Sveikos,
Man geriausios, tai jei dėl augimo - ampulės su ženšeniu, o jei dėl sveiko gyvybingumo - MILK SHAKE. Geresnių neradau dar.
na, o as rekomendavus vienai forumietei, pabandysiu AlFAPARF ampules su zenceniu ir seruma plaukams su zenceniu. Tikiuosi, kad slinkima sustabdys
QUOTE(Dine @ 2009 07 08, 10:11)
na, o as rekomendavus vienai forumietei, pabandysiu AlFAPARF ampules su zenceniu ir seruma plaukams su zenceniu. Tikiuosi, kad slinkima sustabdys
Kur jus ALFAPARF priemones perkate ie kokios kainytes? aciu labai. begalo sudominote..
QUOTE(princesee @ 2009 07 05, 21:42)
nusipirkau šiandien placentos ampules, suvartosiu visą kursą ir parašysiu atsiliepimus
O kokios firmos tos placentos ampules ? Kur pirkote ?
QUOTE(lauryna @ 2009 07 08, 12:42)
O kokios firmos tos placentos ampules ? Kur pirkote ?
EVELON DEA.
pirkau šiaurės miestely, PC 'PARKAS', išparduotuvėjė 'Martina'
QUOTE(ambriu @ 2009 07 08, 11:20)
Kur jus ALFAPARF priemones perkate ie kokios kainytes? aciu labai. begalo sudominote..
Pirkau Kaune Akropolio eurovaistineje, kaip tik buvo ispardavimas, bijau pameluoti, bet atrodo, kad uz ampules mokejau 70Lt, o uz seruma 40 Lt.
QUOTE(princesee @ 2009 07 08, 10:57)
Tokioje raudonoje dezuteje ? Ar tiko ?
QUOTE(lauryna @ 2009 07 08, 15:18)
Tokioje raudonoje dezuteje ? Ar tiko ?
žalia dėžutė. na šiandien tik pirmą kartą bandžiau, sunaudosiu kursą ir tada parašysiu
Patarkite kokias kapsules vartoti nuo plauku slinkimo???
Sveikos,na as tai po ziemos visa pavasari naudojau BAXTER ampules su placenta nuo slinkimo ir KC professional Bio system bio - balancing Tonic. Jis saldantis,bonkute su galu labai patogiu,smailejanciu.Labai patogu ant galvos odos paskirstyti.Ir neslinko visai plaukai,labai minimaliai,ir plaukai augo kaip ant mieliu Siu priemoniu yra "Meistro pasaulis"
QUOTE(te verde @ 2009 07 31, 16:50)
Visa pavasari naudojau i 2 savaites 1 ampole Kerastaso, tikrai rezultatai buvo puikus, kol kita kirpeja nepagadino.
prisiskaiciau vakar cia apie tas ampules ir nusprendziau kad ir man reikia buvau eurokose,bet taip ir neissirinkau sau,buvo ten tos su placenta,su zenseniu,dar kazkokios skirtos plauku galiukams ,kad neskilinetu,bet pasiskaiciau sudeti,tai visos spirito pagrindo pagaminti,del to nepaemiau.pabandysiu milkshake,jos ne spirito pagrindu ane?