Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(Emocija2009 @ 2009 10 06, 23:18)
Pabandyk Kaaral. As naudoju. Labai gerai padeda. As pora savaiciu naudoju ir jau matau kad zymiai maziau slenka. Tik as ne ampules naudoju o buteliuke losjona. yahoo.gif Patenkinta kaip dramblis.

Pritariu kad KAARAL nustebino mane savo galimybėmis. O‘Rising neblogas, bet man jau praeita diena šiasndien. Per tiek daug metų jokių pakeitimų. doh.gif Nenuostabu kad KAARAL ir dabar ne tik KAARAL pagal efektyvumą stovi aukščiau O‘Rising. Nebūčiau išbandžiusi naujovių, nebūčiau sužinojusi. O kokia buvo meile wub.gif Dabar mano manymų O‘Rising linijose liko eteriniai aliejai kurie verti didelio dėmesio. Ir konkurentai bus L‘occitane.
Skaičiau pas ukrainiečius, kad irgi skundžiasi O‘Rising. Rašo kad gamintojai nesirūpina, netobulina verslo, nėra laboratorijos ir akademijos. Kad užsako produkcija iš kažko ir perparduoda. Ant kiek čia tiesos sunku sužinot. Bet viska išanalizavus, galima ir sutikti kad taip yra. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 06 spalio 2009 - 22:13
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 10 06, 22:18)
Pabandyk Kaaral.

reikes pabandyti bigsmile.gif man pradeda slinkti kasmet rudeni, tai jau matau, kad reikia unsure.gif pernai naudojau Vichy - visai patiko, siemet reikes Karal isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Dea ampules kelias plaukams,tik nezinau kaip ta skysti ant galvos istept,kad vienam kartui puses uztektu g.gif Apskritai nezinau ar man viso uzteks,nes jauciu prasiterliociau as ten,o ant galvos normaliai beveik nieko nepatektu biggrin.gif doh.gif Ar ta skysti tiesiai is ten ant galvos pilti,ar pirmiau ant pirstu uzlasinti ir tik tada i galva trinti? g.gif Ir su kuo paskui uzkimsti,jei kartais per klaida pavyktu tik puse vienam kartui sunaudoti,nes su kramtoske,kaip cia kazkur skaiciau nelabai tiesa pasakius vilioja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 10, 17:38)
Nusipirkau siandien Dea ampules kelias plaukams,tik nezinau kaip ta skysti ant galvos istept,kad vienam kartui puses uztektu g.gif Apskritai nezinau ar man viso uzteks,nes jauciu prasiterliociau as ten,o ant galvos normaliai beveik nieko nepatektu biggrin.gif  doh.gif Ar ta skysti tiesiai is ten ant galvos pilti,ar pirmiau ant pirstu uzlasinti ir tik tada i galva trinti? g.gif Ir su kuo paskui uzkimsti,jei kartais per klaida pavyktu tik puse vienam kartui sunaudoti,nes su kramtoske,kaip cia kazkur skaiciau nelabai tiesa pasakius vilioja? biggrin.gif

Visu musu galvu dydziai labai panasus,o ampule ir skirta galvos odai,ne plauku ilgiui,taigi ampuleje nurodytas kiekis yra nustaytas vienkartinei dozei tinkanciai keikvienam is musu paskirstyt ant galvos odos,jokiu palikimu po puse buti neturetu,reik kruopsciai istrinti ir tikrai nieko neliks.
Nuleisk galva zemyn ,pripausk prie galvos odos nulauzta ampule is svelniai kalendama po galva vedziok vis imasazuodama pirstais,skystis nuo sprando tekes per galva link kaktos,o tu ji vis dar itrinsi.Kitas budas -nenuledus galvos,o tiesiog darantis skyriuma ,prie skyriumo vis itrinti.
Poveikiui pastebeti keliu ampuliu tikrai neuzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 10, 19:40)
Visu musu galvu dydziai labai panasus,o ampule ir skirta galvos odai,ne plauku ilgiui,taigi ampuleje nurodytas kiekis yra nustaytas vienkartinei dozei tinkanciai keikvienam is musu paskirstyt ant galvos odos,jokiu palikimu po puse buti neturetu,reik kruopsciai istrinti ir tikrai nieko neliks.
Nuleisk galva zemyn ,pripausk prie galvos odos nulauzta ampule is svelniai kalendama po galva vedziok vis imasazuodama pirstais,skystis nuo sprando tekes per galva link kaktos,o tu ji vis dar itrinsi.Kitas budas -nenuledus galvos,o tiesiog darantis skyriuma ,prie skyriumo vis itrinti.

yra ampuliu, kurios koncentruotos ir naudojama puse ampules turio,na dazniausiai buna nurodyta kiek naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 10 10, 18:49)
yra ampuliu, kurios koncentruotos ir naudojama puse ampules turio,na dazniausiai buna nurodyta kiek naudoti smile.gif

gal tokios kaip kerastase kurios buna kaip mazuose buteliukuose,bet stikliniu nulauziamu nevienakartiniu nesu maciusi g.gif
Atsakyti
Na as pati Placenta Dea visa kursa is Eurokos prigiebiau kai akcija buvo. Ir iki siol dar nepabaigiau, nors naudoju kasdien, bet naudoju tik po puse ampoles vienam kartui. Ne del to kad gaileciau po visa tept, o tiesiog kai jauciu kad visa galvos oda jau sudrekinta tai zinau kad likusios ampoles pylimas sueis ant pacio plauko arba nubeks zemen, tai as tiesiog tada uzkemsu likuti tokia lipnia mase (nuotraukom klijuot ant sienos pirkau ja)ir padedu kur sekanciam kartui. Visada trinu galva pavertus ja zemyn pradedant nuo pakausio, nes kai darydavau skyrimais, tai budavo nubegimu ivairiu per ausis ir per veida. biggrin.gif smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambriu: 11 spalio 2009 - 11:41
Man padejo ampules nuo slinkimo Kaaral thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekaterina @ 2009 10 11, 13:12)
Man padejo ampules nuo slinkimo Kaaral  thumbup.gif

Kiek ju sunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 10, 19:40)

Kazkaip po daug iskarto niekada nesu linkusi pirkti,o jei kartais visai kazkas nepatiks doh.gif O neriebina tas skystis saknu? g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios. Atsiprasau jei pasikartosiu, bet kur galima isigyti Kaaral priemoniu nuo slinkimo? Ir kokios kainytes? Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 10 06, 23:18)
Pabandyk Kaaral. As naudoju. Labai gerai padeda. As pora savaiciu naudoju ir jau matau kad zymiai maziau slenka. Tik as ne ampules naudoju o buteliuke losjona. yahoo.gif Patenkinta kaip dramblis.

aciu, dabar ir vaistinej ir kosmadoj lyg susitare man sias isgyre... Hair cur firmos Brelil... bandysiu, ziuresiu... sunaudosiu kiek priklauso...
padarysiu pertrauka o po to ziuresim ar keisiu ar ne...
beje O'Rising berods nebebus galima nusipirkti... klausiau vaistinej...tai vsio..nebebus pas juos bent... doh.gif
Atsakyti