Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

Milk shake ampules reiktu vartoti po kiekvieno plovimo.. mirksiukas.gif bent jau taip raso ant dezutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2009 08 08, 14:44)
Milk shake ampules reiktu vartoti po kiekvieno plovimo..  mirksiukas.gif  bent jau taip raso ant dezutes  4u.gif

i pakuote ieina 8 ampules mirksiukas.gif

taip,po kiekvieno plovimo smile.gif kaip man pasake tam salone,geriau visa kursa (,t.y. 8 ampules ) praeiti,bet galima ir tiesiog viena ampule panaudoti,kokia nors proga,kada nori kad plaukai spyndetu atrodytu sveikesni ir t.t. smile.gif as siandien isbandziau jau ta ampulyte,atrodo tiek mazai,bet uzteko pilnai visam plauku ilgiui paskirstyti,nes kazkaip tas skystis riebesnis pasidaro,aliejinis toks ,uzteko visiems plaukuciams,o jie pas mane ne trumpi,gerokai zemiau peciu:) plaukai labai svelnus,malonus,bet nezinau net ar nuo tu ampuliu,nes siandien tiek ant ju prikroviau ,kad lotuliukas.gif ir kauke dariau,ir kondiske milkshake nepnuplaunama,ir tigi priemone,tai nezinau lotuliukas.gif ,bet patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai būtų apie O'Rising Caduta ampules?
Atsakyti
bet 8 ampules tai nera daug... g.gif ir sako uztenka 8? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2009 08 08, 15:44)
Milk shake ampules reiktu vartoti po kiekvieno plovimo..  mirksiukas.gif  bent jau taip raso ant dezutes  4u.gif

Kiekvienas atvejis kitoks,bent man sake naudoti kas antra plovima,ne dazniau. O turbut plaukams,kuriems intensyvesnes prieziuros reikia-kas karta plaunant. g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal galite pasidalinti atsiliepimais apie SALERMVITAL plauku ampules?
ar kas esat bande? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 08, 20:07)
bet 8 ampules tai nera daug... g.gif  ir sako uztenka 8?  g.gif  4u.gif

mano plaukai ilgi ir jiems vienos ampules net per daug.
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 08 09, 23:36)
mano plaukai ilgi ir jiems vienos ampules net per daug.

tas taip tiap, bet apskritai 8 ampules jei jos skirtos atstatymui/gydymui/whatever tai kazkaip mazai atrodo...na bet jei jau taip yta- tai good.
Atsakyti
Pries pora metu man siaubingai pradejo slinkt plaukai, net plike pradejo sviest, aplinkiniai pradejo tai pastebet.. aisku, liaudiskos priemones nepadejo, tad nuejau i vaistine ir nusprendziau, kad bandysiu viska is eiles ir nesvarbu kiek kainuos. nusipirkau keleta pigesniu kapsuliu (na aisku, naudojau jas ne po pora savaiciu, o pakankama laikotarpi,kad pradetu matytis rezultas), taciau jokio rezultato nebuvo. tai va tada nusipirkau ALLWAVES ampulyciu su kazkieno ten placenta ir tikrai padejo, plaukai pradejo ataugineti po kiek laiko, matesi tokie nepaklusnus styrantys plaukiukai (eziukas) ir jie tikrai manes neerzino, o tik dziugino.. tai va, man padejo tos kapsules..
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2009 08 27, 19:40)
tai va tada nusipirkau ALLWAVES ampulyciu su kazkieno ten placenta ir tikrai padejo, plaukai pradejo ataugineti po kiek laiko, matesi tokie nepaklusnus styrantys plaukiukai (eziukas) ir jie tikrai manes neerzino, o tik dziugino.. tai va, man padejo tos kapsules..

niu niu, kur pirkai, kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 08 08, 19:45)
O kokie atsiliepimai būtų apie O'Rising Caduta ampules?

Esu kazkada naudojusi. Man atrodo, kad man padejo. O ir jausmas geras - neriebaluoja, kvapas malonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 28 rugpjūčio 2009 - 13:46
Siandien nusipirkau O'rising ampules nuo plauku slinkimo... nes baisu kas darosi... tik klausimas... kaip ten jas itrini i galvos oda per plaukus biggrin.gif paaiskinkit man neismanelei blush2.gif
Atsakyti