg su skaitmeniniu fotoparatu neimanoma dar kart perfotografuoti)
Fotografo atsakymas buvo: gaila, bet neimanoma, ji tiek "pritaisius" kad nuotrauku sutvarkyt neimanoma..

nu jo, principinga moteriškė doh.gif
Atsakyti
na as ir pasipasakosiu  smile.gif  musu vestuvese mus apgavo fotografe. NEREKOMENDUOJU imt fotografes Liudmilos is Jonavos.

O siaubas doh.gif bet kaip skaudu tokia vienintele nuostabia diena taip viskas sugadinta.
Atsakyti
Siaip ne taip, po ilgu barniu ir koliojimusi atgavome foto po 2savaiciu. nes kai po vestuviu paskambinome paklaust kaip foto, tai ji pareiske kad bus tik po 3 savaiciu  doh.gif susinervinom nerealiai.

O jos pavardė kartais ne Derevianko? Čia kur prie turgaus fotoatelje dirba ir dar sūnų fotografą turi.
Atsakyti
as ateinu pasiguosti mus pavede firma MANO LIMUZINAS is ten buvom uzsisake limuzina vestuvems ir antradieni ateja sumoketi likusios sumos jie pasake,jog musu limuzino jie neturi ir is vis jie bankrutuoja.zodziu pasake,jog gali atiduoti tik uzstata.o as taip supykau ir parasiau pareiskima policijoj ir dar ryt skaitykit lietuvos ryta ten bus visa istorija aprasyta.tapau seklys morka ir issiaiskinau,jog jie jau 4savaitgalius iseiles taip padaro.vieniem sako,jog bankruotuoja,kitiems,jog masina sugenda ar sudauzo. taigi SAUGOKITES MERGINOS
Atsakyti