Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(Eveline @ 2008 12 17, 20:23)
o as nusipirkau ampules silpniems ir pazeistiems plaukams su biciu liauku sekrecijos aktyviaisiais komponenetais. Ka tik itryniau i plaukus - ziuresim kokie plaukas bus. Kvepia losjonas tai visai skaniai - gal siek tiek medumi...  ax.gif

labai labai fainos ampules, super. Plaukai labai zvilga nuo ju thumbup.gif minksti, paklusnus. kaip irodymas - mano plauku nuotrauka: (spalvos nekomentuokit tik, dazyti reikia, bet parodau, kaip zvilga, realybeje taip pat labai zvilga)
http://public.fotki....ai/img3636.html
Atsakyti
kiek skaitau jus cia daugiausiai diskutuojat apie ampules pazeistiems, sausiems plaukuciams, issisakojusiems galiukams ir t.t. gal galetumet patart kokios ampulytes veiksmingai skatina plauku augima? blush2.gif kur ju pirkt i rmazdaug orientacine kainele blush2.gif
blush2.gif greiciausiai apie tai jau diskutavot, bet neradau skaitydama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 12 25, 11:53)
kiek skaitau jus cia daugiausiai diskutuojat apie ampules pazeistiems, sausiems plaukuciams, issisakojusiems galiukams ir t.t. gal galetumet patart kokios ampulytes veiksmingai skatina plauku augima?  blush2.gif kur ju pirkt i rmazdaug orientacine kainele  blush2.gif
blush2.gif greiciausiai apie tai jau diskutavot, bet neradau skaitydama  blush2.gif

kad kalbanm ir apie skatinancius plauku augima. Man geriausios ampules su placenta ir pantenoliu is Eurokos. thumbup.gif auga eziukas thumbup.gif
Atsakyti
Man Milk_Shake ampulės thumbup.gif
Atsakyti
man Vichy ampules ir nuo slinkimo, ir augima skatina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 12 25, 14:18)
man Vichy ampules ir nuo slinkimo, ir augima skatina wub.gif

ar tikrai Vichy- geros? kiek esu isbandziusi (isskyrus eurokosu biggrin.gif ) visokiausiu...sakau gal pakeist esamas, nes db jau menuo kaip vartoju rene furterer, tai nepasakyciau kad auga kaip pasiute verysad.gif kiek laiko pati naudojate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2008 12 25, 15:18)
ar tikrai Vichy- geros?  kiek laiko pati naudojate?  mirksiukas.gif

na gi jau parasiau, kad man jos patinka ir geros rolleyes.gif naudoju beveik 2 men., vakar kirpeja - koloriste taip ir pasake: oho, kaip saknys ataugo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 25, 13:05)
kad kalbanm ir apie skatinancius plauku augima. Man geriausios ampules su placenta ir pantenoliu is Eurokos.  thumbup.gif auga eziukas  thumbup.gif

gal kartojasi klausimas g.gif , o kiek laiko naudoji,po kiek laiko pastebejai eziuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 12 25, 20:31)
gal kartojasi klausimas g.gif , o kiek laiko naudoji,po kiek laiko pastebejai eziuka? 4u.gif

kartojasi klausimas... sunaudojau apie 15 ampuliu kas antra diena (isejo apie 1.5 men) ir vat tada po ju pamaciau EZYYYYYY thumbup.gif dabar biski paaugs jis ir vel naudosiu po poros menesio, nes jau uzsipirkau thumbup.gif
Atsakyti
Na mano plaukai nebe taip slenka panaudojus ampules is eurokos su placenta ir pantenoliu thumbup.gif bet kad paaugt tai neapaaugo.. g.gif o kur jus perkat Milkshake ampules? ir kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 12 27, 12:12)
Na mano plaukai nebe taip slenka panaudojus ampules is eurokos su placenta ir pantenoliu  thumbup.gif bet kad paaugt tai neapaaugo.. g.gif o kur jus perkat Milkshake ampules? ir kokia ju kaina?

sveikos 4u.gif as milkshake ampules perku soleriume klaipedoje:) manau gali paieskoti kosmetikos kabinetuose ar panasiai,nes tai lyg profesionali kosmetika tai parduotuvese nelabai rasi smile.gif as uz viena ampule moku 7lt. zinau kad buna ir po 6lt.o kitur lyg ir iki 10lt. kaina uzkelta blink.gif labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2008 12 27, 11:12)
Na mano plaukai nebe taip slenka panaudojus ampules is eurokos su placenta ir pantenoliu  thumbup.gif bet kad paaugt tai neapaaugo.. g.gif o kur jus perkat Milkshake ampules? ir kokia ju kaina?

jei Vilniuje klausi, tai zinau Pamenkalnio gatveje grozio salonas "Vijolė", ir Ateities gatvėje "Rimi" grožio salone yra.
Atsakyti