Labai būčiau dėkinga, jeigu ir man kas nors atsiųstu kokį scenarijų k.orsevska@gmail.com
QUOTE(Gitatuka @ 2008 04 22, 00:26)
issiunciau ka turejau, dideliausios sekmes 1.5menesio pasiruosime
QUOTE(welkom1 @ 2008 04 22, 12:47)
issiunciau jums savo lobyna
Labai aciu
Sveikos mamytes. Liepos 12 einame piršliauti. Gal kas gali pameteti scenariju ar ideju. Ar siap kas tinka, viska priimsiu. Mano emeilas rskarm@gmail.com .
Noriu pakalsuti,gal kas zino kur Kaune galima nusipirkti ta gausybes raga,gal kas matete?
Dar noriu pakalsuti,gal kas ka idomaus darete per nesima tilto. Nes jau sirduciu rakinima jau kazkaip noretusi pakeisti.
Noriu pakalsuti,gal kas zino kur Kaune galima nusipirkti ta gausybes raga,gal kas matete?
Dar noriu pakalsuti,gal kas ka idomaus darete per nesima tilto. Nes jau sirduciu rakinima jau kazkaip noretusi pakeisti.
Gal dar kas zino kur Kaune graviruoja taures?
hm... na manau pirma reikia pasitarti su jaunaisiais, ir ko nemėgsta, o tada galvoti scenarijus... kartu su jaunaisiais manau.
QUOTE(rakarma @ 2008 04 22, 20:06)
Gal dar kas zino kur Kaune graviruoja taures?
hyper maximoje esantis graviris
hm... na manau pirma reikia pasitarti su jaunaisiais, ir ko nemėgsta, o tada galvoti scenarijus... kartu su jaunaisiais manau.
O gal kartais zinot kada reikia leisti balandzius ir kas nors sakosi kai juos leidzia ar ne uzsimane mano jaunoji balandziu ir nieko nesakius juos jau uzsisake
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 04 22, 21:05)
O gal kartais zinot kada reikia leisti balandzius ir kas nors sakosi kai juos leidzia ar ne uzsimane mano jaunoji balandziu ir nieko nesakius juos jau uzsisake
Mums per paskaitas bažnyčioje pasakojo, kad balandžių leidimas yra beširdiškas poelgis. Tie balandėliai auginti nelaisvėje paskui neranda sau namų ir kur nors įskridę blaškosi ir numiršta.
Negi gyvūno kančia gali suteikti kam nors laimės?
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 04 22, 21:05)
Kiek žinau balandžius leidžia kai išeina iš bažnyčios arba iš santuokos rūmų bet turbūt turi būt kažkokie žodžiai
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 04 22, 20:05)
Užsimuša po to tie balandžiai, ar šiaip miršta... nes nelaisvėj auginti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 22, 20:32)
Užsimuša po to tie balandžiai, ar šiaip miršta... nes nelaisvėj auginti
Niekur jie neuzsimusa. Yra zmogus, kuris juos augina ir dresiruoja. Balandziai perskride per santuoku rumus, nutupia pas ta zmogeli. Ir jaunieji patenkinti ir balandziai sveiki ir tas zmogelis laimingas su eilini karta uzdirbtais pinigeliais.
Papildyta:
Balandziu nuoma, galite pasiskaityti. Jie sugrizta atgal i namus.