Milk shake ampules reiktu vartoti po kiekvieno plovimo.. bent jau taip raso ant dezutes
QUOTE(zemaituke @ 2009 08 08, 14:44)
Milk shake ampules reiktu vartoti po kiekvieno plovimo.. bent jau taip raso ant dezutes
i pakuote ieina 8 ampules
taip,po kiekvieno plovimo kaip man pasake tam salone,geriau visa kursa (,t.y. 8 ampules ) praeiti,bet galima ir tiesiog viena ampule panaudoti,kokia nors proga,kada nori kad plaukai spyndetu atrodytu sveikesni ir t.t. as siandien isbandziau jau ta ampulyte,atrodo tiek mazai,bet uzteko pilnai visam plauku ilgiui paskirstyti,nes kazkaip tas skystis riebesnis pasidaro,aliejinis toks ,uzteko visiems plaukuciams,o jie pas mane ne trumpi,gerokai zemiau peciu:) plaukai labai svelnus,malonus,bet nezinau net ar nuo tu ampuliu,nes siandien tiek ant ju prikroviau ,kad ir kauke dariau,ir kondiske milkshake nepnuplaunama,ir tigi priemone,tai nezinau ,bet patenkinta
O kokie atsiliepimai būtų apie O'Rising Caduta ampules?
QUOTE(zemaituke @ 2009 08 08, 15:44)
Kiekvienas atvejis kitoks,bent man sake naudoti kas antra plovima,ne dazniau. O turbut plaukams,kuriems intensyvesnes prieziuros reikia-kas karta plaunant.
sveikos
gal galite pasidalinti atsiliepimais apie SALERMVITAL plauku ampules?
ar kas esat bande?
gal galite pasidalinti atsiliepimais apie SALERMVITAL plauku ampules?
ar kas esat bande?
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 08, 20:07)
bet 8 ampules tai nera daug... ir sako uztenka 8?
mano plaukai ilgi ir jiems vienos ampules net per daug.
QUOTE(Pro_race @ 2009 08 09, 23:36)
mano plaukai ilgi ir jiems vienos ampules net per daug.
tas taip tiap, bet apskritai 8 ampules jei jos skirtos atstatymui/gydymui/whatever tai kazkaip mazai atrodo...na bet jei jau taip yta- tai good.
Pries pora metu man siaubingai pradejo slinkt plaukai, net plike pradejo sviest, aplinkiniai pradejo tai pastebet.. aisku, liaudiskos priemones nepadejo, tad nuejau i vaistine ir nusprendziau, kad bandysiu viska is eiles ir nesvarbu kiek kainuos. nusipirkau keleta pigesniu kapsuliu (na aisku, naudojau jas ne po pora savaiciu, o pakankama laikotarpi,kad pradetu matytis rezultas), taciau jokio rezultato nebuvo. tai va tada nusipirkau ALLWAVES ampulyciu su kazkieno ten placenta ir tikrai padejo, plaukai pradejo ataugineti po kiek laiko, matesi tokie nepaklusnus styrantys plaukiukai (eziukas) ir jie tikrai manes neerzino, o tik dziugino.. tai va, man padejo tos kapsules..
QUOTE(gulbinukas @ 2009 08 27, 19:40)
tai va tada nusipirkau ALLWAVES ampulyciu su kazkieno ten placenta ir tikrai padejo, plaukai pradejo ataugineti po kiek laiko, matesi tokie nepaklusnus styrantys plaukiukai (eziukas) ir jie tikrai manes neerzino, o tik dziugino.. tai va, man padejo tos kapsules..
niu niu, kur pirkai, kiek kainavo?
QUOTE(Claude @ 2009 08 08, 19:45)
O kokie atsiliepimai būtų apie O'Rising Caduta ampules?
Esu kazkada naudojusi. Man atrodo, kad man padejo. O ir jausmas geras - neriebaluoja, kvapas malonus.
Siandien nusipirkau O'rising ampules nuo plauku slinkimo... nes baisu kas darosi... tik klausimas... kaip ten jas itrini i galvos oda per plaukus paaiskinkit man neismanelei