Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

Firmos nezinau, bet jas parduoda Eurocos parduotuvese ir tai nevisada buna. bigsmile.gif
Atsakyti
as naudojau Brelil firmos ampules plaukams, labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man net "kepure" uzaugo, nu pradejo nauju plauku augti, kirpeja sako, tuoj kirpciai uzaugs rolleyes.gif
kainuoja jie nelabai daug, 1 ampule apie 3 lt (cia Eurovaistinej)
va tokios ampules
siaip bandziau ir Alfaparf'o, bet man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 08 28, 09:25)
as naudojau Brelil firmos ampules plaukams, labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man net "kepure" uzaugo, nu pradejo nauju plauku augti, kirpeja sako, tuoj kirpciai uzaugs rolleyes.gif
va tokios ampules
siaip bandziau ir Alfaparf'o, bet man  schmoll.gif

o kaip naudojamos šitos, kas kiek laiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 08 28, 08:32)
o kaip naudojamos šitos, kas kiek laiko? 4u.gif

as pirkau kokias 8, tai naudodavau kiekviena karta plaunant vietoj balzamo/kondicionieriaus/kaukes...po to dariau petraukele kokio menesio ir vel 8 sunaudojau, bet labai labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 08 28, 10:37)
as pirkau kokias 8, tai naudodavau kiekviena karta plaunant vietoj balzamo/kondicionieriaus/kaukes...po to dariau petraukele kokio menesio ir vel 8 sunaudojau, bet labai labai patiko rolleyes.gif

labai aciu uz atsakyma, butinai naudosiu. o tepti tik oda, ar tik plaukus, ar ir oda ir plaukus smile.gif? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 08 28, 10:25)
as naudojau Brelil firmos ampules plaukams, labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
va tokios ampules
siaip bandziau ir Alfaparf'o, bet man  schmoll.gif

As irgi tokias naudojau pirkau Kamviloje, labai faini plaukuciai po ju wub.gif tokie miksti, slidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 08 28, 09:50)
labai aciu uz atsakyma, butinai naudosiu. o tepti tik oda, ar tik plaukus, ar ir oda ir plaukus smile.gif4u.gif

as tepdavau plaukus per visa ilgi - nuo saknu iki galiuku, o po to kokias 2-3 min masazuodavau galva, tai manau, kad ir ant odos pakliudavo mirksiukas.gif i instrukcija labai neisigilinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laura13 @ 2006 08 28, 10:31)
as tepdavau plaukus per visa ilgi - nuo saknu iki galiuku, o po to kokias 2-3 min masazuodavau galva, tai manau, kad ir ant odos pakliudavo mirksiukas.gif  i instrukcija labai neisigilinau blush2.gif

Sveika.. norėjau paklausti, o tai kam konkrečiai skirtos šitos ampulytės? Ar kad plaukai ataugtų, ar kad žvilgėtų??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 28, 11:09)
Sveika.. norėjau paklausti, o tai kam konkrečiai skirtos šitos ampulytės? Ar kad plaukai ataugtų, ar kad žvilgėtų???  unsure.gif

Dikse, siaip jos priskiriamos prie "repair", nu tipo "taiso", tikrai ne del augimo skatinimo, daugiau issausejusies, nepaklusniems, besiveliantiems plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš naudojau ampoles iš Alphaparf bet ir man nieko nepadėjo schmoll.gif reikės pamėginti kitas gal tas Brelil firmos,o mano ir plaukai besiveliantys blush2.gif
Atsakyti
o jei išsitrini ampulės turiniu (dėl plaukų slinkimo ir naujų augimo kažkokių tokių, tik dar nerandu prikti), tai galima toliau naudoti plaukų formavuimo priemone spvz putas? Nesumenkės nuo to ampulės poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 28, 13:31)
Dėkui..  4u.gif Jau apžiūrėjau Eurovaistinėj..  blush2.gif Nusipirkau kitų priemonių..  rolleyes.gif

kokiu? bigsmile.gif

QUOTE(Tynka @ 2006 08 28, 14:06)
o jei išsitrini ampulės turiniu (dėl plaukų slinkimo ir naujų augimo kažkokių tokių, tik dar nerandu prikti), tai galima toliau naudoti plaukų formavuimo priemone spvz putas? Nesumenkės nuo to ampulės poveikis?

manau, kad galima g.gif
Atsakyti