niu ka mano misija baigesi taip greitai ir kaip sapnas prabego Na sekes puikiai, padarem viska beveik kaip ir planavom Buvo nuostabus oas,nuostabi nuotaika ,ir nustabus sveciai,linksmi,dainingi ir be galo mieli.Nebuvo sunku vesti svente tikrai Gal del to ir taip greitai praleke viskas echhhh Muzika dar skamba mano galvoje.. Osvarbiaisia Jaunieji ir visi kiti sveciai buvo labai patenkinti na ir kaskiek suzaveti (pasigyriau ) ..o tai taip malonu kad verkti norisi ..ypac kai jaunieji iteike mums didele nevystancia puokste ir padekojo sakydami tokius zodzius..Aciu uz tai kad sutikote buti musu pirsliais ir pavertet musu svente tikra pasaka tai abi ir apsiasarojom su nuotaka Na tai va, tiek is musu ziniu... Tik gaila kad taip viskas greitai baigias
Sveikos svociules
niu ka mano misija baigesi taip greitai ir kaip sapnas prabego Na sekes puikiai, padarem viska beveik kaip ir planavom Buvo nuostabus oas,nuostabi nuotaika ,ir nustabus sveciai,linksmi,dainingi ir be galo mieli.Nebuvo sunku vesti svente tikrai Gal del to ir taip greitai praleke viskas echhhh Muzika dar skamba mano galvoje.. O svarbiaisia
Jaunieji ir visi kiti sveciai buvo labai patenkinti na ir kaskiek suzaveti (pasigyriau ) ..o tai taip malonu kad verkti norisi ..ypac kai jaunieji iteike mums didele nevystancia puokste ir padekojo sakydami tokius zodzius..Aciu uz tai kad sutikote buti musu pirsliais ir pavertet musu svente tikra pasaka tai abi ir apsiasarojom su nuotaka Na tai va, tiek is musu ziniu... Tik gaila kad taip viskas greitai baigias
na to ir siekiau , kad visiems butu smagu Dziaugiuosi pati nerealiai
aciu Welkom ir kitom mergaitem pasidalinusiom scenarijais, zaidimais IR VISKUO KA ZINOJOTE bE JUSU MERGAITES NEBUTUMEM PADARE GRAZIOS SVENTES MUSU JAUNIESIEMS x
Saunu, kad viskas gerai pavyko...Saunuole
Ar dar noretum pakartot?
As noreciau ir dar kaip noreciau ir trecia ir ketvirta karta tikrai eiciau
Nuotraukas mes savaitgali gavome, tai vis pasiziuriu...miela prisiminti
Saunu, kad viskas gerai pavyko...Saunuole
Ar dar noretum pakartot?
As noreciau ir dar kaip noreciau ir trecia ir ketvirta karta tikrai eiciau
Nuotraukas mes savaitgali gavome, tai vis pasiziuriu...miela prisiminti
Zinai teoriskai noreciau, bet kadangi nenusimato tai nelabai seip toms vestuvems daug meiles idejau nes tuos vaikus labai myliu sakykim draugu kokiu ar dar ko nors...na taip nebutu kaip ta pirmaji karta o seip gal ir eiciau tik mano vyras tai jau ne
Sveikos svociules
niu ka mano misija baigesi taip greitai ir kaip sapnas prabego
Na sekes puikiai, padarem viska beveik kaip ir planavom Buvo nuostabus oas,nuostabi nuotaika ,ir nustabus sveciai,linksmi,dainingi ir be galo mieli.Nebuvo sunku vesti svente tikrai Gal del to ir taip greitai praleke viskas echhhh Muzika dar skamba mano galvoje.. Osvarbiaisia
Jaunieji ir visi kiti sveciai buvo labai patenkinti na ir kaskiek suzaveti ..o tai taip malonu kad verkti norisi ..ypac kai jaunieji iteike mums didele nevystancia puokste ir padekojo sakydami tokius zodzius..Aciu uz tai kad sutikote buti musu pirsliais ir pavertet musu svente tikra pasaka tai abi ir apsiasarojom su nuotaka Na tai va, tiek is musu ziniu... Tik gaila kad taip viskas greitai baigias
na to ir siekiau , kad visiems butu smagu Dziaugiuosi pati nerealiai
aciu Welkom ir kitom mergaitem pasidalinusiom scenarijais, zaidimais IR VISKUO KA ZINOJOTE bE JUSU MERGAITES NEBUTUMEM PADARE GRAZIOS SVENTES MUSU JAUNIESIEMS x
Merginos, gal papasakosit kaip išleidot ar žadat išleisti jaunuosius į jų 'pirmąją naktį'? Su padėklu ir energiniais gėrimais nenorim daryti, nes mums tai jau buvo padaryta ir dabartiniai jaunieji jau matė šitą dalyką ne per seniausiai, tai norėtųsi ką nors kitaip padaryti Prašau pasidalinti savo žinomais būdais išlydėti jaunuosius