QUOTE(bezdzionele @ 2008 03 11, 19:53)
sveikutes! scenariju as turiu daug tik va nezinau kaip cia dabar padaryti matot ir jaunoji ir jaunikis bus islydimi tuose paciuose namuose ir jaunosios tevu gali nebuti tai kaip cia tas eiles sakyt jau uz abudu kalbeti jo tevams? jai bus sunku kai laimins ne jos tevai. ne nezinau ka daryti.
Papildyta:
kaip atrodo tie jaunuju diplomai uz ka juos dovanoti?
ir galvoju daryti loterija kur oriflame pudra-tai miltai ir t.t.
bet SM radau tik apie 40 tokiu juokingu prizu,o zmoniu tai bus apie simta tai jau neidomu bus kartotis. o as neesu labai isradinga gal galit padeti...
pvz. ..........-stringai ka ten galima butu parasyti,nes per mano vestuves buvo tik taip loterija bet buvo labai juokinga kai mano mociute laimejo stringus!
ne nesuprato kas ten per daiktas! tai dar galima? kad butu juokinga,va sugalvojau bateliai o padovanoti vaikiskas mazylio kojinukes,kaip?
Labukas
del islydejimo tai manau eiles sakyk uz abieju tevelius,vistiek juk nesakysi nei vardu,nei isskirsi kad sneki uz jaunosios ar jaunojo tevelius?ar ne?nezinau kokias eiles zadi sakyti...siaip tai kiek esu girdejus tai vistiek sako "brangus teveliai jus siandiena...." ar "teveliai palaiminkit jaunuosius" ir t.t. Tai nera skirtumo kurie teveliai.Na nezinau ar cia suprantamai parasiau,tikiuosi supratai ka norejau pasakyti
o del loterijos,tai 40 prizu ir uztenka.Juk pati rasei kad bus loterija,tai loterijose nebuna visi laimetojai!! Tam jinai ir daroma,kad vieniems pasiseka,o kitiems-ne.
o be to jei visam 100 zmoniu dalinsi prizus,tai kaip kazkuri rase tikrai nusibos visiems ir bus neidomu,kad visi juos gavo.As manau kad tikrai uztenka ir tu tavo 40 priziuku
[