Nežinau ar vietoj klausimas, bet vis tiek apie vestuves. Kažin ką dabar reikėtų jauniesiems prisiminimui įteikt. Nu, su kokiais žodžiais gražiais Kažkaip atvirukas jau
QUOTE(joreta @ 2008 03 30, 22:18)
Nežinau ar vietoj klausimas, bet vis tiek apie vestuves. Kažin ką dabar reikėtų jauniesiems prisiminimui įteikt. Nu, su kokiais žodžiais gražiais Kažkaip atvirukas jau
Tai gražius žodžius galima rašyti ir ne atvirutėje juk yra visokių variantų, graži rankų darbo papkė, atviručių juk irgi būna labai gražių, tapytų ant šilko, rankų darbo karpiniai ir panašiai
QUOTE(MamaGita @ 2008 03 30, 21:22)
Sveikos būsimos ir jau buvusios svočiutės, teks man jau 4 kartą piršliauti per savo gyvenimėlį, jaudulio jokio, su scenarijais irgi jokių problemų, tik turiu vieną problemėlę turėjau sertifikatų pavyzdžius, bet kažkaip netyčia juos praganiau, gal kuri nors kartais turite ir galėtumėt man atsiųsti į pašto dėžutę mamagita@gmail.com. Iš anksto labai dėkoju
Niekas neturite sertifikatų pavyzdžių?
Sveikos, o mano klausimelis apiel seimos zidini, situacija neeiline: jaunosios tetis nedalyvaus nes jau garbaus amziaus ir labai toli gyvena, o jaunikio tevai bus, bet jie issiskyre. Jaunieji nori labai tradiciniu vestuviu su visais paprociai, na ir kaip be seimos zidinio... Na ismintingosios siulykit variantus.
QUOTE(djoka @ 2008 04 01, 09:31)
Sveikos, o mano klausimelis apiel seimos zidini, situacija neeiline: jaunosios tetis nedalyvaus nes jau garbaus amziaus ir labai toli gyvena, o jaunikio tevai bus, bet jie issiskyre. Jaunieji nori labai tradiciniu vestuviu su visais paprociai, na ir kaip be seimos zidinio... Na ismintingosios siulykit variantus.
Įdomi situacija, bet jei jaunieji nori tradicinių vestuvių aš degčiau židinį. Išsitraukiau savo visus scenarijus, tai viename iš parašyta, kad židinį įneša tik mamos (net žodžiai yra pritaikyti, jei norėsi galėsiu atsiųsti), o kitame siūlo židinį pastatyti ant atskiro staliuko, prie židinio stovi abiejų jaunavedžių tėvai ( jūsų atveju galėtų būti tik mamos), svočia su piršliu įveda jaunuosius, o tėvai paduoda jiems ugneles, kad jaunieji galėtų uždegti savo šeimos židinį.
QUOTE(MamaGita @ 2008 04 01, 02:05)
Niekas neturite sertifikatų pavyzdžių?
Sveika
Man atrodo šioj temoj aš mačiau jaunojo ir jaunosios kokybės sertifikatus:hm Galima buvo parsisiųst,aišku jei ne tingi skaityt ,man atrodo tikrai turėtum rast
QUOTE(manilla @ 2008 04 01, 12:27)
Sveika
Man atrodo šioj temoj aš mačiau jaunojo ir jaunosios kokybės sertifikatus:hm Galima buvo parsisiųst,aišku jei ne tingi skaityt ,man atrodo tikrai turėtum rast
Gal aš ne taip parašiau aš turėjau sertifikatus, kurie buvo skirti svečiams (tarkim linksmiausio svečio, šauniausios poros ir pan.). Jauniesiems aš turiu. Jeigu pavyks paparšyti, kad man juos pagamintų pasidalinsiu ir su jumis, labai fainas dalykėlis, bent jau svečiams labai patinka
QUOTE(MamaGita @ 2008 04 01, 15:15)
Gal aš ne taip parašiau aš turėjau sertifikatus, kurie buvo skirti svečiams (tarkim linksmiausio svečio, šauniausios poros ir pan.). Jauniesiems aš turiu. Jeigu pavyks paparšyti, kad man juos pagamintų pasidalinsiu ir su jumis, labai fainas dalykėlis, bent jau svečiams labai patinka
aš žadėjau rašyt, kad jaunųjų esu SM įkėlus, o svečių tai neturėjau
QUOTE(djoka @ 2008 04 01, 08:31)
Pabandyk su pačiais jaunaisiais pašnekėt - kaip jie įsivaizduoja šitą ceremoniją, o beto teisingai kažkuri sakė - patį židinį kuria mamos.
Beje, labai ačiū welkom1
QUOTE(MamaGita @ 2008 04 01, 16:15)
Jei atvirai tai pirmą kartą girdžiu apie sertifikatus svečiams Kiek pačiai teko matyt ir girdėt,tai svečiams dalindavo medalius Labai įdomi idėja Ar galėsi įkelt parodyt,labai idomu būtų pažiurėt
QUOTE(manilla @ 2008 04 02, 14:40)
Jei atvirai tai pirmą kartą girdžiu apie sertifikatus svečiams Kiek pačiai teko matyt ir girdėt,tai svečiams dalindavo medalius Labai įdomi idėja Ar galėsi įkelt parodyt,labai idomu būtų pažiurėt
Tikrai įkelsiu, jei tik man juos padarys
QUOTE(MamaGita @ 2008 04 02, 17:33)
Tikrai įkelsiu, jei tik man juos padarys
Labai lauksim Tikiuosi,kad padarys kokius nori Sėkmės