Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 09 04, 19:58)
Siandien nusipirkau O'rising ampules nuo plauku slinkimo... nes baisu kas darosi... tik klausimas... kaip ten jas itrini i galvos oda per plaukus biggrin.gif paaiskinkit man neismanelei  blush2.gif

Darai skyrima ir itrinti,ir taip visa galva smile.gif
Atsakyti
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?

Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:35)
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?

Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande  smile.gif  4u.gif

1.Taip, jei nusprendete naudoti ampolytes su placenta tai tikrai reiketu bent viena kursa sunaudoti pastoviai itrinant, tai reiskias - kiekviena diena, arba jei jus plaunat galva reciau tai po kiekvieno plovimo tiesiog. Ir aisku jokiais budais nenuplauti itrinus - nes nieko nebeliks.
2.As pati naudoju po puse. Kadangi trinu tik saknis, tai ziuriu kad po visa galvos oda pasiskirstytu ir man uztenka puses. Likusia uzkemsu kramtoske ir palieku sekanciai dienai.
3.Pertrauka kiek zinau daroma yra pabaigus kursa - visa pakuote. Na jus pati matysit. Cia labai individualu.
4.Patariama itrinti svarius, t.y isplautus ir dar dregnus plaukus - turbut del to kad taip kartu su likusia dregme geriau isdziutu ir isigertu i oda ir saknis.
smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 09 04, 20:58)
Siandien nusipirkau O'rising ampules nuo plauku slinkimo... nes baisu kas darosi... tik klausimas... kaip ten jas itrini i galvos oda per plaukus biggrin.gif paaiskinkit man neismanelei  blush2.gif

buna toks antgaliukas, labai patogu dozuoti, ji prideda didesni kieki perkant ampulyciu smile.gif
naudojau, man labai patiko, kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
Iš draugės įsigijau ampules, kurios neva stabdo plaukų slinkimą, maitina, stiprina plauką, skatina jų augimą ir suteikia minkštumo, švelnumo, naudoju dar neilgai, tai sunku būtų labai girti, tačiau tos ampulytės pakuotėje (žalia su juodu) po 12vnt, skaidi ampulė, rudas skystis, ne itin maloniai kveliantis. Tos ampulės su siera ir placenta. Tepliojasi ir diedas, jis sako, kad jam padeda. Neturiu po ranka pakuotės, tad smulkiau nepasakysiu, tačiau jos virš 70Lt kainuoja. Skystį iš ampulių reikia įmasažuoti į plaukų šaknis, bet čia anokia ir naujiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 30 rugsėjo 2009 - 13:53

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės žinutės ištrintos
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 08 08, 19:45)
O kokie atsiliepimai būtų apie O'Rising Caduta ampules?

Orising Caduta neriebina tikrai, bet sausina. Plaukai šiaudiniai. O nuplauti negalima kad kondiku sušvelninti. Sausina mano šviesintus plaukus. Po šampūno neįmanoma plaukus iššukuot. K-05 Karal tonikas man geriau. Pagerėjimas yra. Sake kad būtina visa kursą praeit. Man užteko 3 ampulių. Jeigu gausus plauku slinkimas reiktu pilnam kursui pasiruošti. Rašo čia kad beveik taspats Orising, Karal, Furterer. Viskas veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondine uz vairo: 30 rugsėjo 2009 - 22:46
QUOTE(qazxde @ 2009 06 20, 20:13)
Labas  thumbup.gif Norejau pasiteirauti apie plauku ampules vichy. Gal kas naudojo? Kaip ilgai trunka kursas?  victory.gif

va šitas rekomenduoju thumbup.gif prieš metus žeuriai slinko plaukai, kirpėja liepė nusipirkt šitas vichy. sakiau,kad mane gazdina kaina. tai ji sakė, isivaizduok,kad perki ne dėl grožio,o kaip vaistą, kad tai yra neišvengiamai reikalinga tavo plaukams:) sukandus dantis sumokėjau, ir tookia patenkinta likau. kaskart tepant tuo serumu, plaukai atrodo net urgzdavo iš malonumo:) gaila,kad kaina taip padidėjo, anksčiau pirkau už 110, o dbr 140.. na bet vienos ampuolytės užtenka dviems kartams, tai gaunas 24 jos ir tept ne kasdien,o kelis kart per savaitę berods, tai atsiperka:)
Atsakyti
Dėl O‘rising ampulių ir šampūnų CADUTA tai tikrai labai labai sausina plaukus. Man po šampūno plaukai taip susivėlė buvo, kad šukuojant daugiau išroviau nei pagydžiau. doh.gif
Atsakyti
laba,
as naudojau Vichy- tai nepasakyciau, kad man labai padejo..bet O'rising ampules nuo pleiskanu- tai nepakeiciamas dalykas..nieko geriau nesu bandziusi...
siandien eisiu i vaistine ir kazka pirksiu, nes vel pradejo plaukai ziauriai slinkti..jau buvo susitvarke...ir vel viskas is naujo... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote, kur vilniuj butu galima isigyti ampuliu "sicura professional" linijos,man jos nepakeiciamos...kaune kazkada pirkau,bet gal kur ir vilniuj butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2009 10 06, 10:34)
laba,
as naudojau Vichy- tai nepasakyciau, kad man labai padejo..bet O'rising ampules nuo pleiskanu- tai nepakeiciamas dalykas..nieko geriau nesu bandziusi...
siandien eisiu i vaistine ir kazka pirksiu, nes vel pradejo plaukai ziauriai slinkti..jau buvo susitvarke...ir vel viskas is naujo... doh.gif

Pabandyk Kaaral. As naudoju. Labai gerai padeda. As pora savaiciu naudoju ir jau matau kad zymiai maziau slenka. Tik as ne ampules naudoju o buteliuke losjona. yahoo.gif Patenkinta kaip dramblis.
Atsakyti