Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(ginariukas @ 2009 01 30, 19:13)
Naudojau ir as su placenta ampules, tikrai buvo poveikis, tokie pilnesni, storesni plaukai buvo smile.gif , dabar naudoju tokias-
user posted image
poveikis thumbup.gif , storesni, veslesni plaukai, nesivelia, man super tinka. smile.gif

o kur tokiu kapsuliu galima isigyti? blink.gif
nes as jau dvieju rusiu bandziau su placenta, bet kitokias, bet rez nemaciau jokio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tija* @ 2009 02 03, 18:21)
Merginos pasakoja, kad ir po pirmos ampules efekta jaucia  mirksiukas.gif . As bandysiu 4 apmules is eiles kiekviena plovima sunaudot, ziuresiu kokie stebuklai darysis  biggrin.gif .

nu tai jei stebuklu tikesites, tai ju gali ir nebuti, ypac po 4 ampoliu. Plauku gaivinimas yra ilgas procesas, kuris priklauso tikrai ne nuo 1 priemones. pati naudoju milk shake ampoles, gana reguliariai tam tikrais ciklais, paskui ivairiom kaukem plaukus palepinu, nebedziovinu, ir tik kazkur po puses metu galu pasakyt, kad plaukai beveik atsigavo. siaip tos ampules tikrai geras dalykas, bet su jas reikia ilgiau panaudoti, ir kaip jau minejau, derinti su kitais plauku gaivinimo metodais 4u.gif
Atsakyti
as milkshake ampules neislpoviau tai man labai labai patiko poveikis, bet man uz viena plauku patepliojima isleisti 6.5lt perbrangu, tai daugiau neperku.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 02 03, 18:34)
nu tai jei stebuklu tikesites, tai ju gali ir nebuti, ypac po 4 ampoliu. Plauku gaivinimas yra ilgas procesas, kuris priklauso tikrai ne nuo 1 priemones. pati naudoju milk shake ampoles, gana reguliariai tam tikrais ciklais, paskui ivairiom kaukem plaukus palepinu, nebedziovinu, ir tik kazkur po puses metu galu pasakyt, kad plaukai beveik atsigavo. siaip tos ampules tikrai geras dalykas, bet su jas reikia ilgiau panaudoti, ir kaip jau minejau, derinti su kitais plauku gaivinimo metodais 4u.gif

drinks_cheers.gif
As irgi taip galvoju ir naudoju tikrai ne viena priemone. Man asmeniskai po plauku kaukes panaudojimo, kad ir vieno karto, plaukai tampa svelnesni ir minkstesni nei po ampules. Bet tikiuosi, kad panaudojus keleta kartu, tikrai pajusiu efekta. Be to, mano kirpeja sake, kad Milk Shake ampuliu pakanka 3-ju, kad plaukas atsigautu. Daugiau is eiles netgi nepatariama naudoti, nes jos yra pakankamai stiprios koncentracijos ir gali dar labiau apsunkinti plauka. Geriausia, pasak jos, i puse metu sunaudoti 3-4 apmules is eiles kiekviena plovima 4u.gif ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Tija*: 03 vasario 2009 - 21:43
QUOTE(*Tija* @ 2009 02 03, 17:52)
Spirito pagrindu  blink.gif ? Bet jos dazniausiai naudojamos tam, kad drekintu plauka, o ne sausintu. Man kazkaip nei vienos ampules plauku neisdziovino  schmoll.gif .

nu pirmu nr eina spiritas..raso mazdaug plauku rekonstruktoriu,atkuria svelnuma ir tt..naudojau viena karta isplauti tikrai svelnus,bet isdziuve piestu stojasi,ypac galai net braskantys..o dedant tai kaip spirito buteliuka atidarius doh.gif

Atsakyti
Kirpėja man sakė, kad plaukams stiprinti yra gerai ženšenis. Nusipirkau GENSENG ampulių su ženšenio, dilgėlių ir raudonojo pipiro ekstraktais. Vėl darysiu bandymą. Gal yra naudojusių šias ampules? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 04, 22:41)
Kirpėja man sakė, kad plaukams stiprinti yra gerai ženšenis. Nusipirkau GENSENG ampulių su ženšenio, dilgėlių ir raudonojo pipiro ekstraktais. Vėl darysiu bandymą. Gal yra naudojusių šias ampules?  ax.gif

Va va ,apie sitas as ir kazkada klausiau ,bet ats nelabai sulaukiau doh.gif .

Sakykit , o kur pirkote ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 02 05, 14:00)
Va va ,apie sitas as ir kazkada klausiau ,bet ats nelabai sulaukiau  doh.gif .

Sakykit , o kur pirkote ir kiek kainuoja?  ax.gif

Kadangi esu iš Šiaulių, tai pirkau bazėse, o kur dar jų yra net nežinau, mokėjau už ampulę 2,49.
Sakė labai veiksmingos yra Alfaparf su ženšeniu, jos labai stiprios, būna, kad užtenka net puse ar vienos ampulės ( tokios kaip buteliukai), labai suaktyvina kraujotaką. Bet, kai sužinojau, kad labai stiprus poveikis, pabūgau ir susiradau kitokias su ženšeniu ax.gif
Atsakyti
kiek esu bandziu kapsuliu man jos nepadejo doh.gif
Atsakyti
Nerealios yra Lorealio Total Repair atstatancios kapsules, tik nezinau kur isigyti. Anksciau galima buvo Vilkpedej arba Saiures miestely ju spec. parduotuvej... o dabar? gal kuri zinote?
Atsakyti
o tai tas mik shake ampules reikia nuplauti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2009 02 18, 20:28)
o tai tas mik shake ampules reikia nuplauti ar ne?  g.gif

as nuplaudavau ir man kirpykloj sake, kad reikia, bet zinau, kad kai kurios nenuplauna ir viskas thumbup.gif
Atsakyti