Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(dalmentina @ 2007 09 12, 10:46)
Norėčiau paklaust kaip naudojat vichy ampoles? Ar reikia įtrinus išskalaut ar palikt po plovimo .Ačiū.

Itrinti į švarių, išplautų plaukų odą, nenuskalauti.
Atsakyti
QUOTE(emanacija @ 2007 05 29, 23:59)
Aš dabar nusipirkau Loreal raudonos keturios tūtelės viduj- nežinau, ar čia tai, apie ką kalbate - dažytiems plaukams. Tai gaila septyniolikos litų, jokio poveikio... Užtat Loreal kaukė dažytiems pl superinė, gal jau ketvirtą naudoju... Bet aš kaip ta senė iš pasakos apie auksinę žuvelę, vis geriau norėjau... biggrin.gif

As taip pat turejau tutelese seruma, man labai patiko ir plaukams tiko bigsmile.gif Gerai, kad parasei apie kauke reiks nusipirkt, nors kazkokia jau pas kirpeja uzsisakiau, neprapuls rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galite padeti, skaiciau siame forume apie kapsules ar ampoles, kurias galima ipilti i dazus ir pries dazyma plaukus tepti, lyg ir orising firmos g.gif
jei kas zinote apie ka kalba, parasykit tikslu pavadinima ir kaip naudoti tiksliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu dabar rausvas Alfaparf ampules. dar tik viena sunaudojau, tai po jos plaukai minksti, svelnus, lengvai sukuojasi. kaip bus toliau , ziuresiu.Tik kvapelis nekoks.

turejau milk shake nepatiko, nieko gero
Atsakyti
Aš nusipirkau PLACENT HAIR LIQUID ampules. Panaudojus 2 kartus žymiai sumažėjo plaukų slinkimas. Ir kaina labai padori 12 vnt-24 lt.
Atsakyti
Gal kuri yra naudojusi La Biosthetique ampules plaukams? (Dabar Sarmoje yra 30% nuolaida toms ampulėms smile.gif) Kokie atsiliepimai? Kaip kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikaja @ 2007 09 19, 10:44)
Aš nusipirkau PLACENT HAIR LIQUID ampules. Panaudojus 2 kartus žymiai sumažėjo plaukų slinkimas. Ir kaina labai padori 12 vnt-24 lt.

O man nuo jų jokio efekto schmoll.gif
Atsakyti
buvau apsisprendusi nusipirkt alfapart ampuliu nuo plauku slinkimo, nes rekomendavo kirpeja. bet eurovaistineje nebuvo, tai nusipirkau o'rising. dabar pagalvoju, kad gal ir geriau, nes nereikia nuplauti, itrini saknis, tai taip maloniai kutena ir saldo. o va alfapart reikia nuskalauti. kai sunaudosiu visas 8, tai butinai pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2006 08 28, 10:25)
as naudojau Brelil firmos ampules plaukams, labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man net "kepure" uzaugo, nu pradejo nauju plauku augti, kirpeja sako, tuoj kirpciai uzaugs rolleyes.gif
kainuoja jie nelabai daug, 1 ampule apie 3 lt (cia Eurovaistinej)
va tokios ampules
siaip bandziau ir Alfaparf'o, bet man  schmoll.gif

Truputi nesuprantu, kaip Jus atrodote su tais smulkiais auganciais plaukeliais? Kaip juos "sulipinate" prie galvos, kad neatrodytumete kaip su aureole? g.gif
As vis galvojau, kad paauga patys senieji plaukai is ilgio, o ne nauju pridygsta doh.gif
Negi 5 metus reikes vaikscioti su tais "dygliukais", kol susilygins su iki puses nugaros ilgio plaukais? unsure.gif
Papildyta:
Beje, as pradejau naudoti kapsules su zenceniu - "Ginseng" (5 Lt).
Pirkau prie "milano" - skatina plauku augima, bet po 2iu kapsuliu tik plaukai tvirtesni pasidare ax.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat is eurokos kapsules? Rudos.Snd nusipirkau ''ozo sistheme" URTICA...bet buvo ir placentos..kaina 2 lt....jos gana nemazai ir reikai tept ant sausu plauku ir neiskalaut....tai galvoju gal cia keliem kartam.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 16, 18:26)
Gal kuri naudojat is eurokos kapsules? Rudos.Snd nusipirkau ''ozo sistheme" URTICA...bet buvo ir placentos..kaina 2 lt....jos gana nemazai ir reikai tept ant sausu plauku ir neiskalaut....tai galvoju gal cia keliem kartam..  g.gif

as galvojau pirkti pameginti,bet kad ten visose alkoholio yra,tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 17, 22:46)
as galvojau pirkti pameginti,bet kad ten visose alkoholio yra,tai net nezinau g.gif

Snd uzsitepiau..tai ziuresiu ar yra koks skirtumas ar ne..nes raso kad nuo jos maziau riebaluojas ax.gif
Atsakyti