Na aš vis tik planuoju šiandien pradėt naudot Tik galvoju, ten parašyta tepti visus plaukus ir galvos odą, tai įdomu nepradės man labiau riebaluotis plaukai?
Na aš vis tik planuoju šiandien pradėt naudot
Tik galvoju, ten parašyta tepti visus plaukus ir galvos odą, tai įdomu nepradės man labiau riebaluotis plaukai?
ar ne per anksti po vieno karto tokias isvadas daryt?
du pakelius sunaudojau, apstabde siek tiek slinkima, man rods buvo rasyta ant ipakavimo,kad reiktu 2-3 menesius naudot normaliam rezultatui...
o mes, moterys, norim stebuklo per viena bandyma.
griztant prie milk shake ampuliu, tai galiu pasakyti, kad kol kas sunaudojau tik 1, is pradziu poveikis toks keistokas buvo, nelabai patiko, nes plaukai naudojant kondiske buvo minkstesni, bet po to isryskejo kiti geriai: kad apmule purina plaukus, taciau jie ne tokie slidus ir minksti, kas man patiko, kad plaukai gerai issitiesino ir labai gerai atrodo beveik visa savaite zodziu, pirksiu dar, tik ieskau, kur Vilniuje butu jas galima nusipirkti pigiau negu uz 7,50?
griztant prie milk shake ampuliu, tai galiu pasakyti, kad kol kas sunaudojau tik 1, is pradziu poveikis toks keistokas buvo, nelabai patiko, nes plaukai naudojant kondiske buvo minkstesni, bet po to isryskejo kiti geriai: kad apmule purina plaukus, taciau jie ne tokie slidus ir minksti, kas man patiko, kad plaukai gerai issitiesino ir labai gerai atrodo beveik visa savaite
zodziu, pirksiu dar, tik ieskau, kur Vilniuje butu jas galima nusipirkti pigiau negu uz 7,50?