QUOTE(pumilija @ 2011 12 24, 00:52)
Turiu bėda ir aš dėl dantuko Suskaudo nežmoniškai dantį (4 nuo priekio) bėgau iškart pas dantistę. Uždėjo vaistų (sakė skaudės kelias valandas, skaudėjo 2 paras). Po to išvalė vieną kanalą, lyg ir viskas buvo gerai. Uždėjo vėl vaistų, nuėjau, ir kai pradėjo valyti maniau mirsiu toj kėdėj iš nežmoniško skausmo uždėjo vėl vaistų, sakė stebėti ar "nekels" danties, nes jau vaistų per daug gali būti. Tikėjausi kad nustos skaudėt ir kitu vizitu viskas bus sutvarkyta. Bet dantį skaidą kaip skaudėje, ir ketanov geriu, ir valerijoną aplink dantį laikau, skausmas dingsta tik tam kartui... Nuotraukų jokių danties nedaro.. Ar normalu tokie skausmai po šitiek vaitų užėjimų pas stomatologę? Bijau kad kai nueisiu vėl aikčiosiu iš skausmo. Net daktarė sako kaip keista kad dantis dar toks jautrus.. Gal kam yra panašiai buvę? Įdomu, ar gydytoją keisti reikia, ar aš tiesiog jautri tokia
Normalus 4 virsutinio danties gydymas turetu trukti viena vizita, ten, kaip taisykle, du nelabai sudetingi kanalai, juos isvalyti ir uzplombuoti pakanka 1-1,5 val laiko. Na, galima per du vizitus. Viso labo normalus nuskausminimas ir kokybiskas isvalymas ir uzplombavimas, ir, jei danties like daug, o diagnoze tokia, kaip as itariu, jus turetumet tureti 90-95% gydymo ilgalaike sekme.
Nuotrauku nedarymo nelabai pateisinu.
Pasiskaitykite mano parasyta straipsni, gal kokiu minciu kils:
http://odontologija....tit...okolas***