Ne, ten toks baltas pienelis. Reikia palaikyti minutę ir nuplauti. Elvital SERUM SOS repair 4 vnt. po 15ml
Papildyta:
http://www.ciao.de/E..._Serum__2250973
va toks
turejau ir as tas raudonas tai tikrai jokio poveikio o vat geltonos superines! gerai kad priminei reiks nusipirkt vel
O geltonos gal sausiems plaukams?
aha sausiem , pazeistiem ir t.t
QUOTE(Rasytee @ 2007 05 30, 00:30)
turejau ir as tas raudonas tai tikrai jokio poveikio o vat geltonos superines! gerai kad priminei reiks nusipirkt vel
as irgi jas turiu bet taip atsiliepti negaleciau.... nes tik kol jas nuplaudineju vandens srove plaukai buna totaliai beprotiskai slidus/glitus/ir visokeriopai fantastiski bet kai plaukai isdziusta as liesdama juos net negaleciau pagalvoti kad jie buvo kazkuo lepinami
QUOTE(emanacija @ 2007 05 29, 23:59)
Aš dabar nusipirkau Loreal raudonos keturios tūtelės viduj- nežinau, ar čia tai, apie ką kalbate - dažytiems plaukams. Tai gaila septyniolikos litų, jokio poveikio... Užtat Loreal kaukė dažytiems pl superinė, gal jau ketvirtą naudoju... Bet aš kaip ta senė iš pasakos apie auksinę žuvelę, vis geriau norėjau...
Man nei raudonos nei geltonos nepatiko, nesąmonė kažkokia..
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 29, 17:08)
man kazkada kirpykloj buvo uzdeje milk shake, tai patiko o kur perkate sias kapsules?
Perku pas savo kirpeja salone, nes parduotuvese kol kas ju dar nemaciau.
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 30, 13:55)
Perku pas savo kirpeja salone, nes parduotuvese kol kas ju dar nemaciau.
Tai kokiam kokiam cia salone?
As nezinau ar cia apie tokias ampulytes kalbate , bet as naudoju matrix sleek.look tokias kaip ampules sakyciau ieina penkios tubeles tai reiskia penkiom savaitem kursas man tai labai patika jos Tos ampules skirtos,kad plaukai nesausetu,nesisakotu, neskilinetu, drekina plaukus ir t.t....
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 31, 03:27)
As nezinau ar cia apie tokias ampulytes kalbate , bet as naudoju matrix sleek.look tokias kaip ampules sakyciau ieina penkios tubeles tai reiskia penkiom savaitem kursas man tai labai patika jos Tos ampules skirtos,kad plaukai nesausetu,nesisakotu, neskilinetu, drekina plaukus ir t.t....
o Lietuvelej buna tokiu?kokia kaina ir kur rast but galima? beje,cia dazytiem palukam? man reiktu nedazytiem
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 31, 03:50)
o Lietuvelej buna tokiu?kokia kaina ir kur rast but galima? beje,cia dazytiem palukam? man reiktu nedazytiem
Kazkur forumietes rase,kad yra lietuvoj matrix produktu as tai nezinau , tos ampulytes nedazytiems plaukams