Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(solveigaz @ 2005 08 11, 09:50)
Alfa Part ampulės, tai čia raudonos ir mėlynos spalvos? O kurios nenuplaunamos? Viena ampulė vienam kartui?

joo cia shitos smile.gif ,tik vat dabar nematan negaliu pasakyti kuri nenuplaunama,bet ta ant kurios uzrashyta,kad ji su aliejais atrodo zydra,reiks namie paziureti,jo shios dvi ampules vienam karteliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afro @ 2005 08 10, 21:13)
Almuška, kurios čia ampules nenuplaunamos? ax.gif

Bent jau kur aš naudojau, tai buvo Lendan firmos, Alfa Parf (bet jų viena ampulė kainavo 12 Lt, nes tos firmos yra kelių rūšių ampulių, ėmiau su užsukamu kamšteliu, o ne ampules, kur reikia nulaužti), paskutines turėjau Schwazkopf firmos. Reikia pasiklausti, pasakys kurios nenuplaunamos.
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 11, 08:46)
arba kirpyklose kur dirba su goldwell teirautis arba ju parduotuve konstitucijos pr. 6 salia europos vilniuj. siaip pries einant jei tamsta vilniuj gali pasiskambint paklaust ar jo yra kad veltui neit 2754567

Kad tai būčiau vilnietė biggrin.gif Aš šiandien domėjausi apskritai ką turi su tuo aktyvatoriumi, tai pasiūlė vienos firmos, aišku aš pamiršau pavadinimą, bet ten sakė iš placentos pagaminta, tokia plokščia ilga žalia dėžutė, kur vienos ampulės kaina 12.49 Lt, žiūrėjau Euro vaistinėje. O gal žinai kokių dar firmų būna tų aktyvatorių? Nors manau jau susigundžiau su ta placenta pabandyti.
Atsakyti
Aš naudojau kelis kartus KADUS ampules (4 vnt. pakuotej)plaukams, man labai patiko thumbup.gif dabar reikėtų vėl pakartoti kursą g.gif .
Atsakyti
Dabar naudoju dr.hauschkos vandeni plaukams, kuris stiprina plaukus ir jų šaknis, taip pat nuo slinkimo
Atsakyti
As esu naudojusi Rising firmos ampules nuo plauku slinkimo,tai thumbup.gif Po 3 ampuliu jauciau,kad po truputi apstoja. Anksciau jas pardavinedavo dezutej po 6 supokuotas ir kainavo 50lt.Dabar lyg ir poviena pardavineja, maciau Eurovaistinej.
O nuo sausiems ,nusiurusiems plaukams yra labai fainas Wellos aliejukas. Ant sausu plauku itrini-plaukai tampa kaip silkiniai,susigeria ir visiskai neriebaluoja plauko (neatrodysi kaip nesiprausus smile.gif )
Vadinas Lifetex nutri-care. Parasyta ,kad naudoti galiukams,bet tinka ir visiems plaukams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 10, 12:45)
Merginos, o Vilniuj kur yra parduotuvė prekiaujanti prof. plaukų priežiūra?
nenoriu į vieną kirpyklą eit, noriu iš kelių rinktis...

Jadzka, kadangi pati nesu vilnietė,tai parduotuvių nžn. bet pabandžiau adresiukų rasti nete. žvilgtelk į šį puslapiuką, gal atsirinksi ką nors smile.gif

http://www.eniro.lt/...&di=461&so=rank
Atsakyti
[quote=ALMUŠKA,2005 08 12, 14:50]
Bent jau kur aš naudojau, tai buvo Lendan firmos, Alfa Parf (bet jų viena ampulė kainavo 12 Lt, nes tos firmos yra kelių rūšių ampulių, ėmiau su užsukamu kamšteliu, o ne ampules, kur reikia nulaužti), paskutines turėjau Schwazkopf firmos. Reikia pasiklausti, pasakys kurios nenuplaunamos.

o kur pirkai Lendan ampules?
Atsakyti
SVEIKUTES smile.gif GAL KANORS GIRDEJOT APIE TAS AMPUOLES???? CIA JU TAIP VAISTINEI NENUSIPIRKSI,MAN SU JUOM ATLIKDAVO PROCEDURAS KAUNE PRIE STOTIES POLIKLINIKOJ schmoll.gif KURSAS 24-28 KARTAI,AS PREJAU KURSA 24 KAR.BET NELIKAU PATENKINTA VIENO KARTO KAINA 40LT.BRANGUS MALONUMAS TEN JAS ITRINA,PAMASAZUOJA IR NAMO.UZ VISA KURSA SUMOKEJAU 1000LT. doh.gif BET IS 100% LIKAU PATENKINTA 50%.GAL KAM TEKO SUSIDURT NORECIAU IS GIRST ATSILIEPIMU.AČIŪ smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2005 09 30, 21:12)
SVEIKUTES smile.gif                                                             GAL KANORS GIRDEJOT APIE TAS AMPUOLES???? CIA JU TAIP VAISTINEI NENUSIPIRKSI,MAN SU JUOM ATLIKDAVO PROCEDURAS KAUNE PRIE STOTIES POLIKLINIKOJ schmoll.gif  KURSAS 24-28 KARTAI,AS PREJAU KURSA 24 KAR.BET NELIKAU PATENKINTA VIENO KARTO KAINA 40LT.BRANGUS MALONUMAS TEN JAS ITRINA,PAMASAZUOJA IR NAMO.UZ VISA KURSA SUMOKEJAU 1000LT.  doh.gif BET IS 100% LIKAU PATENKINTA 50%.GAL KAM TEKO SUSIDURT  NORECIAU IS GIRST ATSILIEPIMU.AČIŪ smile.gif  smile.gif

IR dar gal ŽINOT kur pigiau ju nusipirk,nes noreciau KURSA pratest smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juleta: 30 rugsėjo 2005 - 19:26
QUOTE(juleta @ 2005 09 30, 20:12)
SVEIKUTES smile.gif                                                            GAL KANORS GIRDEJOT APIE TAS AMPUOLES???? CIA JU TAIP VAISTINEI NENUSIPIRKSI,MAN SU JUOM ATLIKDAVO PROCEDURAS KAUNE PRIE STOTIES POLIKLINIKOJ schmoll.gif  KURSAS 24-28 KARTAI,AS PREJAU KURSA 24 KAR.BET NELIKAU PATENKINTA VIENO KARTO KAINA 40LT.BRANGUS MALONUMAS TEN JAS ITRINA,PAMASAZUOJA IR NAMO.UZ VISA KURSA SUMOKEJAU 1000LT.  doh.gif BET IS 100% LIKAU PATENKINTA 50%.GAL KAM TEKO SUSIDURT  NORECIAU IS GIRST ATSILIEPIMU.AČIŪ smile.gif  smile.gif

Tai gal cia toj klinikoj kur tiria plaukus?tam paciam pastate kur ir stomatologijos klinika prie stoties?
Atsakyti
QUOTE(malyna @ 2005 10 01, 23:55)
Tai gal cia toj klinikoj kur tiria plaukus?tam paciam pastate kur ir stomatologijos klinika prie stoties?

Taip,taip tuoj paciuoj smile.gif gal teko susidurt?
Atsakyti