Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

panos, kur perkate milk shake ampules vilniuje?
Atsakyti
o gal kuri bandet Bonacure ampules? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 16:24)
panos, kur perkate milk shake ampules vilniuje?

Jeruzales Rimi Ateities gatvej (pigiausiai), Pamenkalnio gatveje grozio salone "Vijole". Daugiau nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 27, 17:46)
Jeruzales Rimi Ateities gatvej (pigiausiai), Pamenkalnio gatveje grozio salone "Vijole". Daugiau nezinau...  g.gif

cia sitam rimi, kuris jau arciau santariskiu? nes vienas rimiakas yra pravaziavus kuro aparatura, uz lukoil degalines bigsmile.gif o ten kur? kazkokiam salone? g.gif beje, kokia ten ju kaina?
Papildyta:
Baltija, dabar pamaciau, kad klausei manes, kokias as ampules naudoju smile.gif ne, ne milk shake, o double action (is 10 liko jau tik 4), tai ir ieskau, kuo pakeisti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 27 rugsėjo 2008 - 17:33
QUOTE(Baltija @ 2008 09 26, 22:52)

Kas man dar patinka ampulėse - visiškai neriebina plaukų, nors įtrinu ir į šaknis  thumbup.gif

Aš tai netryniau į šaknis, bet taip sočiais į pačius plaukus, ypač galiukus įtryniau. Efektas tikrai neblogas, blizga ir švelnučiai, varysiu dar nusipirkti bigsmile.gif , vieną kartą į savaitę manau užteks. Šaknims turiu kitą ampulę su ženšeniu irgi italų gamybos ir toje pačioje kirpykloje pirkau, nuo plaukų slinkimo. Mėnesį naudoju du kart per savaitę ir tikrai slinkimas apmažėjęs. Beje maniškių plaukų ilgis siekia liemenėlės sagtį, maniau irgi tos ampulikės milk shake neužteks, bet viskas normaliai, užteko laisvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 18:34)
cia sitam rimi, kuris jau arciau santariskiu? nes vienas rimiakas yra pravaziavus kuro aparatura, uz lukoil degalines bigsmile.gif o ten kur? kazkokiam salone? g.gif beje, kokia ten ju kaina?
Papildyta:
Baltija, dabar pamaciau, kad klausei manes, kokias as ampules naudoju smile.gif ne, ne milk shake, o double action (is 10 liko jau tik 4), tai ir ieskau, kuo pakeisti ax.gif

uz kuro aparaturos yra Norfa... Taip toj arciau santariskiu. Iejus i Rimi iskart is kaires yra salonas berods, ten pro stikla maciau ilk shake produkcijos, girdejau 1-a ampule apie 6 lt kainuja. nesu tikra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 27, 18:20)
uz kuro aparaturos yra Norfa...

o uz norfos - rimi tongue.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Milk shake ampulių.Pabandžiau vieną, tai patiko.Plaukai labai lengvai išsišukuoja, ko kartais nebūdavo net po balzamo ar kaukiės doh.gif ant apkuotės parašyta, kad naudoti su kiekvienu galvos plovimu g.gif pabandysiu pradžiai bent du kartus per savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 27, 16:14)
užtenka tikrai smile.gif galvojau, kad neužteks, bet  jau nebežinojau kur betept biggrin.gif Įsipilu į delnus biškį, patrinu ir tada trinu į šanknis, į plaukus, šaknis gerai ištepu smile.gif mnao plaukai žemiau pečių  ax.gif

mano tai ilgesni,tad tikiuos irgi uzteks jiems visiems ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 09 27, 17:46)
Jeruzales Rimi Ateities gatvej (pigiausiai), Pamenkalnio gatveje grozio salone "Vijole". Daugiau nezinau...  g.gif

prie Big'o ne centrinio,o to kito iejimo,naujos statybos namo pirmam aukste yra kirpykla Fukko,ten pirkau. mokejau 53lt:)
Atsakyti
o gal zinote kur siu ampuliu nusipirkti klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 09 30, 09:33)
o gal zinote kur siu ampuliu nusipirkti klaipedoje

Aš perku grožio salone Mantė (prie KU), pas kirpėją Ritą, dar yra kažkurioj kirpykloj, netoli BIG'o ax.gif
Atsakyti
Padeda,bet as naudoju ir vitaminus ir ampules kartu,ampulesBOTEA 4u.gif
Atsakyti