Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(Mayte @ 2008 04 16, 19:26)
Gal kuri naudojat is eurokos kapsules? Rudos.Snd nusipirkau ''ozo sistheme" URTICA...bet buvo ir placentos..kaina 2 lt....jos gana nemazai ir reikai tept ant sausu plauku ir neiskalaut....tai galvoju gal cia keliem kartam..  g.gif

man tai tikrai jos padejo plaukai tokie svelnus paklusnus smile.gif
Atsakyti
kazkada bandziau Hena Plus kapsules... gerai, kad ten buna ir tokie kaip pabandymui variantai, nes man jos tokios slykcios konsistencijos pasirode schmoll.gif tikrai nepirkciau ju dar karteli doh.gif o tokiu, kurios labai patiktu nesu uztikusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 04 20, 18:42)
kazkada bandziau Hena Plus kapsules... gerai, kad ten buna ir tokie kaip pabandymui variantai, nes man jos tokios slykcios konsistencijos pasirode schmoll.gif tikrai nepirkciau ju dar karteli doh.gif o tokiu, kurios labai patiktu nesu uztikusi unsure.gif

cia turbut ne apie ampules, o apei kapsulytes (zalias arba raudonas ) kalbi. tai ampuliu ir situ kapsuliu paskirtis truputi kita wink.gif zalios henna-blizgesiui, raudonos-galiukam, nuo skilinejimo,svelnumui. o ampules dazniau nuo slinkimo,sausumo ar pleiskanu buna..

raudonos hennos man kaip tik lbj patiko thumbup.gif
Atsakyti
"Hena plius" raudonas kapsules - kiek laiko jas naudoti reikia? Poros pakuočių užtektų nors minimaliam rezultatui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 04 21, 11:54)
"Hena plius" raudonas kapsules - kiek laiko jas naudoti reikia? Poros pakuočių užtektų nors minimaliam rezultatui? g.gif

esu sunaudojus su pertraukom gal tris pakuotes.. jos lbj mielos,bet tokiso gal profilaktines labiau.... unsure.gif eisiu greitu metu kirpt nutriususiu galu,tai mastau palepinimui po to gal vel tas kapsule spagriebt,kad apsaugot nuo skuilinejimo naujo... g.gif

QUOTE(mecia @ 2008 04 21, 15:09)
aciu uz info 4u.gif ziuriu kad nepataikiau i tema...

nera uz ka wink.gif kad tik pagelbetu rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkada buvau nuspirkus kelias skatinancias plauku augima ampoles is eurokos, kaina buvo apie 2lt tai galiu pasakyt kad lygiai toks pat kvapas kaip dzintars aliejuko ir manau kad rezultatai lygiai tokie pat po ilgo naudojimo butu.
Atsakyti
As naudojau placentos ampulytes palei saknis. Tai galiu pasakyti kad man patiko (pridygo net ten kur nebuna normalai tiek plauku - ant kaktos sonuose). Gal suprasit kaip surasiau. O siaip ir kirpeja paklause ka naudojau kad plaukai tokie. Tai nemanau kad dar ir rudeni pirksiu 6 ampultes.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 04 27, 11:34)
As naudojau placentos ampulytes palei saknis. Tai galiu pasakyti kad man patiko (pridygo net ten kur nebuna normalai tiek plauku - ant kaktos sonuose). Gal suprasit kaip surasiau. O siaip ir kirpeja paklause ka naudojau kad plaukai tokie. Tai nemanau kad dar ir rudeni pirksiu 6 ampultes.

Kur pirkai, koks pavadinimas, kiek kainavo, kaip naudojai (dažnumas, kiekis)? ax.gif Pasidalinam gėriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 16, 19:26)
Gal kuri naudojat is eurokos kapsules? Rudos.Snd nusipirkau ''ozo sistheme" URTICA...bet buvo ir placentos..kaina 2 lt....jos gana nemazai ir reikai tept ant sausu plauku ir neiskalaut....tai galvoju gal cia keliem kartam..  g.gif

as naudojau. na as tai vienam kartui sunaudodavau.. nemazai ju sunaudojau.. bet rezultatas tai nzn ar buvo.. plauku nors neriebino... g.gif
Atsakyti
Kadangi gyvenu Šiauliuose, tai ir pirkau Šiauliu bazese, yra tokia specializuota parduotuve, ten pastoviai perka kirpejos, manikiuristes ir t.t. Tai vat ten ir pirkau placentos ampolytes. Bet jei neklystu ju yra ir eurokos. Tos rudos su placenta. Dabar jau sunaudojusi esu ir pavadinimo.... nera.... O siaip tai jau kaip minejau dar ir rudeni pirksiu. Tokie bent jau mano perspektyvinai planai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma77: 01 gegužės 2008 - 13:15
QUOTE(jolie23 @ 2008 04 27, 14:30)
Kur pirkai, koks pavadinimas, kiek kainavo, kaip naudojai (dažnumas, kiekis)?  ax.gif  Pasidalinam gėriu  4u.gif

kur pirkai,kiek mokejai?
Nes as jau irgi gundausi, nes ne viena drauge jau dziaugiasi pagerejusiais plaukuciais.
Atsakyti
As neseniai naudojau Kerastase ampules. Naudojau 3 ampoles, kas 10 dienu. Na plaukai pagerejo lengviau susukuojami, svelnesni, bet manau, kad geresniam efektui reik daugiau ampoliu, nors kirpeja sake, kad man pakaks 3 ampolyciu..
Atsakyti