Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai, tęsiam

Kraupus straipsnis DELFI apie kaunietę vedybų planuotoją - apgavikę:
http://www.delfi.lt/...php?id=14243248
Šakės, baisu pasitikėt dabar firmomis blink.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif na ką aš jau šventės, pavargau nerealiai blush2.gif šiaip viskas lyg ir neblogai gavosi, tik oras buvo nekoks, bet nieko g.gif scenarijus buvo puikus, ačiū, kas man siuntėte tikrai žmonėms patiko thumbup.gif na ką dar, net nebežinau ką ir parašyt nes dar mintys padrikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 03, 08:26)
Labutis visoms  4u.gif na ką aš jau šventės, pavargau nerealiai  blush2.gif  šiaip viskas lyg ir neblogai gavosi, tik oras buvo nekoks, bet nieko  g.gif  scenarijus buvo puikus, ačiū, kas man siuntėte tikrai žmonėms patiko  thumbup.gif  na ką dar, net nebežinau ką ir parašyt nes dar mintys padrikos doh.gif


labuks, wow sveikinam thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 03, 08:26)
Labutis visoms  4u.gif na ką aš jau šventės, pavargau nerealiai  blush2.gif  šiaip viskas lyg ir neblogai gavosi, tik oras buvo nekoks, bet nieko  g.gif  scenarijus buvo puikus, ačiū, kas man siuntėte tikrai žmonėms patiko  thumbup.gif  na ką dar, net nebežinau ką ir parašyt nes dar mintys padrikos doh.gif

Sveikute bigsmile.gif bigsmile.gif na saunuole atvargai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pasakok kaip seke daugiau blush2.gif kaip ar sirdeles panaudojai? bigsmile.gif kaip su pirslio polka sekes? maniskis nemoka nors tu ka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 09 03, 15:24)
Sveikute bigsmile.gif  bigsmile.gif  na saunuole atvargai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pasakok kaip seke  daugiau blush2.gif  kaip ar sirdeles panaudojai? bigsmile.gif  kaip su pirslio polka sekes? maniskis nemoka nors tu ka doh.gif  doh.gif  doh.gif

Širdeles panaudojau ant tilto , labai patiko jauniesiams thumbup.gif su šokiu buvo sunkiau, ale sušokom, bet tik ne polka o šiaip greitą šokį, nes maniškis nešokėjas doh.gif o šiaip viskas normaliai, ai dar galiu pasakyt, reikia gal tik trumpesnio scenarijaus jau gryžus namo, nes visko perskaityt nespėjau, kadandi buvo nemažai jaunimo, tai jiems nelabai įdomūs ties skaitalai, jie daugiau šokt ir linksmintis buvo linkę, o gamtoje reik kuo daugiau žaidimu, kad jaunimas neprisigertu, vienoje vietoj buvo sustoję, nieko jiems pažaist nedaviau, maniau tegu pabendrauja, susipažysta labiau, nes buvo žmonių kuriuos ir aš pirmą kartą mačiau smile.gif bet tada visas susipažinimas vyko begeriant drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 03, 16:39)
Širdeles panaudojau ant tilto , labai patiko jauniesiams  thumbup.gif  su šokiu buvo sunkiau, ale sušokom, bet tik ne polka o šiaip greitą šokį, nes maniškis nešokėjas  doh.gif  o šiaip viskas normaliai, ai dar galiu pasakyt, reikia gal tik trumpesnio scenarijaus jau gryžus namo, nes visko perskaityt nespėjau, kadandi buvo nemažai jaunimo, tai jiems nelabai įdomūs ties skaitalai, jie daugiau šokt ir linksmintis buvo linkę, o gamtoje reik kuo daugiau žaidimu, kad jaunimas neprisigertu, vienoje vietoj buvo sustoję, nieko jiems pažaist nedaviau, maniau tegu pabendrauja, susipažysta labiau, nes buvo žmonių kuriuos ir aš pirmą kartą mačiau  smile.gif  bet tada visas susipažinimas vyko begeriant  drinks_cheers.gif

va va ,mano ir yra patrumpintas ax.gif ax.gif nebus ten kada kalbeti doh.gif niu pasakok kiek saldainiupirkaisi?? kiek isejo??
Atsakyti
Labas, visoms buvusioms ir busimoms svociutems.
As jau po visko (dar savaite atsigaudinejau biggrin.gif ) tik dabar prisedau prie kompo.
Na vestuves praejo normaliai. (Galejo buti ir blogiau ) Dabar jau po visko stengiuosi ziureti optimistiskai. Nu buvo kaip buvo. Jau nebepakeisi. Svarbiausia, kad jauniesiems labai patiko. (nu bent jau jie taip sako) Jaunieji sake, kad ir sveciams patiko. Nu ir aciu Dievui.
Nors toli grazu ne viska panaudojau ka buvau pasiruosus.
Mano ispudziai is vestuviu:
Gal bus kai kurios mintys padrikai ax.gif nepykit. rasysiu ka prisiminsiu. Nedarykit tokiu paciu klaidu, o ir patarimai gal kai kurie pravers


1. Pirmiausia, zemai lenkiuosi notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif welkom1 ir goshai. Su ju pagalba, scenarijaus gavosi 47 psl biggrin.gif Aciuuuu jums labai!

2. Labai pavargau, kadangi kaip tikra studente pasilikau daug ka paskutiniam vakarui, tai tas vakaras uzsitese iki 4 ryto. Keliausi sesta. doh.gif Gyva buvau Redbulio deka. blink.gif Paskutiniam vakarui pasilikit tik relaxine vonia ir minciu sudeliojima i vietas.

3. Uzsisakykit kirpykla anksciau, nes gali kirpejos suveluoti. Ta prasme, uztrukti sukuosena ir pan. As susiplanavau minute i minute, o kirpykloj ir makiaze uztrukau pusvalandziu ilgiau, tai gavosi paskui lekimas. lekiau namo, apsirengiau per 10 minuciu ir pas jaunuosius, nes visi lauke tik pirsliu. Na, atvykau , kaip ir buvau suplanavus, tik paciai jau gavosi begimo maratonas ir nervu kruva, kad tik nieko nepamirsti.

4. Vaziavom is Kauno i Seduva (Radviliskio raj.) Bevaziuojant pradejo lyti. tai mes pradejom panos labai garsiai dainuoti. (Limuzine buvom vienos panos, vyrai kitoj masinoj) Su savo dainom nuvijom lietu biggrin.gif . Dainuokit, jei lis. Kelkit nuotaika pacios, niekas kitas nepakels.

5. Nuvaziavus, duodu muzikantui planeli, ka as planuoju daryti, tai jis sako "man nereikia" blink.gif Apie muzikantus parasysiu i kita temele, ten kur nusiskundimai. Nes jau su muzikantais tai ziauriai nenusiseke doh.gif doh.gif doh.gif Groja savo, reikia mojuoti, kad gauciau zodi biggrin.gif . Bet paskui su pirsliu, paemem ant grieztuju: grosi tik tada, kai paprasysiu. Pagal scenariju turejo buti du muzikantai, ale boba po stalo ispirkimo, gavus baltos buteli dingo. Pasirodo praveme tualete, o paskui miegojo. Atejo i viduri vakaro, atsireme i kolonele ir pradejo baubti, tiesiogine ta zodzio prasme. Kol mes ja isprasem nuo scenos blink.gif doh.gif . Jaunoji labai susinervino. Nu apie muzikantus neissiplesiu cia. Parasysiu ten i kita temele, o cia veliau ikelsiu nuoroda.

6. Pagal scenariju, kur ateina jaunasis su bateliu, o jaunoji uz duru su spyna, tai padariau spyna didele is kartono (su sirdelem) uzkabinau ant paprastos dururankenos, o raktelis labai mazutis (paemiau viena is sirdziu spyneles, nes ten trys buna). Visiem patiko. Nesukau galvos del tikros spynos.


Papildyta:
7. Pasiulymas: kad pirsliai paimtu inciatyva i savo rankas kas liecia gerimus prie zakso ar baznycios. Pas mus buvo tik baznycioj. Pries isvaziuojant nespejau nieko sugaudyti, visi tik isleke i lauka. Likom su jaunosios mama nesti gerimus i masina.
Tai kiek paemem tiek. Prie baznycios gavosi taip: jaunuosius puole visi sveikinti, nors buvo prasymas, kad sveikintu vakare sventimo vietoje. Gerimus turim, taures uzrakintos jauniko masinoj. gavosi toks biski susimetymas. cia isgelbejo limuzino vairuotojas. Limuzino bagazinej turejo tauriu. sake, mes visada turim atsargai. Tai va su gerimais gavosi kazkoks balaganas. Ai dar paskui prie baznycios issiaiskinom, kad neuzteks sampes i gamta. Pasirodo namie pas tevus pilna spinta buvo sampes, tik nebuvo kam nunesti i masina. Kadangi parduotuve arciau nei namai, tai pabroliai sulakste dezes sampes. drinks_cheers.gif
O saldainiam dalinti jaunieji nupirko is maximos dvi kasutes po 5 lt. is pradziu galvojau, kad bus per mazos, ale, kaip tik, didesniu net nereikejo. O as jas pasipuosiau, bazej nusipirkau dirbtinu ramuniu ir su superglue priklijavau.
(nufotkinau, parodyciau, tik nemoku dar ikelti cia fotkiu) blush2.gif

8. Prisiminiau: apie limuzino papuosima: Musu pirma pamerge papuose zymiai graziau vaikinu masina, nei buvo puostas limuzinas is firmos blush2.gif ir nebuvo sampes viduje su ledukais, kaip buvo zadeta.

9. Gamtoje siuliau fotografui pasiimti jaunuosius ir eiti fotkinti, o mes pazaisim, atsake: tai dabar pazaiskit ir eisim visi. Tai mes visi kaip durneliai dar visa valanda vaiksciojom ir ziurejom kaip jaunuosius "kankina". Keistuolis. Patarimas jauniesiems: Butinai nuotraukose sypsokites (dantukai, dantukai), kad neatrodytu "jezau jezau, kam as zenyjaus")
Gamtoje sirdeles paprasem surankinti jaunuju ant tiltuko ir rakteli i vandeni. jaunieji buvo labai nustebe.

10. Kai grizom, tevai sutiko su duona ir druska. Per mano pacios vestuves tevai ipyle mineralinio. O cia teveliai pasistenge ir kazkokio konjako pavare. O jaunoji nepernesa stipriu gerimu. Kankinosi vargse. Ir juostoj matysis kaip ji raukesi. Jau geriau mineralinis.

11. Biski sunervino manasis pirslys, nes pradejo man reguliuoti, ka darom dabar, o ko nedarom, sakau: palauk, sitas numatytas kitame puslapyje. Scenariju rasiausi ir vestuvems ruosiausi viena g.gif . Aciu jam kad bent viena karta perskaite scenariju, ir pasimatavo kostiuma isvakarese. Gulejo visa laika pilva isvertes: as pavarges. bash.gif bash.gif bash.gif

12. Vestuvems einant pradejom praleidineti po biski scenarijaus. Sveciai girtejo, beginejo i lauka parukyt, visiem maziau idomios kalbos pasidare. Po dvylikos jaunieji pavarge paprasem kad juos greiciau miegot nusiustume.
Tai 12 val. su zvakelem ilgiausiu metu. Po to jaunieji pjauste torta, mete puokste ir keliaraisti. ir lydejom miegui. Is pradziu parodem naktinius tokius didelius is paklodes, su sirdeliu formos skylem atitinkamose vietose (cia mums buvo per musu vestuves dovanoti) paskui pasakem: neeee siais laikais reikia siuolaikiskos ir madingos spec.aprangos. iteikem sexy apatinius su pukeliais (jaunajai - ale zuikuciai, jaunikiui - dramblys, tai dar kazkas banana atmete isikisti). Efektas nerealus.

13. Zaidimai: gamtoje geriausiai tiko kamuoliuku perridenimas per kalaskes, daug nespejom pazaisti (aciu fotografui)
Viduje: butinai darykit su pompa balionus pusti thumbup.gif thumbup.gif Nerealiai visiems patiko. Kopustai ispudzio nepaliko. Padarykit, kur i lenteles, priristas prie moteriskiu reikia dauzyti. irgi sexy, turetu gerai sueiti. As nespejau.
Isvada: kuo poshlesni zaidimai, tuo visiems linsmiau
Patariu, kuo daugiau sveciu itraukti i zaidimus, ne vien tik pulkeli. Bus linskmiau.

14. Antra diena niekam niekas neidomu. Vos ne patys pirsli pasikorem smile.gif Nu pabroliai emesi iniciatyvos. Pirsli perrengem moteriske, uzdejom peruka. Sedejo prie baro , gere kava. nusisukusio niekas neatpazino. Tik vienas pabrolys pamate, kad rankos labai plaukuotos biggrin.gif. Pirslys paprase paskutini nora: nusiplauti kojas pries mirti. Tai pagal scenariju ilipo i kibira (turejo buti bliudas) su kojinem. plovesi kojas, paskui movesi kojines ir sventino su kojinem pamerges. As pries rai suklupdziau pamerges, isdalinau nosines, ir liepiau raudoti del pirslio. Pakui, skaitydamas testamenta turejo pirslys nusirengti iki plafkiu. Ale mano puikusis pamirso is susijaudinimo, tai imete i vandeni su visais rubais. Kad nepersaltu, nes pute labai didelis vejas labai skubejom persirengti. todel buvo visai pamirstas "pirslio kraujas". Ale niekas jo ir nepasigedo. visi buvo uzsieme nuotrauku ziurejimu.

Kaip jau minejau, daug ko nepanaudojau. Bet geriau apsidrausti ir daugiau pasiruosti. Ania? smile.gif

Visumoj viskas praejo normaliai. Antra karta jau nebebijosiu ir taip nepanikuosiu.
Tikiuosi, kad antras kartas bus negreit. tongue.gif

Gal dar ko neparaisiau, prisiminsiu, parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(shapaliux @ 2007 09 03, 17:06)
Labas, visoms buvusioms ir busimoms svociutems.
As jau po visko (dar savaite atsigaudinejau  biggrin.gif ) tik dabar prisedau prie kompo.
Na vestuves praejo normaliai. (Galejo buti ir blogiau  ) Dabar  jau po visko stengiuosi ziureti optimistiskai. Nu buvo kaip buvo. Jau nebepakeisi. Svarbiausia, kad jauniesiems labai patiko. (nu bent jau jie taip sako) Jaunieji sake, kad ir sveciams patiko. Nu ir aciu Dievui.
Nors toli grazu ne viska panaudojau ka buvau pasiruosus.
Mano ispudziai is vestuviu:

Gal dar ko neparaisiau, prisiminsiu, parasysiu.


prasau, svarbiausia kad viskas pavyko mirksiukas.gif , saunuole mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Laba,
Nu mano vestuvės praėjo puikiai. Jaunieji patenkinti. Posmų ir aš daug išmečiau, kur turėjau. Kuo trumpiau tuo geriau pastebėjau (geriausiai ketureiliai). Su muzikantu irgi teko truputį "kautis", bet visumoj thumbup.gif
Tik va aš nuo vakar su 38 temp. ir be balso. verysad.gif Biuliotenis doh.gif nes vos iš lovos išlipu, peršalau labai šeštadienio naktį lauke.
O kai pagysiu padėstysiu smulkiau esminius momentus
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 09 03, 15:44)
va va ,mano ir yra patrumpintas ax.gif  ax.gif  nebus ten kada kalbeti doh.gif niu pasakok kiek saldainiupirkaisi?? kiek isejo??

Na viso tiksliai neskaičiavau bet kažkur apie 1500 išėjo, čia su viskuo, saldainių turėjau beveik pilna maxsimos maišelį, mazą, tai beveik visi ir išėjo doh.gif šnapso turėjau 10 bonkių ir 6 šampo, tai 1 šampo parsivežiau, ir 3 šnapso dar liko
Atsakyti
4u.gif Mes jau irgi po viskam dekavoju uz mintis visoms mergaitems...Visai nieko vestuves bvuvo, tokios siuolaikiskos, bet visai idomu buvo sulyginti pirmasias su tradicijom ir sias tokias "amerikanskas"
Daug visko galeciau parasyt, nu ale, mintys susikrate galvoje...nuo vienos soki ant kitos...zodz..mixas biggrin.gif
Vis prie progos parasysiu ka...dar esu nusifotkinus tokius dalykiukus, kaip dovaneles..
...tik pamirsau iamzinti savo rankos puokste ir sukuosena. O nuotrauku dar neuzsisakem doh.gif nebuvo kada...Vaziuosime sekmadieni pas jaunosios tevelius, va tada ir uzsirasysim...per daug nezadame, nes fotografas po kiek laiko atiduos jaunajam nuotrauku cd
Mums kainavo 2000lt., o dar nuotraukos suris
Atsakyti