Įkraunama...
Įkraunama...

Amelija

Man labai gražus. Nemanau, kad jis labai nelietuviškas. Mano proprosenelė buvo Amelija. Tais laikais kažkaip nelabai gal graibstė iš kitur vardus. Iš pradžių dar galvojau, kad senelis apsirinka, gal ne taip ištaria, bet paskui įsitikinau, kad neapsirinka.
Atsakyti
Graus, tik kad labai jau su tuo film asocijuojasi smile.gif
Atsakyti
Man labai gražus vardas bigsmile.gif
Atsakyti
Man Amelija vardas labai grazus ir pati svarsciau duoti savo lelytei si varda, bet atsisakiau del to, kad nenorejau kad darzelije ir mokykloje butu daug bendravardziu, kad netektu vadinti Amelija mazoji, Amelija didzioji ir t.t.
Bet vardas tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Lb gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Grazus vardas ,bet is karto su filmu asocijuojasi ir aktore ten vaidinusia ax.gif
Atsakyti
Pavadinau savo mergyte situ vardu dar pries visiem girdetam filmui pasirodant. Ilgai rinkau, ieskojau, atrinkinejau. Taigi, galvoju, saunus, nesunkiai istariamas ir mano mergaitei tinkantis vardas smile.gif Irrrr cia tau! Filma apie Ameli is Monmartro lietuviai isverte "AMELIJA is monmartro", na ir ka, pilna mergaiciuku situ vardu Lietuveleje atsirado sad.gif
Bus mano panele klaseje viena is keliu Ameliju smile.gif)) Na, ka padarysi smile.gif
O vardas nieko wink.gif Svarbu kad zmogui tiktu
Atsakyti
Man mielas šitas vardas. Tik labai asocijuojasi su 'Amelija iš Monmarto" smile.gif
Atsakyti
Man labai grazus sis vardas. O shiaip manau, kad nera tokio vardo, kuris visiems butu labai grazus. Juk tada visi vienodais vardeliais butume.
Bet pagal save galiu pasakyti, kad labai faina, kai vardas yra retas. Mano retas vardas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiais vardeliais. Tik zinoma, nepritariu tokiems vardams, kuriuos mintinai mokytis metus reikia arba net istarti neimanoma...
Atsakyti
labai grazus vardas, ir asociacijos su Amelija is Monmartro grazios wub.gif
ir lietuviskesnis vardas Adelija man labai patinka. ir dar Gertrūda 4u.gif
Atsakyti
[quote=indra*,2007 08 30, 09:03]
labai grazus vardas, ir asociacijos su Amelija is Monmartro grazios wub.gif

as pritariu visiskai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika. @ 2007 08 21, 11:10)
Labutis visoms  group.gif 
Norėtume su vyru paklausti jūsų ką manote apie šį vardą Amelija ?
Jei galite pasidalinkite ir kitokiais mergaičių vardais.  ax.gif

Manau, kad tai vardo Emilija kita forma.
Atsakyti