Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo II

QUOTE(Alraune @ 2007 10 10, 07:15)
na va - mano vestuves irgi praeijo
ir viskas butu grazu ir super
jei ne viena smulkmena

vestuviu ryta neatvaziavo vizaziste Natalija (jos kontaktus radau siame forume)
per bandomaji susitarem, kad atvaziuos spalio 6 d. 9 ryto, paeme uztata ir isvaziavo
o vestuviu diena net nepaskambino, jos telefonas buvo isjungtas
ir, aisku, dabar irgi nuo jos nei zinutes, nei skambucio nesulaukiau
gerai, kad pati turejau kosmetikos - pasidaziau, bet nuotaika siek tiek buvo sugadinta..

Cia gal kaune l rojuje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriiistina 19: 10 balandžio 2008 - 15:04
As dariausi puokste geliu salone Klaipedoje prie Zardes IKI, neprisimenu pavadinimo, joms nunesiau nuotrauka, kad noriu, paprasta kaliju puokste, kokia ten puokste, paprastai paimti kokias 7kalijas ir suristi graziai su kaspinu, nu zodziu dabar galvoju, gal net paciai reikejo darytis, nu jos man pradejo aiskinti, kad kaliju nebuna tokiu laiku, ci abuvo liepos menuo, bet kazkaip pastebejau, kad atskirai parduodamos jos, sakau, o kaip cia parduodat, o ju nera, sako, nu cia jau ju nenuspesi, kartais buna kartais ne, nu sakau, tada man kokia is kuo paprastesniu baltu geliu paprasta puokstele, kazka panasaus, i ta klaiju puokstele, nu jos man ten tas geles parode is kokiu mazdaug padarys, nu taip primeciau vaizda kaip gali atrodyti, tai pagalvojau, nu floristes kai bebutu, tu puoksciu belekiek pridariusios, tai jau mano tokia paprastute, joms cia bus, kaip nieko, nu ir kazkaip rami as palikau uztata, nes sake ta puokste man kainuos 60 lt, ateinu pasiimti puostes, man kisa kazkoki pagrabini vainika, pagalvojau, kad klysta, as sakau, mano turejo buti tokia balta puoste, nu sako jo cia jusu, o ten atrode taip, kad jos ka ten turejo ta ir sukiso ir kazkokiu lapu zaliu, kurie visiskai ne i tema ten buvo, dar kazkokiu i krapus panasiu zoliu, nu zodziu, nenorejau sau gadintis vestuvines nuotaikos, vis bandziau toj puokstej izvelgt kazka grazaus, o dar kai jau ja paemaiu i rankas ir ta "darytoja" man dar sako, nu dar reiks primoket 20lt, nes puokste prabangesne gavos, nei planavom, tai tada uzejo jai noras mest tuos krapus ir tuo berzu lapus jai i veida, vietoj tu papildomu 20lt, nu bet suitvardziau ir neleidau kazkokiai puokstei man nuotaikos sugadint, o nuotarukose i stengiuos neziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salma00 @ 2008 04 11, 01:36)
As dariausi puokste geliu salone Klaipedoje prie Zardes IKI, neprisimenu pavadinimo, joms nunesiau nuotrauka, kad noriu, paprasta kaliju puokste, kokia ten puokste, paprastai paimti kokias 7kalijas ir suristi graziai su kaspinu, nu zodziu dabar galvoju, gal net paciai reikejo darytis, nu jos man pradejo aiskinti, kad kaliju nebuna tokiu laiku, ci abuvo liepos menuo, bet kazkaip pastebejau, kad atskirai parduodamos jos, sakau, o kaip cia parduodat, o ju nera, sako, nu cia jau ju nenuspesi, kartais buna kartais ne, nu sakau, tada man kokia is kuo paprastesniu baltu geliu paprasta puokstele, kazka panasaus, i ta klaiju puokstele, nu jos man ten tas geles parode is kokiu mazdaug padarys, nu taip primeciau vaizda kaip gali atrodyti, tai pagalvojau, nu floristes kai bebutu, tu puoksciu belekiek pridariusios, tai jau mano tokia paprastute, joms cia bus, kaip nieko, nu ir kazkaip rami as palikau uztata, nes sake ta puokste man kainuos 60 lt, ateinu pasiimti puostes, man kisa kazkoki pagrabini vainika, pagalvojau, kad klysta, as sakau, mano turejo buti tokia balta puoste, nu sako jo cia jusu, o ten atrode taip, kad jos ka ten turejo ta ir sukiso ir kazkokiu lapu zaliu, kurie visiskai ne i tema ten buvo, dar kazkokiu i krapus panasiu zoliu, nu zodziu, nenorejau sau gadintis vestuvines nuotaikos, vis bandziau toj puokstej izvelgt kazka grazaus, o dar kai jau ja paemaiu i rankas ir ta "darytoja" man dar sako, nu dar reiks primoket 20lt, nes puokste prabangesne gavos, nei planavom, tai tada uzejo jai noras mest tuos krapus ir tuo berzu lapus jai i veida, vietoj tu papildomu 20lt, nu bet suitvardziau ir neleidau kazkokiai puokstei man nuotaikos sugadint, o nuotarukose i stengiuos neziuret  lotuliukas.gif

Tai geriau reikejo atsiimti visa uzstata ir nuejus kur i kokia parde arasyti kad padarytu kazka normalaus prie jusu. ir puokste graazesne butu ir uz nevykusi darba anas pardavejas-floristes butumet pamonkiusi
Atsakyti
O mes va irgi uzsisakem sau operatoriu, atsiunte sutarti, klausymyna, uzrezervavo vieta.. kadangi mes is Vln, o jis is saiuliu, tai sutarem kad viska darysim pavedimu, o sutarti issiusi, laimei, kad patikrinau pasta pries issiunciant sutarti ir pervedant rankpinigius... Pasirodo, jis atidave musu diena kitiema ir man parase :"kas pirmesnis, tas gudresnis".. tai va vel tekop ieskoti is naujo... schmoll.gif Zinoma tai nera taip baisu, kaip pas kitas nuotakas, bet nuotaika sugadino.... schmoll.gif
Atsakyti
Mane nuvyle grozio salonas Vilniuje "Nefertite". aggressive.gif Bandomuju sukuosenu jie nedaro, kadangi anksciau teko naudotis ju paslaugomis (makiazas ir sukuosenos), tai ir nepergyvenau. O vertetu... Mano plaukai nera labai ilgi (iki peciu), bet niekad nekildavo problemu del sukuosenu, visada kazka kirpejos sugalvodava. Cia buvo atvirksciai, kirpejai (berods Viktorijai) niekaip nesiseke susitvarkyti su mano plaukais. Plaukai net nebuvo isplauti, nors as jos prasiau ta padaryti, jos argumentas buvo - sukuosena ilgiau issilaikis... Vienu zodziu, gavosi ten kazkoks kuokstelis, mazesnis uz kumsti mega_shok.gif , uzmokestis 190 lt !!!
Su makiazu irgi nepasiseke doh.gif , man pasirode per tamsus, visiskai man netinkantis, taip ir pasakiau vizazistei, tai jos ragumentas buvo: "Nuotraukose gerai atrodisyte". Tai teko dar karta pakartot, kad man nepatinka ir kad nors padarytu sviesiau.
Grizau namo visa apsiasarojus cray.gif , ir su mama tvarkem "profesionaliu" darba...
Viskas kita buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutis @ 2007 09 29, 23:13)
Apie sodyba Namija, Traku rajone - be jokiu emociju. Turejome didele svente keturiu gandriuku sodyboje Namija.

mes vat irgi planuojame vestuves ir mums buvo rekuomenduota Namija, taciau zmogus rekomendaves labai gerai pazysta seimininke tai perspejo is karto problemu bus, vieta grazi taciau seimininke po vestuviu gali ir uz siuksliu isvezima pinigeliu
paprasyti
QUOTE(Nestea @ 2007 10 28, 10:21)
Sweikos nu mergaites jus jau mane prigasdinot, mano vestuves uzsakytos rugpjucio 9 dienai namijoi ir paliktas 1000 lito uzstatas... na bet as tikiuosi kad viskas bus gerai, nes drauge ten svente ir liko lb patenkinta, ir musu muzikantai pazystami 4 kartus ten grojo tai ir jie sake kad viskas ten gerai. as nesuprantu tada visai  kaip cia kas :}

idomu kaip sekasi ar bendravot dar su seimininke?
QUOTE(Malina @ 2007 10 30, 00:18)
Manau, kad viskas bus gerai  ax.gif . Jau po siu metu blogu atsiliepimu Namijos seimininkai turetu susiprasti ir teikti geresnes paslaugas. Kadangi jau zinai ju silpnas vietas is karto gali pasirupinti, kad ir tau taip neatsitiktu. O vieta ten visai nereali  smile.gif
Visada norejau ten svesti, bet pasirode kiek per brangu  smile.gif

ne tas atvejis zmogus atsikandes biski kitokio aptarnavimo jis bijau niekada nepersiaukles, bet tikietis visada galima
Atsakyti
Viena puikiai žinau, ir kitos, kurios kažkuo nusivylė tikrai žino, kad niekuo negali pasitikėti. Bet kartais atrodo ir sutartis sudarai ir žmoniškai susitari, pasikalbi, bet viskas gaunasi kitaip.
Mums taip buvo su vestuvių vieta: VIEŠBUČIU "Martialis" Vilniuje. Kaip derinome meniu, visą tą eigą - viskas buvo gražu, aišku, skaidru. Buvo suderinta ir sąmata, pasirašyta sutartis. Tikrai neturėjau jokių priekabių ar abejonių dėl jų. Bet po vestuvių išaiškėjo nelabai gražių dalykų, kurių nevertėtų daryti restoranui, jei nori geros reputacijos. Na kad vietoj 'kroketų' buvo fri bulvytės - tiek to...negi dabar suksi galvą, kad mažos porcijos karšto (vienam iš svečių idėjo dvi bulvytes:) nu pasijuokėm smile.gif, kad saugo svečių figūras smile.gif Bet kai po vestuvių iš savų pradėjo šnekėti, kad buvo dviejų rūšių raudonas vynas...Nors mes ėmėme tik vieno pavadinimo ir rūšies baltą ir raudoną vynus ir tik iš jų - tikrai nieko nesivežėm ir svečiai nenenšė. Paskui apžiūrėjome likusius butelius ir radome - į balto vyno butelį įpiltas raudonas vynas...bet tokio skonio...nu aš ne vynų ekspertė, bet jau actuką nuo vyno atskiriu. Va tada buvo labai abydna. Tikrai nereikalavom kompensacijų ir tų butelių nevežėm parodyti, bet skambinom pranešėm, kad vyksta jų restorane tokie dalykai. Tikrai negražūs dalykai. Ir torto vieno neatidavė..Napoleono, taip skaniai atrodė smile.gif Žiūriu dabar su humoru, bet po vestuvių buvo labai skaudu...
Ir dar pas mus buvo toks VEDĖJAS Herbertas, to bičiuko tikrai nerekomenduoju. Ką jis daro ne taip? Jis nieko nedaro...smile.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau blogų atsiliepimų apie viešbutį SFINKSAS Kaune iš savo draugų. Nežinau kiek ten tiesos, bet skundėsi jaunavedžiai aptarnavimu, maistu, kad kainos neatitinka norimos kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2007 11 16, 20:29)
kol neperskaiciau siu istoriju galvojau,kad blogiausia man,bet ka jau cia ohmy.gif bet visgi paguoskit ir patarkit man.po savaites mano vestuves,suknele siuvo dizainere -siuveja, o vakar suzinau kad mano suknute nebus pasiuta ,nes ji SUSIRGO.ka mergaites siulote,po savaites vestuves blink.gif tai ka man daryti,ka patarsit? verysad.gif gal kas jau turejo tokia patirti?

Nemaloni situacija, bet ateiciai duosiu patarima, kad tokiu rimtu sukneliu negalima uzsisakinet likus tiek mazai laiko iki galutinio termino. Visada yra tikimybe, kad atsitiks kas nors nenumatyto. Uzsisakinekit taip, kad likus menesiui iki termino jau turetumet ja namuose.
Kai sako, kad suknele gali pasiut per 1-2 savaites, tai tikrai gali but realus terminas (jei galit skirt laiko primatavimams, kada jus iskviecia siuveja, o ne tada, kada jus galit), bet siokia tokia rizika yra. Visada rimtesniu sukneliu uzsakyt eikit likus 2 menesiams ir sakykit, kad noretumet jau gatava turet po menesio. Tada viskas bus tvarkoj.

Zodziu, planuokit savo pirkinius/uzsakymus kuo anksciau, kad nebutu streso mirksiukas.gif
Atsakyti
mes gana seniai (iki vestuviu likus beveik pumeciui) uzsisakem SATIJU DVARA, Kauno.raj.Lapes! Bet poto prisiklausem daug blogu nuomoniu, apie savininka sukciu ir plesika, apie sanapidemines problemas, taip pat mums sukvietus visus sveciu ten pasirode per mazai vietos ir siek tiek per brangu, nes savo alkoholio negalima, savo saldumynu negalima... doh.gif Dar salia veikia restoranas, kurio per vestuves neuzdaro, nebent reikia namzai damoketi doh.gif Zodziu dar tos vietos buvau realiai nemaciu, o jau sapnavau kosmarus ir net negalejau pagalvoti, kad ten reiks svesti vestuves verysad.gif
Sutarties nepasirasinejau, nes gyvenu uzsienyje,buvo tik zodinis susitarimas ir pervedziau avansa 1000Lt. Paskambinau vadybininkei ir paprasiau uzstata grazinti,
ji pasispyriojo, bet zadejo grazinti,Nesulaukiau! po men. nusiunciau laiska su perspejimu apie advokata,Negrazino!! issiunciau Advokato laiska savininkui ir vel laukiu jau men. aggressive.gif
Man 1000 nesimeto ir kariausiu iki galo gun_smilie.gif
Atsargiai susidedant su sukciais!!!
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 04 22, 10:41)
mes gana seniai (iki vestuviu likus beveik pumeciui) uzsisakem SATIJU DVARA, Kauno.raj.Lapes! Bet poto prisiklausem daug blogu nuomoniu, apie savininka sukciu ir plesika, apie sanapidemines problemas, taip pat mums sukvietus visus sveciu ten pasirode per mazai vietos ir siek tiek per brangu, nes savo alkoholio negalima, savo saldumynu negalima... doh.gif Dar salia veikia restoranas, kurio per vestuves neuzdaro, nebent reikia namzai damoketi  doh.gif  Zodziu dar tos vietos buvau realiai nemaciu, o jau sapnavau kosmarus ir net negalejau pagalvoti, kad ten reiks svesti vestuves verysad.gif
Sutarties nepasirasinejau, nes gyvenu uzsienyje,buvo tik zodinis susitarimas ir pervedziau avansa 1000Lt. Paskambinau vadybininkei ir paprasiau uzstata grazinti,
ji pasispyriojo, bet zadejo grazinti,Nesulaukiau! po men. nusiunciau laiska su perspejimu apie advokata,Negrazino!! issiunciau Advokato laiska savininkui ir vel laukiu jau men.  aggressive.gif
Man 1000 nesimeto ir kariausiu iki galo  gun_smilie.gif
Atsargiai susidedant su sukciais!!!

Nu nenoriu nuliudinti, bet jie turi pilna teise negrazint. Uzstatas tai ir yra garantas kad Jus nepersigalvosit, todel jei persigalvojot Jus o ne jie uzsatato galit ir neatgaut. Jei butu atvirksciai jie privaletu grazint, o dabar tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2008 04 22, 12:59)
Nu nenoriu nuliudinti, bet jie turi pilna teise negrazint. Uzstatas tai ir yra garantas kad Jus nepersigalvosit, todel jei persigalvojot Jus o ne jie uzsatato galit ir neatgaut. Jei butu atvirksciai jie privaletu grazint, o dabar tai ne  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti