Laba diena,
turiu tą pačią bėdelę - supyko mano vienas dantukas, išvalė kanalus, užplmbavo ir palaimino vainikėliui. Dantukas 5 viršuje, nežinau kokio reikia vainikėlio ir kur protezuotis...
Dabar dar baigiu taisyti likusius begėdžius sugedusius, tada dar higiena, ir tada jau norėčiau šį varguolį gelbėti... nežinau, kokio reikėtų, kokios galimybės rinktis
Ačiū
QUOTE(Mazule @ 2012 05 06, 19:07)
Laba diena,
turiu tą pačią bėdelę - supyko mano vienas dantukas, išvalė kanalus, užplmbavo ir palaimino vainikėliui. Dantukas 5 viršuje, nežinau kokio reikia vainikėlio ir kur protezuotis...
Dabar dar baigiu taisyti likusius begėdžius sugedusius, tada dar higiena, ir tada jau norėčiau šį varguolį gelbėti... nežinau, kokio reikėtų, kokios galimybės rinktis
Ačiū
Ačiū
Nueik pas bet kurį protezuojantį gydytoją į konsultaciją ir viską paaiškins. Taip pat čia sm turim temą apie dantukų protezavimą.
sweiki, senokai kas nors cia lankesi, bet gal uzklys kas nors, kam teko kanalus tvarkytis sakykit, kiek laiko ir kaip vyksta kanalu plombavimas. kokia procedura, ar jai dar reikia nuskausminamu ar jau dantukas buna nejautrus visiskai? kanalai isvalyti ir uzpildyti...laukia plombavimas-ydomu ko tiketis
ir kaina tai sokiravo..uz 1danties kanalu isvalyma 540lt suplojau nejau ir u plombavima tiek bus
ir kaina tai sokiravo..uz 1danties kanalu isvalyma 540lt suplojau nejau ir u plombavima tiek bus
Man neskaudėjo visiškai nei per patį plombavimą, nei po jo. Ir nieko nuskausminti nereikėjo. Iš viso gydymo čia buvo pats ramiausias etapas, nes gydymas prieš tai buvo komplikuotas: skausmas, tinimas, po to incizija ir kt. "linksmumai". 3 kanalų plombavimas, kiek pamenu, netruko ilgiau nei 1 val.
O kaina už išvalymą 1 kanalo buvo 150 Lt, už plombavimą - 100 Lt.
O kaina už išvalymą 1 kanalo buvo 150 Lt, už plombavimą - 100 Lt.
Sveikos, turiu toki klausima, man isvale kanalus ir uzdejo laikina plomba, tuomet labai netiketai gavosi taip, kad teko isvaziuoti i uzsieny, dabar mano dantukas isvalytas ir uzplombuotas laikina plomba jau gyvena pusantro menesio ir dar dvi savaiteles tures pagyventi, nes tik tuomet grisiu i LT, sakykite ar cia labai blogai, kad taip ilgai nusitese? ir kokios gali buti komplikacijos?
QUOTE(munixas @ 2012 06 15, 16:16)
sweiki, senokai kas nors cia lankesi, bet gal uzklys kas nors, kam teko kanalus tvarkytis sakykit, kiek laiko ir kaip vyksta kanalu plombavimas. kokia procedura, ar jai dar reikia nuskausminamu ar jau dantukas buna nejautrus visiskai? kanalai isvalyti ir uzpildyti...laukia plombavimas-ydomu ko tiketis
Sveiki. Man kruminio danties kanalus gyde ir uzplombavimo per viena vizita. Dantis buvo jautrus, daug jo nuskile, tad reikejo gana skubiai sutvarkyti, nes galejo bet kada prasideti skausmai, todel viska tvarke vieno vizito metu. uztruko berods 1,5 valandos. sumokejau 730 lt, jei dabar neklystu. Man nuskausmino, proceduros metu nieko nejutau. Dar gavau tabletyte nuo baimes, tai i proceduros gala visai miegas sueme. dabar reikia uzbaigti danties tvarkyma, minejo karuneles dejima, ar kazka.. toliau jau nebesigaudau, kokia procedura seks.
noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi, kiek vizitu reikejo visiskam kanalu sutvarkymui (ir kiek kanalu dantyje buvo)?
QUOTE(Leksa @ 2013 11 19, 21:00)
noreciau, kad pasidalintumete savo patirtimi, kiek vizitu reikejo visiskam kanalu sutvarkymui (ir kiek kanalu dantyje buvo)?
Kažkur 3-4 vizitų iki pilno sutvarkymo, jei nėra papildomų dalykų, man plombavo kanalus tik krūminių dantų, kur yra po 3 šaknis.
QUOTE(Juliaa23 @ 2012 08 31, 21:37)
Sveikos, turiu toki klausima, man isvale kanalus ir uzdejo laikina plomba, tuomet labai netiketai gavosi taip, kad teko isvaziuoti i uzsieny, dabar mano dantukas isvalytas ir uzplombuotas laikina plomba jau gyvena pusantro menesio ir dar dvi savaiteles tures pagyventi, nes tik tuomet grisiu i LT, sakykite ar cia labai blogai, kad taip ilgai nusitese? ir kokios gali buti komplikacijos?
Jei laikina plomba i kanalus ivesta, butina nelaukti ir daryti kaip sake gydytojas. Nes vaistus per ilgai laikyti yra blogai.
Papildyta:
QUOTE(munixas @ 2012 06 15, 15:16)
Jei gyvas skaudes, jei jau mires ,,nervas" - neskaudes.
Plombuoja su gutaperca arba kitkuo kanalus, jei jau infekcija isvale.
Penki vizitai, 2 kanalai, 230 Lt (tikejausi, kad daugiau kainuos)
Prima karta skaudejo (su skaudanciu ejau), tai suleido nuskausminanciu. Kitus kartus skausmo nejauciau, tik siaip nemalonu. Tikiuosi, kad gydymas bus baigtas ir nereikes pergydyt
Prima karta skaudejo (su skaudanciu ejau), tai suleido nuskausminanciu. Kitus kartus skausmo nejauciau, tik siaip nemalonu. Tikiuosi, kad gydymas bus baigtas ir nereikes pergydyt
Gal kas pasakys, tvarke dangų kanalus virsutinis dantis.dar uzdejo kazkokiu vaistu.sake kitą kart uzblombuos.bet pasilenkus ar palenkus galva is tos puses kur dantis bega ruzavas skystis pro nosį .kas cia?(slogos neturiu)