QUOTE(manilla @ 2008 03 17, 12:07)
Per musu vestuves ejom prie mano tevelio kapo, tai pirsliai nieko nesnekejo jokiu zodziu
mes nunesem puokste, uzdegm zvakeles ir viskas. O dabar brolio vestuves bus ir yra palaidoti musu evelis ir jaunosios tevelis, tai mes busim pirsliais ir jokios kalbos nesakysiu. Buvom ir drauges vestuvse, taip pat jaunojo tetis buvo mires, tai ir pirsliai jokiu kalbu nekalbejo, pagerbe atnese geliu, uzdege zvakutes ir sukalbeje malda. Tau spresti, bet as ir uz tai kam cia dar graudinti jaunuosius, jei permusu vestuves butu dar ka nors graudaus pirsliai pasnekej, turbut buciau uzsiverkus, o kam to reikia
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2008 03 05, 11:15)
bet matau nelabai susipranta panelės
aš scenarijų prisirinkau iš SM puslapio, ir nereikėjo niekieno prašyt kad atsiųstų.
Netingėkit panelės pavartyt puslapių ir pasiieškot reikiamos info sau, o tos kurios norit viską ant lėkštutės gaut tai yra mokamų puslapių kur galima nusipirkt scenarijų
atsibosta skaityti ta pati per ta pati atsiuskit man ir man
ieskojau ir krikstyno laikrastuko, tai tas pats, o perverciau visus puslapius, tai net 7 pvz parsisiunciau
Kur mamytes pasisiule, kad gali atsiiusti tai is kart rasiau i AZ o ne temoje
nes labai pabosta tuos emailus skaityti
Tai jei kas norit kad atsiusciau scenariju ar laikrastuka rasykit ne cia, o man i AZ