QUOTE(lady_m @ 2009 09 17, 19:35)
Sakykit kaip reikia naudoti ampules su placenta, nes man kyla labai daug neaiskumu? (pirkau Eurokose)..
1.Plaunu galva 3 kartus savaiteje, tai po kiekvieno plovimo reikia itrinti plauku saknis ir poto nenuskalauti?
2. Ar vienam kartui sunaudoti po visa ampule ar uztenka tik po puse?
3. Ar tarp naudojimu reikia daryti kokias pertaukas, ar tik baigus visa pakuote?
4. Ir visa tai daryti ant dregnu ar sausu plauku?
Gal man pades ir atsakys i mano siuos klausimukus, tos, kurios si dalykeli jau isbande
1.Taip, jei nusprendete naudoti ampolytes su placenta tai tikrai reiketu bent viena kursa sunaudoti pastoviai itrinant, tai reiskias - kiekviena diena, arba jei jus plaunat galva reciau tai po kiekvieno plovimo tiesiog. Ir aisku jokiais budais nenuplauti itrinus - nes nieko nebeliks.
2.As pati naudoju po puse. Kadangi trinu tik saknis, tai ziuriu kad po visa galvos oda pasiskirstytu ir man uztenka puses. Likusia uzkemsu
kramtoske ir palieku sekanciai dienai.
3.Pertrauka kiek zinau daroma yra pabaigus kursa - visa pakuote. Na jus pati matysit. Cia labai individualu.
4.Patariama itrinti svarius, t.y isplautus ir dar dregnus plaukus - turbut del to kad taip kartu su likusia dregme geriau isdziutu ir isigertu i oda ir saknis.
)))
Rūpinkis savimi.