+2009 02 03, 15:13-->
ir man netinka spirito pagrindu ampules - yra akeleta tokiu rusiu, pirkau is eurokos. Man dziovino plaukus, tai po 4 ampuliu ismeciau visas likusias.
QUOTE(BOMBONKE @ 2009 02 03, 15:13)
man nepatinka kad dauguma tu ampuliu spirito pagrindu..tai gal kol slapi ir duoda ta efekta grazu bet kai isdziusta..sausuma gydai menesi paskui gal zinot kukiu kurios be spirito butu?
QUOTE(*Tija* @ 2009 02 03, 15:52)
Spirito pagrindu ? Bet jos dazniausiai naudojamos tam, kad drekintu plauka, o ne sausintu. Man kazkaip nei vienos ampules plauku neisdziovino .
ir man netinka spirito pagrindu ampules - yra akeleta tokiu rusiu, pirkau is eurokos. Man dziovino plaukus, tai po 4 ampuliu ismeciau visas likusias.
QUOTE(svelni @ 2009 02 21, 23:16)
aš nusipirkau pabandyti ir iš L'orealio tik jos vadinasi power rapair B (pažeistiems, nualintiems plaukams)
o kur pirkai?
gal žinot framesi ampulės nuo slinkimo su spiritu ,ar be ?
Gal kuri tokias bandėt?
ALTER EGO
Leave-in Repair Lotion nenuplaunamas, atstatomasis losjonas stipriai pažeistiems plaukams. Stiprina, atstato plaukų struktūrą, skirtas labai sausiems, nualintiems ir cheminių priemonių pažeistiems plaukams. Sudėtyje esantis mango vaisių aliejus stiprina silpnus plaukus, grąžina jiems gyvybingumą, elastingumą ir spindesį.
Gundausi,bet nežinau ar verta
ALTER EGO
Leave-in Repair Lotion nenuplaunamas, atstatomasis losjonas stipriai pažeistiems plaukams. Stiprina, atstato plaukų struktūrą, skirtas labai sausiems, nualintiems ir cheminių priemonių pažeistiems plaukams. Sudėtyje esantis mango vaisių aliejus stiprina silpnus plaukus, grąžina jiems gyvybingumą, elastingumą ir spindesį.
Gundausi,bet nežinau ar verta
Man net iš Eurokos ampulės buvo geros, (nebrangios tokios, apie du Lt kainuoja)tik jas nuolat reikia naudoti
QUOTE(undines @ 2009 03 06, 11:06)
Man net iš Eurokos ampulės buvo geros, (nebrangios tokios, apie du Lt kainuoja)tik jas nuolat reikia naudoti
Man irgi iš Eurokos su placenta patiko. Sunaudojau visą pakuotę ir plaukučiai tikrai Šiandien dar nusipirkau vieną pakuotę, kadangi akcija - vnt/1,49 Lt
Gal kas bandėte stipraus povekio Alfaparf ampules nuo slinkimo Hair power tokiame buteliukyje. Sako, kad gali ir vienos užtekti, suaktyvėja kraujotaka, ir plaukai nustoja slinkti.
QUOTE(svelni @ 2009 02 21, 22:16)
aš nusipirkau pabandyti ir iš L'orealio tik jos vadinasi power rapair B (pažeistiems, nualintiems plaukams)
QUOTE(*KAJA* @ 2009 03 02, 11:19)
o kur pirkai?
Šiauliuose pirkau kirpyklose būna kas prekiauja L'oreal produkcija
QUOTE(Renatina @ 2009 03 26, 20:06)
matyt uzvelavau as ANT akcijos ,tai siandien "Placent" pakuote isigijau po 2lt.su cnt uz vieneta....
ar yra dar jas vartojanciu i kompanija?
ar yra dar jas vartojanciu i kompanija?
as jau pora sav naudoju. Zalioj dezutej tokias pirkau pigias. MAn tos ampules visai patinka, ir eziukas augo. Dabar po keliu savaiciu vel lauksiu eziuko
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 27, 10:29)
as jau pora sav naudoju. Zalioj dezutej tokias pirkau pigias. MAn tos ampules visai patinka, ir eziukas augo. Dabar po keliu savaiciu vel lauksiu eziuko
zalioj? as paemiau italiskas tamsiai rudoj.
auginam ezy
tik vakar pirkau,tad ir isbandziau dar tik 1karta. pasirode,kad ner labai spiritines,kaip bijojau..bandysiu toliau
QUOTE(Renatina @ 2009 03 27, 10:01)
zalioj? as paemiau italiskas tamsiai rudoj.
auginam ezy
tik vakar pirkau,tad ir isbandziau dar tik 1karta. pasirode,kad ner labai spiritines,kaip bijojau..bandysiu toliau
auginam ezy
nepamenu tamsiai rudos pakuotes...
as tai dar paemiau su biciu liauku sekrecijos ekstraktu ar pan, bet jau cia paciam plaukui, ne saknim..