Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(juleta @ 2005 09 30, 19:12)
SVEIKUTES smile.gif                                                            GAL KANORS GIRDEJOT APIE TAS AMPUOLES???? CIA JU TAIP VAISTINEI NENUSIPIRKSI,MAN SU JUOM ATLIKDAVO PROCEDURAS KAUNE PRIE STOTIES POLIKLINIKOJ schmoll.gif  KURSAS 24-28 KARTAI,AS PREJAU KURSA 24 KAR.BET NELIKAU PATENKINTA VIENO KARTO KAINA 40LT.BRANGUS MALONUMAS TEN JAS ITRINA,PAMASAZUOJA IR NAMO.UZ VISA KURSA SUMOKEJAU 1000LT.  doh.gif BET IS 100% LIKAU PATENKINTA 50%.GAL KAM TEKO SUSIDURT  NORECIAU IS GIRST ATSILIEPIMU.AČIŪ smile.gif  smile.gif

as ir kazkada praejau kursa gydymo su siomis priemonemis,bet patenkinta likau 110%-ziauriai jos man padejo thumbup.gif
Kiek zinau sitas priemones importuoja UAB Variteksas Kaune,tai turetu buti pas juos pigiausia,dar maciau ju pirkti Laisves alejoj, salia BUhalterio pardes yra tokia maza parduotuvele "prekes plaukams ar kaip jos vadinasi g.gif ", iejimas pro broma, visai netoli Kvarclitos.
Atsakyti
mano plaukai gal jau koki 6 metai slenka ir niekas nepadeda..isslenka ir priauga nauju, tai vis kirpejos guodzia, kad va tuoj ataugs, nes daug mazu plauku, bet jie paauga, o kiti isslenka. net karta kirpeja paklause ar as negimdziusi cry.gif taigi isduokit kiek tu ampuliu reiktu vienam kursui?ir kur geriausia pirkt?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 10 09, 09:51)
mano plaukai gal jau koki 6 metai slenka ir niekas nepadeda..isslenka ir priauga nauju, tai vis kirpejos guodzia, kad va tuoj ataugs, nes daug mazu plauku, bet jie paauga, o kiti isslenka. net karta kirpeja paklause ar as negimdziusi cry.gif  taigi isduokit kiek tu ampuliu reiktu vienam kursui?ir kur geriausia pirkt?

na kur geriausi nezinau,bet kur pardavineja parasiau. Na greito efekto nesitikeciau-bet menesy panaudojus manau poveikis tikrai butu.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 10 09, 11:51)
mano plaukai gal jau koki 6 metai slenka ir niekas nepadeda..isslenka ir priauga nauju, tai vis kirpejos guodzia, kad va tuoj ataugs, nes daug mazu plauku, bet jie paauga, o kiti isslenka. net karta kirpeja paklause ar as negimdziusi cry.gif  taigi isduokit kiek tu ampuliu reiktu vienam kursui?ir kur geriausia pirkt?

tu ampuoliu reiktu kokiu 20-24,kad sulauktum gero rezultato po viena ampuole du kart per savaite itrint po galvos plovimo.GERIAUSIAI pirkti UAB "Variteksas" tel 8-37 33 81 88 MOB.8687 83254 raudondvario pl.141.Ampuoles kaina 13 lt. Bet ir sampuna ju tuo paciu naudok.SEKMES tikrai turetu padet thumbup.gif Cia tryju menesiu kursas
Atsakyti
Sveikos,

labai slenka plaukai 3 men po gimdymo. Noriu panaudoti ampules nuo plauku slinkimo -kiek klausiau vaistineje ar galima zindancioms - sako nezino, gamintojai neraso tai gal galima?

Kaip manote ar galima? Ar naudojote?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutė,
Aš ne medikė,bet man atrodo,kad gali naudoti tas priemones. Jei dažai nepatenka į pieną,tai ir aliejukai nepereis tongue.gif Sakė nėra ryšio tarp plaukų ir pieno gamybos aparato.
Tik va ar nauda bus? g.gif Nes fiziologiškai numatytas plaukų slinkimas visoms moterims po gimdymo. Tik vienoms anksčiau,o kitoms vėliau. Ir tai trunka apie kelis mėnesius. Man jau buvo, sūnui buvo šeši mėnesiai,kai man pradėjo slinkti plaukai ir slinko gal du mėnesius. Dabar vėl viskas gerai. Mano gydytoja sakė,kad to slinkimo neis sustabdyti, na galima tik sustiprinti plaukus.
Aš nusikirpau visai trumpai plaukus,kad nesimėtytų po grindis ir ant pagalvės doh.gif
O dabar bandysiu atsiauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2005 02 11, 11:57)
Žinau, kad kapsulių plaukams yra įvairių - ir nuo pleiskanų, ir atstatančių, ir augimą skatinančių. Mane domintų pastarosios  ax.gif  Taip noriu užsiaugint savo nužarintus plaukelius  rolleyes.gif
Labai būčiau dėkinga, jei kas pasipasakotumėt kokias esate naudoję.  Kur pirkot? Ar daug kainavo? Šiaip jų kainos nemažos. Ar pateisino lūkesčius? Kaip naudojot? Ištisą kursą darėt ar retkarčiais susitepat?

perku KADUS skatinancias augima ampules laaabai geros. naudoju kursa dukart i metus, vienam kursui du pakeliai ampuliu. mano ilgi grazus lygus plaukai tikrrai didziuojuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušrinė @ 2005 02 11, 11:57)
Žinau, kad kapsulių plaukams yra įvairių - ir nuo pleiskanų, ir atstatančių, ir augimą skatinančių. Mane domintų pastarosios  ax.gif  Taip noriu užsiaugint savo nužarintus plaukelius  rolleyes.gif
Labai būčiau dėkinga, jei kas pasipasakotumėt kokias esate naudoję.  Kur pirkot? Ar daug kainavo? Šiaip jų kainos nemažos. Ar pateisino lūkesčius? Kaip naudojot? Ištisą kursą darėt ar retkarčiais susitepat?

perku KADUS skatinancias augima ampules laaabai geros. naudoju kursa dukart i metus, vienam kursui du pakeliai ampuliu. mano ilgi grazus lygus plaukai tikrrai didziuojuosi ax.gif
Atsakyti
O ar bandėt kuri ampules su placenta? Jų eurokosse prie pardavėjų būna. Papigiai jos - viena 1,5lt. Bet įdomu ar verta su jomis gaišt laiką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 02 05, 19:14)
O ar bandėt kuri ampules su placenta? Jų eurokosse prie pardavėjų būna. Papigiai jos - viena 1,5lt. Bet įdomu ar verta su jomis gaišt laiką? g.gif

Bandem, bandem,
nusipirkau visa dezute, spalio men., ir jau dziaugiuosi "antra grifkute",
plaukai nuo ju nustojo slinkt ir nauju priaugo
o naudojau 1 karta per savaite. thumbup.gif

O kur, tamsta, po 1,5 Lt rado?
Eurokosose visur po 1,99
prasom, pasidalint informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 05, 22:49)
Bandem, bandem,

Eurokosose visur po 1,99
prasom, pasidalint informacija  ax.gif

Girdejau geru atsiliepimu apie sias ampoles 4u.gif palnuoju isbandyt biggrin.gif bet nepamenu kaip jas ten naudoti? ax.gif itrinti i galvos oda? ant visu plauku paskirstyti?ar kaip? g.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 05, 22:17)
Girdejau geru atsiliepimu apie sias ampoles  4u.gif  palnuoju isbandyt  biggrin.gif  bet nepamenu kaip jas ten naudoti?  ax.gif  itrinti i galvos oda? ant visu plauku paskirstyti?ar kaip?  g.gif  dekui  4u.gif

Itrint i galvos oda ir nenuplaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 05, 22:49)
Bandem, bandem,

Eurokosose visur po 1,99
prasom, pasidalint informacija  ax.gif

Bandžiau ir aš smile.gif patiko man visai... plaukai tokie stipresni tapo.
O labiau man patiko Cutirin Šampūnas stiprinantis ir losijonas tos pačios serijos. Bent jau po mėnesio kasdieninio naudojimo ežiukas ataugo lotuliukas.gif
Ir kaina padori išėjo.
O iš ampulių naudojau Vichy, Lakme, O'Rising. Nežinau, nelabai tą poveikį akivaizdų pastebėjau sad.gif
Atsakyti