Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai, tęsiam

Laba
QUOTE(Gitatuka @ 2007 08 30, 22:23)
4u.gif Viskas, man mergaitės, paskutinė naktis biggrin.gif prieš rytoju. 11v., jau pas jauniki turim but....tases nusitarabaninom siandien, kad ryt nereiktu tasytis
...nu ziuresim, kaip cia bus....tik kad lietus nesimaisytu, tai butu puiku.
Kai grisiu po vestuviu, papasakosiu blush2.gif

Sėkmės tau! 4u.gif
o man šnd paskutinė naktelė laukia. tašės sukrautos, nors dar reik kelias smulkmenas įdėt nupirkus (greitai gendantys produktai). Su jaunikiu irgi mausim pavakary į šventimo vietą nusigabent, nes ryt ne tas galvoj jau bus.... o dar mano mergei rugsėjo 1-oji laukia irgi ryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 08 30, 22:23)
4u.gif Viskas, man mergaitės, paskutinė naktis biggrin.gif prieš rytoju. 11v., jau pas jauniki turim but....tases nusitarabaninom siandien, kad ryt nereiktu tasytis
...nu ziuresim, kaip cia bus....tik kad lietus nesimaisytu, tai butu puiku.
Kai grisiu po vestuviu, papasakosiu blush2.gif

Va va ir man jau paskutinė naktelė prieš akis, nervai ir siutas ima, tik nežinau kodėl, atrodo, kad nieko nepadariau doh.gif nežinau gal reiks nakčiai raminančių kokių išgert, nes tikrai žinau kad be jų neužmigsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2007 08 31, 09:02)
Laba

Sėkmės tau!  4u.gif
o man šnd paskutinė naktelė laukia. tašės sukrautos, nors dar reik kelias smulkmenas įdėt nupirkus (greitai gendantys produktai). Su jaunikiu irgi mausim pavakary į šventimo vietą nusigabent, nes ryt ne tas galvoj jau bus.... o dar mano mergei rugsėjo 1-oji laukia irgi ryt  doh.gif

QUOTE(Jurgitele @ 2007 08 31, 09:44)
Va va ir man jau paskutinė naktelė prieš akis, nervai ir siutas ima, tik nežinau kodėl, atrodo, kad nieko nepadariau  doh.gif  nežinau gal reiks nakčiai raminančių kokių išgert, nes tikrai žinau kad be jų neužmigsiu  verysad.gif

SEKMES MERGINOS, LINKIU KAD VISKAS PAVYKTU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 31, 10:24)

Ačiū wub.gif Labai stengsiuosi, ir tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
Štai ir manęs jau paskutinė naktelė laukia...
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 31, 10:24)

Ačiū 4u.gif tikiuosi viskas bus gerai, ir tikiuosi , kad oras bus geras, kaip šiandien ax.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif 4u.gif na kam savaitgali vestuves LINKIU SEKMES!!!!IR SMAGIOS SVENTES! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O man dar liko 20d unsure.gif unsure.gif nedaug *****...o jau stabdukas pasidare..kasko apatiska tapau doh.gif
Atsakyti
Tai mūsų menažai ryt "dirbančių" bus. Mane jau ima nervas paskutinis... Kažkaip jaudinuos labai, atrodo ir to dar ir ano. Ryte dar nagą nusilaužiau, ale padarė vis tiek pamanomai (iš mano nagų tiek ir teišeina)
Atsakyti
labukas,as pati nepirsliausiu,bet noriu padeti draugaums tai padaryti,jie pirma karta bus pirsliais ir pas mus vestuvese blush2.gif tai vat noriu padeti pasiruosti,gal galit man atsiusti scenariju koki ax.gif kite80@gmail.com
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif sveikutes mergytes ir saunios patarejos.man vestuves rugsejo 8 d. ir atrodo kaip ir viska pasiruosiau ber pradejau labai bijote.vis atrodo kad kazko truksta.o dar kitos vestuves rugsejo 29 d. bet eisiu tik sveciu tongue.gif labai labai jusu prasau gal kas turit scenariju 2 dienu su pirslio korimu.atsiuskit prasau man i elektronini pasta smalizexxx@one.lt.........didelis didelis aciu
linkiu visiems ir visoms sekmes ,............ drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2007 08 31, 15:29)
Tai mūsų menažai ryt "dirbančių" bus. Mane jau ima nervas paskutinis... Kažkaip jaudinuos labai, atrodo ir to dar ir ano. Ryte dar nagą nusilaužiau, ale padarė vis tiek pamanomai (iš mano nagų tiek ir teišeina)

Labai laukiam pasakojimu, kaip viskas pavyko. thumbup.gif ir pamokymu, ka daryti kitaip g.gif
sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 09 01, 20:54)
Labai laukiam pasakojimu, kaip viskas pavyko.  thumbup.gif  ir pamokymu, ka daryti kitaip  g.gif
sekmes  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Lauksim lauksim thumbup.gif thumbup.gif

mergaites, kie saldainiu perkate?? ir kokiu?? kuriuos risate i virve?? g.gif

Ir aplamai kiek ju reikia?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 01 rugsėjo 2007 - 21:35