Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(Samira @ 2008 09 03, 21:16)
Negaliu susilaikyti nepapasakojusi kaip mus apgavo fotoatelje, įsikūrusi Vilniaus CMB. Kai nešėme prašymus prie mūsųs pristojo moteris, kuri labai išreklamavo savo foto paslaugas parodė visai neblogas nuotraukas sutvarkytas fotoshopu. Nuotraukų kaina 14lt, tad palikome užstatą 30lt. Reklama buvo tikrai nepriekaištinga, moteris viską papasakojo kaip jie dirba, kaip myli savo klientą ir kaip kantriai dirba su jaunavedžiais. O jau nuotraukų ir fono ir pozų kokių tik norite... kam jums fotografai. Ateikite pas mus ir užteks jums tų nuotraukų.

Vestuvių dieną po ceremonijos nusivedė mus į studiją, kurios ir mėgėjas studija nepavadins. Kažkoks skladukas. Ant greičio visus pravarė (nufotkino) aš net susivokti nespėjau, o jau kalusia, na po kiek imsite? šitą, šitą ir šitą. Ir skaičiuoja man po tris vienodas nuotraukas, kurių kaina išaugo jau iki 19lt. Supyko, kad pasakiau, kam man bruka vienodas nuotraukas ir kad palydai nuotraukšų mes nepirksime, mums patiems per brangu. Galiausiai apsisprendėme dėl poros nuotraukų. O už užstatą sako padarysime jums portretinę (už 30lt). Buvo labai nepatenkinti, kad imame tiek mažai nuotraukų. Pažadėjo mėnesio bėgyje paskambinti. Skambučio taip ir nesulaukėmė. Vyras praėjus pusantro mėn. pats šiandien pas juos nuvažiavo. Kai pamačiau nuotraukas, vos nenualpau. veidai išbalinti, mano veido bruožų nėra, nors makiažas buvo superinis ir kitų fotografų nuotraukose tokio broko nebuvo. Visi sustatyti bet kaip, šypsenų nėr, antrame plane matyti apdriskę dekoracijos. O portretinė nuotrauka  blink.gif  dešiniame šone mano vyras nuo galvos iki juosmens o kairiame kampe - mano galva. Kaip jums tai patinka. Kur aš tokį portretą rėminsiu. O apie ''efektus"aš iš vis nekalbu. Pozų iš viso tik trys. o nuotraukos tos pačios tik iš arčiau ir iš toliau.
Šarlatanai. Gaila dabar jau vėlu pinigus atgauti. Bet čia tikra chaltūra. Žmonės neturi nei reikiamos įrangos nei talento nei supratimo, bet matyt per švogerius įsitaisė į šiltą vietelę ir kala sau pinigėlius ir kvailelių jaunavedžių. GĖDA. Mes gi ne manekenai, kad žinotumėm kaip atsistoti ir kaip pozuoti ir kada šypsotis. kai fotkino mano tėvus per vestuves jiems kiekvieną pirštelį ir sanarėlį sudėliojo, ir nuotraukos tikrai buvo profesionalios. O dar vadina save atelje. Man pikta iki ašarų.

doh.gif doh.gif PASIBAISETINA
Atsakyti
nesikreipkit i max limo arba sutarti pasirasykit taip kad jusu apgaut negaletu. Mano vestuvese ju vairuotojas pasiklydo ir 4 val. vaziavo nuo Kauno iki Moletu. vazinejo tokiais ratais kad isvaziavus is rumsiskiu uz 2.5 val mes buvom apie 10 km iki vilnaus, vaziavo kazkokiais kaimais vingiais. nuvaziavom visi pikti pavarge ir pavelave 2 val. o jie dar paprase papildomai sumoket nes nebuvo tartasi kad jis taip ilgai vaziuos. tai kita karta jie gali is kauno i palanga vez per salcininkus.
Atsakyti
Nors praejo nemazai laiko, bet kai pagalvoju vel pradeda virti viduje, noriu papasakoti apie STIRNIU MALUNA. Gaila kad negaliu atsukti laiko atgal, gyvenime nesirinkciau. Turi jie tokia direktore Rita, graziai uzkalbanti jaunavedziams akis, zadanti viskuo pasirupinti, o jus tik rupinkites savo groziu. Itkinejo, kad viska zino, daug metu dirba bei tu vestuviu maciusi "N". Pradzioj noriu pasakyti, kad jie turi, matomai jau ilga laika, besitesianciu problemu su kanalizacija. Musu vestuviu diena buvo labai karsta, kai mes atvaziavom prie fontano slyksciai smirdejo kanalizacija. Anksciau atvyke sveciai pasakojo, kad lauke pro kanalizacijos groteles sunkesi smarve ir stovejo bala. Kazkas is darbuotoju bande tvarkyti, bet artejant musu atvykimo laikui, tiesog uzstate ta bala su masina. Kai derinom smulkmenas su p.Rita pasiteiravau ar yra kondicionierius, sake yra, deja nepaklausiau ar jis veikia. Kaip minejau tadien buvo labai karsta, saleje yra vienas ar du langai ir stikline siena i ezero puse bei i vakarine puse. Kai atvykom, saule kepino tiesiai i sale. As jums nemoku apsakyti kaip buvo karsta patalpoje. Vyro teta uz stalo isbuvo nepilnus 10 min, kai skubiai veze i ligonine su priesinsultine busena. Sveciai sulauke pirmos pertraukos issiskirste po lauka ikvepti oro. Praktiskai per visas vestuves nepavyko vel susaukti visus atgal. Zodziu vientisas chaosas. Galiausiai is vadinamo kondicionieriaus, kuris kabojo prie lubu, pradejo varveti vanduo, visa laime, kad ne zmonems ant galvu. Padavejai susizvalge, nusisypsojo viens kitam, o as vos tvardziausi neapsiasarojusi prie "jaunavedziu" stalo. Atveso apie 2 valanda nakties. Sveciai atsigavo pradejo sokti, linksmintis. O Stirniu malunas nuo 1 valandos ima 300 Lt mokesti uz paskesne valanda. Stai toks biznis. O maloningoji Rita kita ryta angelisku veideliu klause "kas nors buvo netaip?"
Del maisto priekaistu neturiu, nes beveik nieko neparagavau, o sveciai sake, kad buvo skanu.
Busimos nuotakos nesikuklinkit, liskit i akis, nepasitikekit naiviai, aiskinkites iki maziausios smulkmenos, kad paskui ta smulkmena neapkartintu visu vestuviu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tangrita: 13 rugsėjo 2008 - 00:08
Žiauru... blink.gif net nebuciau pagalvojus, kad stirniuose taip yra, gi gana prabangi vieta.. zinosim db!
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 08 30, 01:56)
Siaubas kazkoks! As tai isvis pakraupusi tokiu "lietuvisku bizniu", kaip zmones nepaiso klientu noru. Is pradziu lyg ir viskas grazu, kol uzsisakai, o paskui prasideda... As cia tiesiogiai kalbu apie"Linos salona" Kaune, kuris labai nuvyle mano sese. Uzsisake ji suknele gal pries men. laiko mano vestuvems nauja, grazia, prizadejo, kad niekam daugiau nenuomos, paliko uzstata, sutare likus 3 dienom iki vestuviu atvaziuoti primatavimui. Nuvaziuojam mes su ja sutarta diena, o suknele i suknele nebepanasi-nugaroj atsirade raisteliai, kuriu ji labiausiai nemegsta, istampyta, ispesiota, zodziu, matosi, kad vilketa ne viena karta. Mano sesuo susinervino, o ta Lina pradejo akis uzkalbineti(man ji tai pasirode tokio turginio stiliaus), kad cia taip buvo ir t. t. Uz 3 dienu vestuves, trauktis nera kur, bet ir nuotaikos nera, visai nesinori eiti su tokia suknele. Pro sali vaziuojant, dar pabandom uzsukti i "Afrodites  paslaptis", ir kaip isgelbejimas - randam grazia suknele. Tada dar paskambinam Linai, pasakyti, kad neimsim jos sukneles, tai ji aisku pradeda saukti, vietoj to, kad butu atsiprasiusi ir dar pareiskia, kad nesvajotumem apie joki uzstato grazinima. Niekaip nesuprantu kaip tokios "biznieres", kaip Lina dar gyvuoja? Juk, jei ji taip padare vienai, tai lengva ranka padarys ir kitai klientei. O jei sugalvosi ieskoti teisybes, tai busi aprektas ir savo pinigeliu neatgausi, gal ji is to irgi turi pelno?

O kaip ta Lina atrodo: blondine ir greitai kalbanti?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 13, 17:24)
O kaip ta Lina atrodo: blondine ir greitai kalbanti?
aveja, o ne
Taip ta pati. Greitai ir daug kalbanti. Man ji labiau panasi i turgaus pardaveja, o ne i vestuviniu sukneliu salona savininike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 09 14, 00:47)
aveja, o ne
Taip ta pati. Greitai ir daug kalbanti. Man ji labiau panasi i turgaus pardaveja, o ne i vestuviniu sukneliu salona savininike smile.gif

Tikrai taip lotuliukas.gif Mano drauge ji irgi apgavo: paeme pinigus. Rezultatas: nei pinigu nei sukneles g.gif doh.gif
Reiskia, Linos salona Kaune reikia vengti: ten tikri apgavikai dirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 14 rugsėjo 2008 - 01:16
nemaniau, kad ir man prireiks čia rašyti, bet nepasakyti negaliu...
užsisakėme vestuvinį tortą ir šakotį Bijoloje, aptarnavimas super, tortukai gražūs, kelis ragavome, dar skaičiau SM forume, kad ir pigesni, na galvoju viskas bus gerai, dar paprašėme, kad atvežtų į šventės vietą... tiesa, vienas dalykas pasirodė labai keistas, kuomet norėjau sumokėti avansa, man pasakė, kad jo mokėti visai nebūtina ir už tortą sumokėti turėsiu po vestuvių, nes jie nežino tikslios kainos ir t.t. dar pajuokavome, kad po vestuvių gali pinigų nebelikti biggrin.gif na bet įtarimo nesukėlė man per dau...
vestuvių rytą, ką tik buvau gryžusi iš salono, apsirengiau suknelę, laukiu savo svitos... skamba mano telefonas, pakeliu ir negaliu patikėti tuo ką girdžiu, skambina iš Bijolos ir klausia kur pinigai??? sakau kokie pinigai? man " maloniu " balsu praneša, kad nebus pinigų, nebus ir torto... pradėjau aiškinti, kad man sakė, jo pinigai paskui, o ji man visai ką kitą įrodynėja ir aiškina, kad vairuotojas stovi dabar ir nažino ką daryti... na jau tiek įsiutau, tuoj į bažnyčią reikės važiuoti, o čia man dar dėl torto skambina, tai maniškio brolis greitai nulėkė ir sumokėjo, tai visa laimė, kad nebuvo labai toli ši įmonė, nes galėjau likti ir be torto. Taip, kad noriu labai "padėkoti" Bijolai už tokį nuostabų akibrokštą, kuris man vos nesugadino šventės pabaigos... daugiau ten tikrai nesilankysiu ir geru žodžiu neminėsiu.
Beje, mano draugė taip pat ten užsisakė krikštynų tortą, ji mane jau buvo įspėjusi, kad su jais būna problemų, kadangi ji to torto negalėjo sulaukti, nors buvo užsisakiusi su pristatymu, pati paskambino ir jai pasakė, kad tortas yra, atvažiuokit pasiimti... neturiu žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 25, 09:09)
nemaniau, kad ir man prireiks čia rašyti, bet nepasakyti negaliu...
užsisakėme vestuvinį tortą  ir šakotį Bijoloje, aptarnavimas super, tortukai gražūs, kelis ragavome, dar skaičiau SM forume, kad ir pigesni, na galvoju viskas bus gerai, dar paprašėme, kad atvežtų į šventės vietą... tiesa, vienas dalykas pasirodė labai keistas, kuomet norėjau sumokėti avansa, man pasakė, kad jo mokėti visai nebūtina ir už tortą sumokėti turėsiu po vestuvių, nes jie nežino tikslios kainos ir t.t. dar pajuokavome, kad po vestuvių gali pinigų nebelikti biggrin.gif na bet įtarimo nesukėlė man per dau...
vestuvių rytą, ką tik buvau gryžusi iš salono, apsirengiau suknelę, laukiu savo svitos... skamba mano telefonas, pakeliu ir negaliu patikėti tuo ką girdžiu, skambina iš Bijolos ir klausia kur pinigai??? sakau kokie pinigai? man " maloniu " balsu praneša, kad nebus pinigų, nebus ir torto... pradėjau aiškinti, kad man sakė, jo pinigai paskui, o ji man visai ką kitą įrodynėja ir aiškina, kad vairuotojas stovi dabar ir nažino ką daryti... na jau tiek įsiutau, tuoj į bažnyčią reikės važiuoti, o čia man dar dėl torto skambina, tai maniškio brolis greitai nulėkė ir sumokėjo, tai visa laimė, kad nebuvo labai toli ši įmonė, nes galėjau likti ir be torto. Taip, kad noriu labai "padėkoti" Bijolai už tokį nuostabų akibrokštą, kuris man vos nesugadino šventės pabaigos... daugiau ten tikrai nesilankysiu ir geru žodžiu neminėsiu.
Beje, mano draugė taip pat ten užsisakė krikštynų tortą, ji mane jau buvo įspėjusi, kad su jais būna problemų, kadangi ji to torto negalėjo sulaukti, nors buvo užsisakiusi su pristatymu, pati paskambino ir jai pasakė, kad tortas yra, atvažiuokit pasiimti... neturiu žodžių.

kaip keista, as uz turtus bijoloje mokejau kaip pristate i nurodyta vieta, avanso neime iskarto, tik susimokejau uz padeklus ir viskas
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 09 25, 12:55)
kaip keista, as uz turtus bijoloje mokejau kaip pristate i nurodyta vieta, avanso neime iskarto, tik susimokejau uz padeklus ir viskas

drinks_cheers.gif as irgi sumokejau, po visko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 09 25, 12:07)
drinks_cheers.gif  as irgi sumokejau, po visko g.gif  g.gif

na aš matyt kitokia biggrin.gif kažkodėl užsimanė, kad prieš tai sumokėčiau, tik galėjo bent pranešti prieš dieną. Kuomet pradėjau jai aiškinti, kad susitarėm mokėti po visko, ji pasakė, kad tokių dalykų nebūna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 25, 14:03)
na aš matyt kitokia  biggrin.gif  kažkodėl užsimanė, kad prieš tai sumokėčiau, tik galėjo bent pranešti prieš dieną. Kuomet pradėjau jai aiškinti, kad susitarėm mokėti po visko, ji pasakė, kad tokių dalykų nebūna  g.gif

Del sito tai virsune doh.gif doh.gif
Atsakyti