QUOTE(BiteJ @ 2007 09 19, 21:05)
Labas vakaras, gal galit kas padeti? Reikia testamento zodziu. Vestuves jau si sestadieni
gal sitas tiks, radau lobyne
Testamentas
Kadangi apženijau čia tik vieną pora, didžiai kaltas nesu. Gaila, kad URKIONIU kaime dar daug dailių netekėjusių mergelių lieka. Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį, kaimo pletkininkėms prašau paskirti, kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.
Iš pilvo būgną padarykit, kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
Porą oktavų dantų savo muzikantams palieku, kad vietoj klavišų pakeist galėtų.
Iš ausų lokatorius padirbkite, kad gundančius mergų garsus gaudytų ir bernams koordinates nurodytų.
Iš tų šerių, kur ant plikės styro, padirbinkite šepetį marčiai, kad greičiau susitvarkytų mūsų prišiukšlintą gryčią. Ir jaukioj aplinkoj karštai mylėtų savo vyrą.
Kaliošus gumos fabrikui perduokit, kad i sargius perdirbtų . tas dalykas gal padės, kad jaunimas AIDS nesirgtų.
Drabužius prie bažnyčios sėdintiems ubagams palieku, kad už mano gerą dūšią maldą sukalbėtų.
Šis testamentas įsigalioja iškart po mirties mano, ir prašau esant visiems liudininkams viską išdalinti pagal mano valią.
Didžiai gailiuosi tik vieną porą supiršęs. Pasižadu ir po mirties, kad ir velniu pavirtęs, pabėgęs iš ano svieto pas mergas į lovą įvirtęs padarysiu kietu.
Piršlys