QUOTE(Gitatuka @ 2007 08 24, 10:18)
per musu vestuves, lyg pirsliai emesi iniciatyvos. Taip smagiau, kai jaunieji nesiblasko, po bagazines, tases, ieskodami sampo ir vienkat.puodeliu
Jau tuo tarpu gali pastoveti su draugais, giminaiciais, pasifotkint
Na nežinau, gal ir taip, bet kai mūsų jaunieji dar nieko nesusiplanavę, viską atidėjo paskutiniai savaitei
tai tegu nors svečius patys ir pasivaišina, pagal idėją, galėtu tada man duot tauriuosius gėrimus aš pavaišinčiau tuos svetelius tik jų sąskaita
o jie galės ir pastovėt
Papildyta:
[quote=Martynos mama,2007 08 24, 10:21]
Na aš jau degtinės ir šompano prisipirkau, kaip į savas vestuves, tikriausiai visko net iš namų neimsiu
o tai jaunieji pamatę mano lobį, savo neištrauks
šiaip manyčiau prie metrikacijos skyriaus pasveikinti jaunųju , tai jaunieji ir vaišint turėtu, o ne liudininkai
[/quote]
Mes sampano paememe gal 3 butelius. Siaip ememe stipresnius gerimus visokiems issipirkimams... Jurgitele, pritariu, kad ne vien pirsliai turetu vaisinti sveikinancius. Tiesiog tereikia pirsliams parodyti, kur jaunieji sudejo gerimus, o juos pilstyti pirsliai tikrai neatsisakytu
Tada ir fotografavimuisi, ir plepejimui bei padekoms laiko tikrai visiems uztektu
[/quote]
Va va ir aš apie tai galvoju, nes jau kai pažiūri, tai iš piršlių labai daug reikalaujama, ne gana to , kad visą vakarą su papke nesiskirsim, linksminsim svečius, nes jaunieji nerado muzikantų
tai teks centru tenkintis
ir dar paprašė, tikliau liepė įrašyt geros muzikos į diskus, nes jiems mat nėra kada prisėst bo namo statybos visą laiką atima
o tai dar jei jų svečius vaišint pradėčiau iš savos kišenės, na tai jau ne