Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

Gera parduotuvė yra Kaune, "Kremontė" Laisvės al. 99c, tel.: (8-37)324473, (8-618) 73052.
Labai malonios pardavėjos, patars tikrai, ko tik reikės. Yra visokiausių priemonių plaukų priežiūrai: ampulės, kaukės, dažai, šampūnai, šukos, šepečiai, dažymui skirtos priemonės ir t.t. vienu žodžiu, ten prekiauja prekėmis kirpykloms, bet pasirinkimas bent jau man nemažas. Ir kainos šiek tiek mažesnės negu vaistinėse (kokios salonuose nežinau). Galima kai kurių produktų nusipirkti tik mažą kiekį, išbandyti, o tada pirkti didesnį kiekį. Kainos įvairios.
Aš ten perku šampūnus ir ampules plaukams. Šampūnais patenkinta. Kadangi mano plaukai seniai slenka ir nežinau kada jie liausis mano galvą palikdinėti cry.gif , tai ampules bandau įvairias. Nuo vienų lyg ir pajutau poveikį, bet nustojau naudoti, nes gyvenimo aplinkybės sutrukdė, beto ir stresavau labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Hex @ 2005 08 09, 18:31)
aš irgi šitoj parduotuvėj perku šampūnus, balzamus. dabar žadu ten ir ampulių nusipirkt.

Merginos, o Vilniuj kur yra parduotuvė prekiaujanti prof. plaukų priežiūra?
nenoriu į vieną kirpyklą eit, noriu iš kelių rinktis...
Atsakyti
jei plaukai slenka kuokstais pastoviai tai jau vidine problema ir reiktu kreiptis pas gydytoja. pavasario ir rudens plauku slinkimo paumejimas gali buti stabdomas tam tikrom galvos odos prieziuros priemonem. sampunais netikiu- isplauni ir viskas plaukus nuo nesvarumu visokiu ir nuskalauji...nebent kaip paruosiamoji priemone tolimesnei prieziurai kitom priemonem. man labai padejo scalp actyvator galvos odos aktyvatorius stabdo plauku slinkima ir skatina ju augima. ir antibakterini poveiki turi. bet labai greit isperkamas.

kas del pazeistu paciu plauku irgi buna intensyvios prieziuros priemones serumai visoki ir panasiai. dazbnai vienkartiniame ipakavime, labai koncentruotu poveikiu. bet jos dazniausiai rekomenduojamos daryt vietoj kaukes arba karta per savaite.
intensyvesnei plauku prieziurai tada geriau rinktis ne nuskalaujama balzama, o priemone, liekancia plaukuose t.y. nenuskalaujama. + tai padeda issaugoti spalva (dazancioms plaukus) nes nereikia lyshna karta kisti plauku po kranu (neissiplauna pigmentai taip greit) + sutaupo laiko (nereikia laikyt ne minutes- apsipurskei/apsitepei, issidziovinai ir visogero).
Atsakyti
Vėjav, kur yra pirkti to karšto aliejaus? ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
oi, man rodos, visur g.gif
konkrečiai aš pirkau Droge, 3 vnt įpakavimas kainavo apie 10 Lt. Bet man vienos tūbelės -15 ml. dviem kartams pakanka. Henna, atrodo rašosi - yra ir daugiau visokių tos serijos priemonių. Jis padeda nuo plaukų šakojimosi, atstato pažeistus plaukus ir pan. Man panaudojus plaukai blizgėjo:))
Atsakyti
kažkas daros su mano kompu smile.gif, dėkui Vėjav... ech nebezinau ka daryt su savo sausais plaukais nušiurusiais. Va naudojau Milk shake ampules, daug kas taip gyre jas, bet man nieko ypatingo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 10, 11:59)
man labai padejo scalp actyvator galvos odos aktyvatorius stabdo plauku slinkima ir skatina ju augima. ir antibakterini poveiki turi. bet labai greit isperkamas.

Gal gali pasakyti, kur to aktyvatoriaus pirkti yra, ar vaistinėse ieškoti?
O tos ampulės yra įtrinamos po galvos plovimo ir išskalauti nereikia, tai manau poveikį turi turėti smile.gif ir labai kvepia smile.gif
Atsakyti
Almuška, kurios čia ampules nenuplaunamos? ax.gif
Atsakyti
Aš jau porą kartų panaudojau Carin šampūną, skatinantį plaukų augimą ir ampules. Vienos ampulės užtenka 2-3 kartams. Išplovus galvą tiesiog įtrinamos ir nebenuskalaujamos. Kol kas man labai patinka - aišku per keletą dienų pagreitėjusio plaukų augimo neįmanoma pastebėti biggrin.gif , bet riebaluojasi žymiai mažiau.

Aš naudoju skatinančias plaukų augimą, bet yra ir nuo plaukų slinkimo.
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 08 10, 15:42)
Gal gali pasakyti, kur to aktyvatoriaus pirkti yra, ar vaistinėse ieškoti?
O tos ampulės yra įtrinamos po galvos plovimo ir išskalauti nereikia, tai manau poveikį turi turėti smile.gif ir labai kvepia smile.gif

arba kirpyklose kur dirba su goldwell teirautis arba ju parduotuve konstitucijos pr. 6 salia europos vilniuj. siaip pries einant jei tamsta vilniuj gali pasiskambint paklaust ar jo yra kad veltui neit 2754567
Atsakyti
ash naudoju alfa parf ampules,galiu pasakyti tikrai super thumbup.gif ,viena itrinu o galvos plovimo ji nuplaunama,o tada dar viena nenuplaunama,tai plaukai tampa nerealus,pirma jielabai blizga,antra jos duoda apimties,atrodo ,kad ant galveles tiesiog nereali kupeta plauku biggrin.gif ,plius gydo.Dar naudoju profesionales L'oreal ish serijos Kerastase,tai vat jomis ir spec shampunais ishsigydziau plaukus,nes manaiau ,kad nupliksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tabonita @ 2005 08 11, 10:22)
ash naudoju alfa parf ampules,galiu pasakyti tikrai super  thumbup.gif ,viena itrinu o galvos plovimo ji nuplaunama,o tada dar viena nenuplaunama,tai plaukai tampa nerealus,pirma jielabai blizga,antra jos duoda apimties,atrodo ,kad ant galveles tiesiog nereali kupeta plauku biggrin.gif ,plius gydo.Dar naudoju profesionales L'oreal ish serijos Kerastase,tai vat jomis ir spec shampunais ishsigydziau plaukus,nes manaiau ,kad nupliksiu doh.gif

Alfa Part ampulės, tai čia raudonos ir mėlynos spalvos? O kurios nenuplaunamos? Viena ampulė vienam kartui?
Atsakyti