mūsų vestuvės irgi jau atšoktos ir džiaugiuosi, kad šitam skyrelyje kaip ir neturiu ką pasakyti, bet noriu patarti
vestuves organizavome kartu su samdomu vestuvių vedėju ir organizatoriumi. Jį samdėm pagal supermamų rekomendacijas, bet dar ir pati tikrinau per google - įsivedžiau ir pažiūrėjau, ką jis veikia, visą informaciją, kokią tik galėjau rasti pasitikrinau
paskaičiau, kad vaidina mažajame teatre, nuėjau į spektaklį, paskaičiau, kad veda renginius topo centre, nuėjau, pasisukiojau aplink
patiko, tada susisiekėm ir pradėjom bendrauti dėl vestuvių, rašau jam 10
toliau, muzikantus, fotografą, filmuotoją pirma rekomendavo jis, o paskui jau aš tikrinau. aš tokia biški paranojikė, bet men ši diena, kaip ir daugeliui, labai svarbi, norėjau visko idealiai
muzikantus ji pasiūlė kelis, tarp kitko, jis siūlė ir remaxus, bet mes pasirinkom dj plytą. jis leido tik muziką, be gyvo garso taip sakant, bet jam irgi rašau 10
nes iš anksto paprašė atsiųsti pageidaujamų dainų sąrašą, aš apklausiau visus svečius, kas turėjo pageidavimus - susiuntė. pats didžėjus turėjo visą krūvą kompaktų, tad vestuvių eigoje buvo pageidavimų koncertas ir nebuvo nei vieno, kuriam nebūtų išpildytas prašymas
toliau, fotografą ėmėm dailininką gintarą, kuris vestuvėse dar ir nupiešė visų svečių šaržus
prieš tai bendravome su keliais fotografais, bet kažkaip gintaras pasirodė toks kompaneiskas, bohemiškas žmogus, išmanantis savo darbą, tad apsistojome ties juo. rašau 10
suknelę pirkau "gatavą" prieš 3 mėn., taip kad ji ant manęs "gulėjo" idealiai
buvau spėjusi išsimatuoti šimtus kartų
puokšę darė mano draugė mėgėja floristė, kartu rinkom gėles, komponavom. irgi 10
vyrui kostiumą pirkom, paskui taisėm
vaišės vyko romo uoste, nes prieš tai ten esame buvę dešimtis kartų, taip kad irgi patikrinta
viskas normaliai, maistas skanus, jokių problemų nebuvo
vestuvių dieną dar plaukiojom jachta, tuo metu truputį linojo lietus, tai vienintelis minusiukas, kurį galiu įžvelgti.
MORALAS: daugiau pačios rūpinkitės tuo, kas jums išties svarbu
nesigėdinkite patikrinti
dešimt kartų atmatuokite, o tik paskui kirpkite
visas romanas gavosi