Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(redmoonde @ 2008 05 26, 19:50)
Va cia tai super zodziai thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mūsų vestuvės irgi jau atšoktos ir džiaugiuosi, kad šitam skyrelyje kaip ir neturiu ką pasakyti, bet noriu patarti 4u.gif
vestuves organizavome kartu su samdomu vestuvių vedėju ir organizatoriumi. Jį samdėm pagal supermamų rekomendacijas, bet dar ir pati tikrinau per google - įsivedžiau ir pažiūrėjau, ką jis veikia, visą informaciją, kokią tik galėjau rasti pasitikrinau biggrin.gif paskaičiau, kad vaidina mažajame teatre, nuėjau į spektaklį, paskaičiau, kad veda renginius topo centre, nuėjau, pasisukiojau aplink lotuliukas.gif patiko, tada susisiekėm ir pradėjom bendrauti dėl vestuvių, rašau jam 10 thumbup.gif
toliau, muzikantus, fotografą, filmuotoją pirma rekomendavo jis, o paskui jau aš tikrinau. aš tokia biški paranojikė, bet men ši diena, kaip ir daugeliui, labai svarbi, norėjau visko idealiai drinks_cheers.gif
muzikantus ji pasiūlė kelis, tarp kitko, jis siūlė ir remaxus, bet mes pasirinkom dj plytą. jis leido tik muziką, be gyvo garso taip sakant, bet jam irgi rašau 10 thumbup.gif nes iš anksto paprašė atsiųsti pageidaujamų dainų sąrašą, aš apklausiau visus svečius, kas turėjo pageidavimus - susiuntė. pats didžėjus turėjo visą krūvą kompaktų, tad vestuvių eigoje buvo pageidavimų koncertas ir nebuvo nei vieno, kuriam nebūtų išpildytas prašymas thumbup.gif
toliau, fotografą ėmėm dailininką gintarą, kuris vestuvėse dar ir nupiešė visų svečių šaržus drinks_cheers.gif prieš tai bendravome su keliais fotografais, bet kažkaip gintaras pasirodė toks kompaneiskas, bohemiškas žmogus, išmanantis savo darbą, tad apsistojome ties juo. rašau 10 thumbup.gif
suknelę pirkau "gatavą" prieš 3 mėn., taip kad ji ant manęs "gulėjo" idealiai lotuliukas.gif buvau spėjusi išsimatuoti šimtus kartų blush2.gif
puokšę darė mano draugė mėgėja floristė, kartu rinkom gėles, komponavom. irgi 10 thumbup.gif
vyrui kostiumą pirkom, paskui taisėm thumbup.gif
vaišės vyko romo uoste, nes prieš tai ten esame buvę dešimtis kartų, taip kad irgi patikrinta thumbup.gif viskas normaliai, maistas skanus, jokių problemų nebuvo thumbup.gif
vestuvių dieną dar plaukiojom jachta, tuo metu truputį linojo lietus, tai vienintelis minusiukas, kurį galiu įžvelgti.
MORALAS: daugiau pačios rūpinkitės tuo, kas jums išties svarbu wub.gif nesigėdinkite patikrinti drinks_cheers.gif dešimt kartų atmatuokite, o tik paskui kirpkite 4u.gif

visas romanas gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(upeliuke @ 2008 05 28, 19:45)
mūsų vestuvės irgi jau atšoktos ir džiaugiuosi, kad šitam skyrelyje kaip ir neturiu ką pasakyti, bet noriu patarti  4u.gif
vestuves organizavome kartu su samdomu vestuvių vedėju ir organizatoriumi. Jį samdėm pagal supermamų rekomendacijas, bet dar ir pati tikrinau per google - įsivedžiau ir pažiūrėjau, ką jis veikia, visą informaciją, kokią tik galėjau rasti pasitikrinau  biggrin.gif paskaičiau, kad vaidina mažajame teatre, nuėjau į spektaklį, paskaičiau, kad veda renginius topo centre, nuėjau, pasisukiojau aplink  lotuliukas.gif patiko, tada susisiekėm ir pradėjom bendrauti dėl vestuvių, rašau jam 10  thumbup.gif
toliau, muzikantus, fotografą, filmuotoją pirma rekomendavo jis, o paskui jau aš tikrinau. aš tokia biški paranojikė, bet men ši diena, kaip ir daugeliui, labai svarbi, norėjau visko idealiai  drinks_cheers.gif
muzikantus ji pasiūlė kelis, tarp kitko, jis siūlė ir remaxus, bet mes pasirinkom dj plytą. jis leido tik muziką, be gyvo garso taip sakant, bet jam irgi rašau 10  thumbup.gif nes iš anksto paprašė atsiųsti pageidaujamų dainų sąrašą, aš apklausiau visus svečius, kas turėjo pageidavimus - susiuntė. pats didžėjus turėjo visą krūvą kompaktų, tad vestuvių eigoje buvo pageidavimų koncertas ir nebuvo nei vieno, kuriam nebūtų išpildytas prašymas  thumbup.gif
toliau, fotografą ėmėm dailininką gintarą, kuris vestuvėse dar ir nupiešė visų svečių šaržus  drinks_cheers.gif prieš tai bendravome su keliais fotografais, bet kažkaip gintaras pasirodė toks kompaneiskas, bohemiškas žmogus, išmanantis savo darbą, tad apsistojome ties juo. rašau 10  thumbup.gif
suknelę pirkau "gatavą" prieš 3 mėn., taip kad ji ant manęs "gulėjo" idealiai  lotuliukas.gif buvau spėjusi išsimatuoti šimtus kartų  blush2.gif
puokšę darė mano draugė mėgėja floristė, kartu rinkom gėles, komponavom. irgi 10  thumbup.gif
vyrui kostiumą pirkom, paskui taisėm  thumbup.gif
vaišės vyko romo uoste, nes prieš tai ten esame buvę dešimtis kartų, taip kad irgi patikrinta  thumbup.gif viskas normaliai, maistas skanus, jokių problemų nebuvo  thumbup.gif
vestuvių dieną dar plaukiojom jachta, tuo metu truputį linojo lietus, tai vienintelis minusiukas, kurį galiu įžvelgti.
MORALAS: daugiau pačios rūpinkitės tuo, kas jums išties svarbu  wub.gif nesigėdinkite patikrinti  drinks_cheers.gif dešimt kartų atmatuokite, o tik paskui kirpkite  4u.gif

visas romanas gavosi  doh.gif

jezau ir kam tos vestuves reikalingos , ne tik surasti visus dar patikrinti kiek laiko, o vestuves trunka viena diena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 05 29, 05:43)
jezau ir kam tos vestuves reikalingos , ne tik surasti visus dar patikrinti kiek laiko, o vestuves trunka viena diena  blink.gif

tai ir tik viena karta gyvenime. jei vyktu kas met po tris dienas niekas taip ir nesistengtu doh.gif bet kadangi tau skirta tik viena diena gyvenime norisi, kad viskas butu idealu!!!!
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 08:43)
tai ir tik viena karta gyvenime. jei vyktu kas met po tris dienas niekas taip ir nesistengtu  doh.gif  bet kadangi tau skirta tik viena diena gyvenime norisi, kad viskas butu idealu!!!!

no jo gaunasi tada spektaklis sveciams o ne svente sau... nezinau man svarbus buvo ne tik vestuves bet ir tas laukimo jausmas, vestuves man buvo tikra svente be jokiu rupesciu, kad kas nepavyks, ka valgeme net nepamenu, neidomu buvo.... na cia toks jau gaunasi parodomasis vakaras...... nesakau kad ruostis vestuvems nereikia, bet ir lazdos perlenkti nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 05 29, 08:12)
no jo gaunasi tada spektaklis sveciams o ne svente sau... nezinau man svarbus buvo ne tik vestuves bet ir tas laukimo jausmas, vestuves man buvo tikra svente be jokiu rupesciu, kad kas nepavyks, ka valgeme net nepamenu, neidomu buvo.... na cia toks jau gaunasi parodomasis vakaras...... nesakau kad ruostis vestuvems nereikia, bet ir lazdos perlenkti nereikia wink.gif

nepritariu blush2.gif as darausi svente Labai savanaudiskai TIK sau, tiksliau tik mums dviems ir visiskai nepergyvenu, nes jau viskas suplanuota, zinau kad uzsisakiau tinkamus zmones, (nes apie juos daug issiaiskinau). Zinau, kad mano pusei gimines daug kas net nepatiks, o man vienodai rodo, svarbu bus mano svente tokios kokios as noriu ir zinau, kad nesigailesiu nei del vieno dalyko del ko buvo verta pasistengti 4u.gif mirksiukas.gif
man geriau pasistengt ir tureti svente kokios noriu, negu poto gailetis, kad neviska padariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sony66 @ 2008 05 26, 19:20)
Nesuprantu,kai samdo zmones ir po to jiems nurodineja kaip atlikti visas smulkmenas.Viena plauka kirpti,kito ne.Gele turi buti su trim lapeliais,o ne su penkiais.Siule turi buti tokia ar kitokia.....
Merginos,maziau paveiksliuku reikia ziureti... thumbup.gif

ne nurodineja o tik issako savo pageidavimus. nurodinejimas ir pageidavimu isakymas 2 skirtingi dalykai. jei eini uzsakineti puokstes tai nesakysi MAN BELEKOKIA VESTUVEMS juk vis tiek issakai kokios nori, kokia isivaizduoji, neretai ir kokia foto parodai ir tada floriste sprendzia ar gales tokia padaryti ar ne. ir taip ne tik del geliu bet ir del sukuosenos, sukneles ir t.t
bet kai vietoj kokiu tavo pageidautu kaliju i puokste ideda gvazdikus, ant ziedo izgraviruoja ne tavo varda ar privelia klaidu, kai vardas visiskai issikraipo ar dar ka padaro visiskai neatsizvelgdami i tavo pageidavimus tada jau buna skaudu..
Tiesa pasakius nemanau kad labai reiktu kreipti demesi i mazas problemeles ar nesusipratimus, bet betkuriuo atveju uzsakovo pageidavimus privalu pildyti.tad cia zmones issako nuomones apie tuos, kuriais pasitikejo (kaip ir jus sony) bet deja jiems kaip jums taip nepasiseke ir liko apgauti ar nusivyle
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 07:43)
tai ir tik viena karta gyvenime. jei vyktu kas met po tris dienas niekas taip ir nesistengtu  doh.gif  bet kadangi tau skirta tik viena diena gyvenime norisi, kad viskas butu idealu!!!!

gyvenima skartais susisuka taip,kad viestuves buna ne tik karta gyvenime 4u.gif
O IDEALUMO niekur nera,nei zmonese,nei vestuvese,nei dar kur kitur 4u.gif yra tik grazu,laisva,linksma,smagu.....Nieko nebenustebinsime garsiais vestuviu planuotojais,vedejais,garsiomis pavardemis ir auksta maisto kokybe 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(reduxe @ 2008 05 29, 09:27)
nepritariu blush2.gif  as darausi svente Labai savanaudiskai TIK sau, tiksliau tik mums dviems ir visiskai nepergyvenu, nes jau viskas suplanuota, zinau kad uzsisakiau tinkamus zmones, (nes apie juos daug issiaiskinau). Zinau, kad mano pusei gimines daug kas net nepatiks, o man vienodai rodo, svarbu bus mano svente tokios kokios as noriu ir zinau, kad nesigailesiu nei del vieno dalyko del ko buvo verta pasistengti 4u.gif  mirksiukas.gif
man geriau pasistengt ir tureti svente kokios noriu, negu poto gailetis, kad neviska padariau mirksiukas.gif

bet juk tuokiesi ne TIK tu viena,yra dar vyras biggrin.gif ,teveliai,sveciai,draugai ir kiti artimi zmones.
O ir kam ta puse gimines kviesti,jei sventi TIK SAU biggrin.gif
Aisku kiekvienas turim nuomone,bet graziausios,isimintiniausios ir linksmiausios vestuves buna tos,kuriose vyksta viskas laisvai..gera nuotaika,nepervargimas,nesijaudinimas del kiekvienos smulkmenos ir jokios itampos...kad gal ne taip sugros,ne tokia puokste,ne taip nufotografuos,maistas bus ne toks skanu)..visa tai is tiesu yra smulkmena,palyginus su vidiniais isgyvenimas ta diena wub.gif su visu tolesniu gyvenimu ir su siluma meile jauciama ta diena tarp dvieju zmoniu wub.gif
I savo vestuves kvieciau mazai zmoniu,tik tuos,kurie yra man ir mano vyrui labai artimi,mieli ir kuriuos mylim. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 gegužės 2008 - 13:33
as optimistiskiau mastau, tikiuosiu bus tik vienos vestuves mirksiukas.gif
del to ir ieskom pries vestuves geru zmoniu, ieskom nuomoniu apie juos, skaitom rekomendacijas tam,kad per vestuves nereiktu galvoti 4u.gif mano pazystami susiorganizavo vestuves per 1.5menesio, prisikviete kruva sveciu, isleido dvigubai daugiau pinigeliu nei mes isleisim ir iki siol gailisi, kad galejo ir ta ir ta kitaip pasidaryti,o as jau dabar zinau,kad nieko nenoriu keisti mirksiukas.gif
iki mano vestuviu liko du menesiai ir mes abu esam Visiskai ramus!
kaip tu ir sakei, mano vestuves ir vyks laisvai!!! teko padirbeti, paieskoti, psinervuoti, bet jau viskas suplanuota ir dabar abiem ramu ramu, laukiam sventes su savo artimiausiais zmonemis. musu sveciai ir pirslai,pulkas neturi jokiu pareigu, jokiu nurodymu....vianas pageidavimas gera nuotaika!!
bet todel ir ramu, kad del kiekvieno zmogaus kuris tau pades surengti svente tu esi 90% garantuota, o 10% palieku brokui, kuris tikrai nesugadins mano vestuviu
Atsakyti
Svarbiausia taip ir mastyti,kad jei ir bus broko,kad tai nesugadintu sventines nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Jovita Subeckiene-vestuviu seimininke,aferiste.visos istorijos nerasysiu,galite pasiskaityt temoje:vestuviu seimininkes smile.gif
Atsakyti
Noreciau issakyti neigiama nuomone apie floriste Rasita Liuliene is Klaipedos. Savo sventei pas ja uzsisakeme puokstes, sales bei automobilio papuosimus. Iki pat paskutines dienos bendravome emailu, skypu bei telefonu, derinome papuosimus, puokstes bei ivairias smulkmenas. Ji buvo paskaiciavusi ir nurodziusi tikslia suma kuria mums reikes jai sumoketi. Taciau vestuviu isvakarese nuvykus pas ja pasiimti puoksciu ji nurode beveik dvigubai didesne kaina nei ta apie kuria snekejome, motyvuodama tuo jog pabrango geles taciau nesuprantu kodel ji apie tai negalejo pranesti uzsakinedama geles? beabejo mums nebebuvo kur dingti, nes butent si floriste turejo puosti ir musu sale, atsisakius moketi tiek kiek ji praso butumem like visiskai be geliu niekam nerekomeduoju tureti reikalu su sia panele, kuri naxaliskai zinodama musu situacija sitaip is musu pasipelne
Atsakyti