Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai, tęsiam

QUOTE(flesi @ 2008 04 25, 18:20)
Manau, kad tėvų palaiminimas tuokiantis labai svarbu. Gal pabandyk paieškoti žodžių maždaug: turėjote sūnų, o dabar gavote ir dukrą, tai palaiminkite abu savo vaikus padėkite žengti pirmuosius žingsnius bendru gyvenimo keliu.
O nuotaka kieno namuose puošis? Jaunikio? tai gal tada jai rasti kokį atskirą kambarį, kad nesusitiktų iki vestuvių pradžios, sugalvoti jaunikiui kokias nors užduotis, kliūtis iki to kambario.
mes būsim be juostos

aciu uz minti! pasinaudosiu,nes jojo motina su manimi snekejo ir sake jog turi du vaikus o dabar ir trecia gavo(tai jaunaja)ir labai dziaugiasi,nes turi du sunus o taip norejus dukros gavo marcia,tai gal ir smagu bus jai isgirsti zodzius jog gavote ir dukra... thumbup.gif o jaunoji puosis jaunikio namuose,tikiuosi kad atskirai! tai kai mes atvyksime pas juos nuo ko turetume pradeti???
rasti jauniki ir jam sakyti kad turesi nuotaka surasti??? ar pirmiausiai atejus jojo tevams kokius nors zodzius perskaityti ir tada prakalbti apie jaunosios ieskojima???
as sugalvojus esu jog jaunaja jis tures issirinkti pagal koja,ir kad butu linksmiau i ta tarpa ikisti vyriska koja su petkelne.... biggrin.gif na o kai jau atpazis pasakyti tevams jog jie palaimintu savo vaikus i kelione,bet taip iseina kad jokiu padekos zodziu tevams nebus??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2008 04 26, 04:28)
*aciu uz minti!
**tai kai mes atvyksime pas juos nuo ko turetume pradeti???
rasti jauniki ir jam sakyti kad turesi nuotaka surasti??? ar pirmiausiai atejus jojo tevams kokius nors zodzius perskaityti ir tada prakalbti apie jaunosios ieskojima???
***as sugalvojus esu jog jaunaja jis tures issirinkti pagal koja,ir kad butu linksmiau i ta tarpa ikisti vyriska koja su petkelne.... biggrin.gif  na o kai jau atpazis pasakyti tevams jog jie palaimintu savo vaikus i kelione,bet taip iseina kad jokiu padekos zodziu tevams nebus???  g.gif

* 4u.gif į sveikatą
** O vestuvės su visomis tradicijomis? Dviejų dienų? su muzikantais? pasakyk truputį plačiau, nes labai sunku patarti. Jeigu tradicinės, tai atvažiavę jūs turėtumėte "išsiskirti": piršlys - pas jaunąjį, svočia - pas nuotaką. Paskui kaip ir vyksta derybos tarp svočios ir piršlio dėl nuotakos, toliau nuotakos atpažinimas, jaunikis dovanoja gėles, jaunoji prisega jam gėlytę, tada jaunoji užriša piršlio juostą, įteikia gėles svočiai, tada vyksta palydos "suporavimas" pabroliai dovanoja gėles, pamergės įsega gėlytes, tada kviečiami visi pasivaišinti, prie stali sakomi padėkos žodžiai tėveliams, toliau - jaunųjų palaiminimas ir - į kelionę. Tai va... galima improvizuoti, daryti kaip norisi pačiai ir jauniesiems.
*** kaip sugalvojai taip ir daryk, apie palaiminimą ir padėką tėvams jau parašiau. Jeigu norisi dėkoti ir nuo jaunosios, tai irgi galima pasakyti, kad ji džiaugiasi suradusi antruosius tėvus, kad didžiuojasi galėdama vadintis jų dukra... Na tu pati geriau žinai, nes pažįsti visus žmones. Man atrodo, kad geriau pasakyti nuoširdžiai, negu skaityti kažkokias eiles "pageidavimų koncerto tipo"
Atsakyti
Mergaites, atsiuskit prasau netradiciniu vestuviu scenariju, be eiliuotu kalbu.. kazko norisi paprastesnio, idomesnio.
Labai labai lauksiu 4u.gif
asta.smalstiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE("Saulytė" @ 2008 04 25, 12:22)
Sveikos merginos dar kartą. Noriu jums pasiūlyti vieną labai gražią ovaną jauniesiems, kurią mes gavome per savo vestuves. Berods per antą užsėdimą, mūsų piršliai perskaitė žodžius apie tai, jog mes jau turim plakti kaip viena širdis ir t.t. Mums įteikė dvi dideles stiklines taures pripildytas šampano. Ant mano taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"Kai dvi širdys
Tai tyliai tyliai

Ant mano vyro taurės buvo išgraviruoti tokie žodžiai:
"plaka vienu ritmu,
didelė meilė ateina."

Iš pradžių liepė perskaityti man kas parašyta, po to vyrui. Deje, perskaite žodžius neradome jokios logikos, net keista pasidarė  ax.gif  Pagalvojau, kad skaityti nebemoku  blush2.gif  Tada piršliai pasakė, kad nuo šiandien esame kaip vienas ir viskuo turime dalinti, net ir eilėmis. Paprašė jog aš perskaitytčiau pirmą eilutę, tada vyras pirmą eilutę. Po to aš antrą ir vyras antrą eilutę. Taigi finalas gavosi labai gražus  thumbup.gif  :
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."

Va kaip tik man to ir reikėjo, klausių visų ką išgraviruoti thumbup.gif ačiū tau
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 04 26, 13:01)
* 4u.gif į sveikatą
** O vestuvės su visomis tradicijomis? Dviejų dienų? su muzikantais? pasakyk truputį plačiau, nes labai sunku patarti. Jeigu tradicinės, tai atvažiavę jūs turėtumėte "išsiskirti": piršlys - pas jaunąjį, svočia - pas nuotaką. Paskui kaip ir vyksta derybos tarp svočios ir piršlio dėl nuotakos, toliau nuotakos atpažinimas, jaunikis dovanoja gėles, jaunoji prisega jam gėlytę, tada jaunoji užriša piršlio juostą, įteikia gėles svočiai, tada vyksta palydos "suporavimas" pabroliai dovanoja gėles, pamergės įsega gėlytes, tada kviečiami visi pasivaišinti, prie stali sakomi padėkos žodžiai tėveliams, toliau - jaunųjų palaiminimas ir - į kelionę. Tai va... galima improvizuoti, daryti kaip norisi pačiai ir jauniesiems.
*** kaip sugalvojai taip ir daryk, apie palaiminimą ir padėką tėvams jau parašiau. Jeigu norisi dėkoti ir nuo jaunosios, tai irgi galima pasakyti, kad ji džiaugiasi suradusi antruosius tėvus, kad didžiuojasi galėdama vadintis jų dukra... Na tu pati geriau žinai, nes pažįsti visus žmones. Man atrodo, kad geriau pasakyti nuoširdžiai, negu skaityti kažkokias eiles "pageidavimų koncerto tipo"

drinks_cheers.gif geriau zodziai is sirdies negu jau nuvalkioti,daugelyje vestuviu girdeti zodziai. teks dar galvele pasukti del to kaip ten juos reiks atskirti... g.gif
o kai mes klauseme kokiu vestuviu jie nori ar tradiciniu ar ne,tai pasake tik tiek,norim linksmu,fainu vestuviu.tai jau pati sprendziu kas bus is tu tradiciju kas ne,ir aisku atsiklausiu gal kokiu pageidavimu turi,gal tradiciju yra kuriu jie nenori,bet leido suprasti kad spreskit patys,leido musu fantazijai pasireiksti thumbup.gif o vestuves bus dvi dienas,apie 60zm,gaspadines jau uzsakytos,sale taipat,del muzikantu tai dar nezinau bet greiciausiai dvi dienas bus,matai ne mes viska tvarkom,kasdien vis kitaip ir matai mes esame uk,o jie lt grysim menesiui iki vestuviu,tai tada ir issiaiskinsim visas detales.
Atsakyti
Labai aciu visom atsiuntusiom scenarijus, zaidimus ir t.t 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 04 21, 23:02)
Sveikos 4u.gif

nezinau ar cia dziaugtis, kad kazkas tavim pasitiki, ar liudeti, kad nesijauti verta, jog kazkas nori tave matyti savo svocia g.gif Vestuves jau po 1.5 men, o pakvietima isgirdau tik siandien, todel esu dideliam soke blink.gif Cia atskubejau jusu paprasyti, jei nesunku ir jei surastumet laisvo laiko, atsiusti email, labai laukciau jusu laiskuciu su scenarijais l.simkuviene@gmail.com
Labai lauksiu jusu laisku ir aisku jau dabar esu dekinga jei kas si mano prasyma isgirs wub.gif

MANO SITUACIJA LABAI PANASI, TIK AS I VESTUVES SVOCIA PAKVIESTA GEGUZES 31, O JAUNIEJI ATSIPUTE SEDI ANGLIJOJ IR NIEKO KONKRETAUS NESAKO, KO PAGEIDAUTU. O AS NEPAMENU KADA VESTUVESE ESU BUVUSI. GAL GALETU IR MAN KAS PAGELBETI IR KOKIOS MEDZIAGOS VESTUVES ATSIUSTI I EL. PASTA: INDREPAV@GMAIL.COM
ACIUKAS IS ANKSTO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 22, 19:44)
hyper maximoje esantis graviris

Dekui.

O man tai neramu dėl veselės verysad.gif ,nes turiu mažus vaikučius. Bet turiu gera sese,kuri apsieme padaboti.

Ka galvojate daryti kai šoks jaunieji valsa? Muilo burbulu nenoriu,nes mačiau kaip paskui buna slidu šokti,nes toliau seka piršlių polka.

Gal dar kas nors turi minčiu, kaip jaunikis neš jaunaja per tiltą? (be širdučių surakinimo).

Galiu pasiulyti aš.Kaip šoks jaunieji valsa. Rišti jiems ant ranku spalvotus kaspinus prie kuriu yra pririštos atvirutes su žodžiais. Mums darė taip piršliai,o nenoriu daryti to,nes einame pas jų sūnu į piršlius.
Jei norėsi kas parasykit atsiusiu žodžius,žinoma jei patiko tokia ideja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakarma: 28 balandžio 2008 - 09:27
O aš jauniesiems prieš pradedant šokti valsą perskaičiau žodžius ir dovanojau dvi susipynusias širdeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 04 28, 09:47)
O aš jauniesiems prieš pradedant šokti valsą perskaičiau žodžius ir dovanojau dvi susipynusias širdeles  smile.gif

Gal gali pasakyti, kur pirkai tas širdelės ir kokie žodžiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2008 04 28, 10:19)
Galiu pasiulyti aš.Kaip šoks jaunieji valsa. Rišti jiems ant ranku spalvotus kaspinus  prie kuriu yra pririštos atvirutes su žodžiais. Mums darė taip piršliai,o nenoriu daryti to,nes einame pas jų  sūnu į piršlius.
Jei norėsi kas parasykit atsiusiu žodžius,žinoma jei patiko tokia ideja.

mirksiukas.gif parašyk plačiau, manau, čia daug kam įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 04 28, 12:51)
mirksiukas.gif parašyk plačiau, manau, čia daug kam įdomu ax.gif

tikrai labai idomu but, nes dabar nelabai issivaizduoju kuriuo metu tos juostos risamos, gal kokia nuotraukyte turi? 4u.gif
Atsakyti