QUOTE(Justislovas @ 2011 04 07, 17:52)
Na, jei truksta 2 mm, tai kanalas nera iki galo isvalytas, tuose 2mm dar guli nervas ir kraujagysles, turbut del to ir skauda. Apie "bumbula" prie saknies virsunes nieko negaliu pasakyt, nezinau kas tai ) Jei tas bumbulas matomas kaip tamsus seselis prie saknies virsunes, tai ten ir yra uzdegimo zidinys. Na, bet cia tik spejimas, nematau nuotraukos.
Del nuskausminamuju irgi patart negaliu:)
Del nuskausminamuju irgi patart negaliu:)
Jau siandien matyt man ta nerva istrauke..jau taip suskaudo..eina sau tie dantys arba as skausmo bijau.
Tamsus seselis po tuo dantimi buvo matomas nuotraukoje, bet man gydytoja paiskino, kad uzdegimas. bet pati saknis, vietoj to, kad ji butu smaila, ji yra uzapvalejusi. ta turejau omenyje nu paklausiu gydytojos nuo ko taip gali but.
As tai optimiste kaip reta galvojau viens du ir baigtas kriukis su tuo dantimi. dar laukia du vizitai. ka kita karta darys - nezinau, gal vaistus pakeis, o paskiau paliks savaite ramybej ir speju plombuos jau kanalus ir danti. O sekanti karta jau manau apziuresim kita mano "perliuka" - laukia ir jo tas pats malonumas
Aisku, mano gydytoja galetu tik daugiau pasakot ka daro, man taip idomu, bet negaliu kalbet isiziojusi, tai neklausiu