kokia kaina dikson ampoliu?
QUOTE(kavamale @ 2010 09 18, 11:30)
kokia kaina dikson ampoliu?
ten daug visokiu rusiu, kaina apie 60-70 uz dezute, nuo slinkimo atrodo buvo brangaisios, mokejau 87lt uz dezute
QUOTE(pempe @ 2010 09 24, 18:24)
ten daug visokiu rusiu, kaina apie 60-70 uz dezute, nuo slinkimo atrodo buvo brangaisios, mokejau 87lt uz dezute
Kiek ampuliu dezutej? kur perkate?
QUOTE(Maserati @ 2010 09 24, 19:15)
Kiek ampuliu dezutej? kur perkate?
su placenta pirkau buvo 12, nuo slinkimo-10.
perku arba mole kirpykloje (ten nevisada visu rusiu buna) arba barsausko gatveje yra grozio prekes-proco salonas,tai ten visu pasirinkti buna, tik ten sestadieniais nedirba (o man patogiausia)
Nusipirkau Milk Shake ampules su proteinais ir vaisiu ekstraktais, bandysiu. O gal yra bandziusiu?
Gal kas bandėte iš Faberilico aktyvų serumą stabdantį plaukų slinkimą? Ten dabar kaip tik yra akcija 3 buteliukai po 10 ml kainuoja ~ 30 Lt. Galvoju ar verta pirkti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 17:58)
Nusipirkau Milk Shake ampules su proteinais ir vaisiu ekstraktais, bandysiu. O gal yra bandziusiu?
teko bandyti, bent jau mano plaukams tiko ir patiko... seniai beturejau, reiktu vel uzsipirkt.. kokia ju kaina dabar?
Papildyta:
QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 12:42)
Aminexil GL
http://www.amazon.co...S/dp/B002SB2ZQG
galvos odai jos skystos jos, lb patogu naudoti, kaista galva bet man patiko
http://www.amazon.co...S/dp/B002SB2ZQG
galvos odai jos skystos jos, lb patogu naudoti, kaista galva bet man patiko
naudojau sitas, bet man niekas nekaito
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 18:58)
kiek jos kainavo? as noreciau irgi jas pabandyti
as nusipirkau Aminexil GL ampoles, bet galva nuo ju ir man nekaista
QUOTE(magnetism @ 2010 10 19, 18:09)
teko bandyti, bent jau mano plaukams tiko ir patiko... seniai beturejau, reiktu vel uzsipirkt.. kokia ju kaina dabar?
Papildyta:
Papildyta:
10 lt. vnt., bej, ja bandziau - daugiau nepirksiu, kvapas ir poveikio jokio arba panasus kaip po mano balzamo.