kažkoks skystas
o mažybinė forma išvis..

grazu, bet savo vaiko nevadinciau
Amelija is Monmatro!

Labai labai grazus vardas
Kai mums gims dukryte, taip ir pavadinsime
Jau savo pilviuka Amelija vadinau, nes maniau, kad mergyte bus, bet pasirodo, kad ten Oskaras karaliavo 
Papildyta:
Deja, zmoniu siauram mastymui ribu nera. Jei Oskaras tai tik apdovanojimai, jei Amelija tai tik is Monmartro.

Papildyta:
Deja, zmoniu siauram mastymui ribu nera. Jei Oskaras tai tik apdovanojimai, jei Amelija tai tik is Monmartro.

QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 06, 09:33)

na ir nušnekėjot

Gražus
Dukryte taip ir pavadinom. Ir kitu vardu savo Amelytes neisivaizduoju
O ir tos asociacijos su filmu man nei juokinga nei kazkas tokios del ko to vardo kratytis reiketu... Filmas tai grazus (ne kokia Bafi vampyru zudike gi
) Uzaugs dukra ir gales grazu filma su bendravarde paziuret
Klasika bus

QUOTE(l'eau @ 2008 09 06, 10:04)
na ir nušnekėjot
jei vardas primena filmą ar apdovanojimus, tai jau 'tik'. tikrai labai 'platus' jūsų mąstymas 

Aha, aha

QUOTE(Zlata @ 2008 09 06, 16:53)
Gražus
Dukryte taip ir pavadinom. Ir kitu vardu savo Amelytes neisivaizduoju
O ir tos asociacijos su filmu man nei juokinga nei kazkas tokios del ko to vardo kratytis reiketu... Filmas tai grazus (ne kokia Bafi vampyru zudike gi
) Uzaugs dukra ir gales grazu filma su bendravarde paziuret
Klasika bus 

šiaip jau patys prancūzai teigia, kad vardas išpopuliarėjo būtent po to filmo. lietuvoje irgi (vaikis.com duomenys - populiarumas virš 10 kartų šoktelėjo būtent 2003 metais, parodžius filmą, iki tol nuo '94 metų tokį vardą gaudavo vos 1-2 mergaitės per metus). todėl tik tokie 'itin plataus' mąstymo žmonės kaip Lina.Marija tai pastebėjus užsiplekšnoja per kaktą (

QUOTE(l'eau @ 2008 09 06, 18:16)
šiaip jau patys prancūzai teigia, kad vardas išpopuliarėjo būtent po to filmo. lietuvoje irgi (vaikis.com duomenys - populiarumas virš 10 kartų šoktelėjo būtent 2003 metais, parodžius filmą, iki tol nuo '94 metų tokį vardą gaudavo vos 1-2 mergaitės per metus). todėl tik tokie 'itin plataus' mąstymo žmonės kaip Lina.Marija tai pastebėjus užsiplekšnoja per kaktą (
) ir liežuvius rodo (
) aiškindami, kad kitų mąstymas siauras ir vardą jie patys sugalvojo 

Oi, kokie mes kandus ir skaiciais apsikarste

QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 07, 12:08)
Oi, kokie mes kandus ir skaiciais apsikarste
Jei jus apie si varda suzinojote tik po filmo, tai nereiskia, kad ir kiti suzinojo tik tada. Kas eina, o kas sliauzia 

'mes' ne kandūs, o daug kuo besidomintys. nepatinka - šliaužkite sau toliau, aš tik pateikiau faktus ir pastebėjimą, kad nereikia taip pliaukšėti sau per kaktą kad filmas taip išpopuliarino vardą

QUOTE(l'eau @ 2008 09 07, 14:26)
'mes' ne kandūs, o daug kuo besidomintys. nepatinka - šliaužkite sau toliau, aš tik pateikiau faktus ir pastebėjimą, kad nereikia taip pliaukšėti sau per kaktą kad filmas taip išpopuliarino vardą 

Tai ir domekites sau i sveikata