Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(mamytele @ 2008 07 24, 11:24)
Siaip gal labai neimciau i sirdi kad viska padare ne taip kaip norejo jaunoji. bet gvazdikai ...  doh.gif  man gvazdikai aplamai asocijuojasi su tarybu sajunga ir kareivio diena tai jau zinot ... truksta zodziu..

na zinoma skonio reikalas, bet kai as pirma karta pamaciau puokste is zaliu gvazdiku, nuo to laiko tik apie tokia puokste svajoju...tikrai ispudingai atrodo...zinoma, ziurint kaip ta puokste sukomponuota, jei jos ideja prasta tai bet kokia gele tokioje puoksteje gali atrodyti tragiskai...
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 07 25, 11:08)
na zinoma skonio reikalas, bet kai as pirma karta pamaciau puokste is zaliu gvazdiku, nuo to laiko tik apie tokia puokste svajoju...tikrai ispudingai atrodo...zinoma, ziurint kaip ta puokste sukomponuota, jei jos ideja prasta tai bet kokia gele tokioje puoksteje gali atrodyti tragiskai...

gal ir tavo tiesa.. as tiesiog automatiskai isivaizdavau tuos tarybinius gvazdikus rolleyes.gif
Atsakyti
cia tikrai skonio reikalas del geliu g.gif bet isivaizduokit jus uzsisakot viska is roziu o jums padaro is gvazdiku , kurie visiskai ne prie ko doh.gif jaunajai tai tikrai buvo sokas, o kai mes pradejom dar aiskintis tai ji sugebejo pareiksti kad neturejo smulkiu rozyciu tai padare is gvazdiku, ir dar geriausiai ji pareiske kad rozes nuo gvazdiku nedaug skiriasi doh.gif doh.gif doh.gif siaubas doh.gif o del pinigu susigrazinimo tikrai be sansu, nes kai keitem spalva svocios puokstei tai net is savo kisenes vel viska mokejom nes kitaip nieko nedare verysad.gif zodziu tikrai kosmariskas salonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 07 15, 22:01)
cia ivyko ne per mano vestuves o geriausios drauges smile.gif penktadieni paskutine diena pries vestuves turejome pasimti puokstes is panevezio vieno salono, deje mes visa diena praleidome kaune puosdamos sale, tad puokstes paeme jaunosios mama, o mes viska pamateme tik velai vakre kai turejome jau ramiausiai ilsetis, bet deje verysad.gif jaunosios puokste tai lyg ir puse velnio bet visa kita padaryta ne pagal jaunosios norus o pagal floriste, tad: jaunikio butonjere ne is rozes o is gvazdiko padaryta, svocios puostele ne is ruzavu roziu o is raudonu, pamergiu puoksteles turejo buti ant rankos is smulkiu rozeliu o padarytos is gvazdiku, o apie pabroliu butonjeres tai geriau patyleti nes jos vos laikesi, tai visa laime kad esu susipazinusi su floristika tai puse nakties teko pertaisineti visas butonjeres ir pamergiu puoksteles doh.gif mes dar bandeme nuvaziavusios gincytis su floriste, bet mateme kad be sansu blink.gif tad busimos nuotakos panevezyje tikrai nesirinkite salono esancio klaipedos gatveje, nr lyg ir 79 tiksliai nepamenu bet jei kam idomu galiu pasidometi tiksliau kaip vadinasi mirksiukas.gif

kosmatas bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 07 27, 20:00)
cia tikrai skonio reikalas del geliu g.gif bet isivaizduokit jus uzsisakot viska is roziu o jums padaro is gvazdiku , kurie visiskai ne prie ko doh.gif jaunajai tai tikrai buvo sokas, o kai mes pradejom dar aiskintis tai ji sugebejo pareiksti kad neturejo smulkiu rozyciu tai padare is gvazdiku, ir dar geriausiai ji pareiske kad rozes nuo gvazdiku nedaug skiriasi doh.gif  doh.gif  doh.gif siaubas doh.gif o del pinigu susigrazinimo tikrai be sansu, nes kai keitem spalva svocios puokstei tai net is savo kisenes vel viska mokejom nes kitaip nieko nedare verysad.gif zodziu tikrai kosmariskas salonas doh.gif

Tokiu atveju - tai jau tikrai košmaras doh.gif
Beje mes tą patį savaitgalį tekame wink.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mamytele @ 2008 07 27, 12:33)
gal ir tavo tiesa.. as tiesiog automatiskai isivaizdavau tuos tarybinius gvazdikus rolleyes.gif

Tikiu, aš ir taip niekada nepagalvojau apie gvazdikus, kad jie gali būti įspūdingi ir tinkmai tokiai švenčiai, bet kai pamačiau tai tikrai nustebau... mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 29 liepos 2008 - 15:37
[quote=colliuke_,2008 07 29, 15:36]
Tokiu atveju - tai jau tikrai košmaras doh.gif
Beje mes tą patį savaitgalį tekame wink.gif 4u.gif

coliuke o kurioj baznycioj tu tuokiesi? ax.gif liabai sauni data mirksiukas.gif
Atsakyti
Mus žiauriai nuvylė Vilniaus autobusų parkas, iš kurio vestuvėms nuomojomės tą linksmą geltoną autobusiuką su saulėgrąžomis. Jau pasirašinėjant sutartį buvo labai nemalonu bendrauti su jų vadybininke (ar kokios ten jos pareigos...), bet tai, kas dėjosi vestuvių dieną, išvis sugadino nuotaiką. 1) autobusas vėlavo; juo iš santuokų rūmų mūsų svečiai turėjo nusigauti į šventimo vietą, tad stoviniavom visi gerą pusvalandį ir laukėm. Jų telefono nr. turėjau, juo niekas nekelia. Matau, kad mano telefone praleisti 7 skambučiai, bet numerio nerodo. Po kurio laiko paaiškėjo, kad autobuso vairuotojas lūkuriavo vienas, autobusą palikęs kažkur už kampo. Tipo čia jis negali sustoti (kaip už jį gerokai ilgesni limuzinai ten ir stovi, ir apsisuka, nežinau...). Tai jis man ir skambino, nors buvau davusi savo tėtės kontaktinį numerį. Ir dar priekaištavo, kad aš (nuotaka lotuliukas.gif ) nekeliu ragelio... Nu ok. Jau priverčiau jį atvažiuoti iki rūmų, kad žmonės galėtų sulipti, toliau - dar geriau. VAP buvo raštu atsakę į mano klausimą, ar autobuse bus CD grotuvas, kad jis bus. MB paruošė specialų rinkinį teminių 7 dešimtmečio "autobusinių dainų" (vestuvių tema tokia buvo), tam sugaišo tikrai nemažai laiko ir jau iš anksto džiūgavo, kaip visiems patiks važiuoti. pasirodo, jokio grotuvo ten nėra ir niekad nebuvo... MB vos neapsiverkė vietoje iš nusivylimo smile.gif Na, ir gražiausia, kad Vilniaus autobusų parko vairuotojas nežino, kaip iš CMB nuvažiuoti į Žvėryną... Tai prašėme kelių ten buvusių viešnių (o dauguma svečių buvo užsieniečiai), kad jam parodytų kelią... Taigi baisiai apmaudu, kad tokios fainos (nors tikrai nepigios) paslaugos įvykdymas - toks nekokybiškas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 14, 18:32)
Mus žiauriai nuvylė Vilniaus autobusų parkas, iš kurio vestuvėms nuomojomės tą linksmą geltoną autobusiuką su saulėgrąžomis. Taigi baisiai apmaudu, kad tokios fainos (nors tikrai nepigios) paslaugos įvykdymas - toks nekokybiškas verysad.gif

Tikrai ir man butu labai pikta mad.gif

Nes isivaizduoju, kaip smagiai turetu buti tame autobusiuke (o jeigu dar jusu vestuves siek tiek "saulegrazu" tema wub.gif ), klausantis septinto desimtmecio dainu rolleyes.gif

Net nezinau, ka reiktu daryti tokioje situacijoje - uz patirtus moralinius nuostolius unsure.gif
Atsakyti
Pirmom dienom dar buvo ūpas skambinti jiems ir koliotis, bet paskui kažkaip to jau ir nebepadariau... Ką čia tuo pasieksi... Be to, jiems ten visiškai vienodai, kas ką apie juos galvoja: ta vadybininkė taip ir pasakė: "mes jūsų neprašom nuomotis" doh.gif Bet kokiu atveju, svečiams autobusiukas tikrai patiko, tik mums buvo skaudu, kadangi žinojom, kad galėjo būti žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 15, 17:32)
Pirmom dienom dar buvo ūpas skambinti jiems ir koliotis, bet paskui kažkaip to jau ir nebepadariau... Ką čia tuo pasieksi... Be to, jiems ten visiškai vienodai, kas ką apie juos galvoja: ta vadybininkė taip ir pasakė: "mes jūsų neprašom nuomotis" doh.gif Bet kokiu atveju, svečiams autobusiukas tikrai patiko, tik mums buvo skaudu, kadangi žinojom, kad galėjo būti žymiai geriau.

Nusausciau is pykcio gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 14, 15:32)
Mus žiauriai nuvylė Vilniaus autobusų parkas, iš kurio vestuvėms nuomojomės tą linksmą geltoną autobusiuką su saulėgrąžomis. Jau pasirašinėjant sutartį buvo labai nemalonu bendrauti su jų vadybininke (ar kokios ten jos pareigos...), bet tai, kas dėjosi vestuvių dieną, išvis sugadino nuotaiką. 1) autobusas vėlavo; juo iš santuokų rūmų mūsų svečiai turėjo nusigauti į šventimo vietą, tad stoviniavom visi gerą pusvalandį ir laukėm. Jų telefono nr. turėjau, juo niekas nekelia. Matau, kad mano telefone praleisti 7 skambučiai, bet numerio nerodo. Po kurio laiko paaiškėjo, kad autobuso vairuotojas lūkuriavo vienas, autobusą palikęs kažkur už kampo. Tipo čia jis negali sustoti (kaip už jį gerokai ilgesni limuzinai ten ir stovi, ir apsisuka, nežinau...). Tai jis man ir skambino, nors buvau davusi savo tėtės kontaktinį numerį. Ir dar priekaištavo, kad aš (nuotaka lotuliukas.gif ) nekeliu ragelio... Nu ok. Jau priverčiau jį atvažiuoti iki rūmų, kad žmonės galėtų sulipti, toliau - dar geriau. VAP buvo raštu atsakę į mano klausimą, ar autobuse bus CD grotuvas, kad jis bus. MB paruošė specialų rinkinį teminių 7 dešimtmečio "autobusinių dainų" (vestuvių tema tokia buvo), tam sugaišo tikrai nemažai laiko ir jau iš anksto džiūgavo, kaip visiems patiks važiuoti. pasirodo, jokio grotuvo ten nėra ir niekad nebuvo... MB vos neapsiverkė vietoje iš nusivylimo smile.gif Na, ir gražiausia, kad Vilniaus autobusų parko vairuotojas nežino, kaip iš CMB nuvažiuoti į Žvėryną... Tai prašėme kelių ten buvusių viešnių (o dauguma svečių buvo užsieniečiai), kad jam parodytų kelią... Taigi baisiai apmaudu, kad tokios fainos (nors tikrai nepigios) paslaugos įvykdymas - toks nekokybiškas verysad.gif

Siaubas kazkoks ohmy.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 14, 17:32)

tikrai labai nesmagu verysad.gif bet gerai kas gerai baigiasi drinks_cheers.gif svarbu jusu sveciams patiko, ir viskas kuo puikiausiai isiprende thumbup.gif
Atsakyti