Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

QUOTE(l'eau @ 2008 09 06, 19:16)
šiaip jau patys prancūzai teigia, kad vardas išpopuliarėjo būtent po to filmo. lietuvoje irgi (vaikis.com duomenys - populiarumas virš 10 kartų šoktelėjo būtent 2003 metais, parodžius filmą, iki tol nuo '94 metų tokį vardą gaudavo vos 1-2 mergaitės per metus). todėl tik tokie 'itin plataus' mąstymo žmonės kaip Lina.Marija tai pastebėjus užsiplekšnoja per kaktą ( doh.gif ) ir liežuvius rodo ( tongue.gif ) aiškindami, kad kitų mąstymas siauras ir vardą jie patys sugalvojo lotuliukas.gif

Specialiai atsidariau dar keletą vardelių jūsų paminėtam puslapį, tai kad jų vos ne visų kreivės nuo tų metų ženkliai šoka, tai gal sakau iki tol duomenų tikslių nebuvo, ar jų nesuvedinėjo g.gif . Bet kuriuo atveju 37 Amelijos neatrodo kad labai jau čia didelis šuolis palyginus su kokioms 432 Austėjom ar 233 Rugilėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Man tai labai grazus Amelija - Amelyte ax.gif
Atsakyti
ir mes mastem toki varda amelija bet ji trumpinti sunkoka kaip saukti ameliukau amelyte :)nlb man kazkaip.emilija geriau emilyte man mieliau skamba:)amelija kaip nzn amelis kazkoks
Atsakyti
nuostabus vardas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pazistu nuostabia mergaite Amelija, tai ir vardukas grazus wub.gif
Atsakyti
visai grazus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labai meiliai skamba Amelija
Atsakyti
Man labai grazus Amelija ir Emilija ir Emile ir Mile ir pan. variacijos 4u.gif
Retas ir idomus vardas-Amelija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2008 11 24, 17:39)
Retas  vardas-Amelija  cool.gif

labai labai klystat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 24, 19:50)
labai labai klystat rolleyes.gif

Nesutinku schmoll.gif Gal ir nera vienetinis, bet prie tu populiariuju tikrai nepapuola. Emilija taip -vienas iš dažnesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 25 lapkričio 2008 - 17:23
bet tikrai ne retas rolleyes.gif
Atsakyti