Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

Ne, ten toks baltas pienelis. Reikia palaikyti minutę ir nuplauti. Elvital SERUM SOS repair 4 vnt. po 15ml
Papildyta:
http://www.ciao.de/E..._Serum__2250973
va toks
Atsakyti
turejau ir as tas raudonas tai tikrai jokio poveikio o vat geltonos superines! gerai kad priminei reiks nusipirkt vel
Atsakyti
O geltonos gal sausiems plaukams?
Atsakyti
aha sausiem , pazeistiem ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 05 30, 00:30)
turejau ir as tas raudonas tai tikrai jokio poveikio o vat geltonos superines! gerai kad priminei reiks nusipirkt vel

as irgi jas turiu bet taip atsiliepti negaleciau.... nes tik kol jas nuplaudineju vandens srove plaukai buna totaliai beprotiskai slidus/glitus/ir visokeriopai fantastiski bet kai plaukai isdziusta as liesdama juos net negaleciau pagalvoti kad jie buvo kazkuo lepinami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emanacija @ 2007 05 29, 23:59)
Aš dabar nusipirkau Loreal raudonos keturios tūtelės viduj- nežinau, ar čia tai, apie ką kalbate - dažytiems plaukams. Tai gaila septyniolikos litų, jokio poveikio... Užtat Loreal kaukė dažytiems pl superinė, gal jau ketvirtą naudoju... Bet aš kaip ta senė iš pasakos apie auksinę žuvelę, vis geriau norėjau... biggrin.gif

Man nei raudonos nei geltonos nepatiko, nesąmonė kažkokia..
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 29, 17:08)
man kazkada kirpykloj buvo uzdeje milk shake, tai patiko  thumbup.gif  o kur perkate sias kapsules?  4u.gif

Perku pas savo kirpeja salone, nes parduotuvese kol kas ju dar nemaciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 30, 13:55)
Perku pas savo kirpeja salone, nes parduotuvese kol kas ju dar nemaciau.  smile.gif

Tai kokiam kokiam cia salone? biggrin.gif
Atsakyti
As nezinau ar cia apie tokias ampulytes kalbate blush2.gif , bet as naudoju matrix sleek.look tokias kaip ampules sakyciau g.gif ieina penkios tubeles tai reiskia penkiom savaitem kursas ax.gif man tai labai patika jos thumbup.gif Tos ampules skirtos,kad plaukai nesausetu,nesisakotu, neskilinetu, drekina plaukus ir t.t.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 31, 03:27)
As nezinau ar cia apie tokias ampulytes kalbate blush2.gif , bet as naudoju matrix sleek.look tokias kaip ampules sakyciau g.gif  ieina penkios tubeles tai reiskia penkiom savaitem kursas ax.gif man tai labai patika jos thumbup.gif Tos ampules skirtos,kad plaukai nesausetu,nesisakotu, neskilinetu, drekina plaukus ir t.t.... 4u.gif

o Lietuvelej buna tokiu?kokia kaina ir kur rast but galima? g.gif beje,cia dazytiem palukam? ax.gif man reiktu nedazytiem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 31, 03:50)
o Lietuvelej buna tokiu?kokia kaina ir kur rast but galima?  g.gif  beje,cia dazytiem palukam?  ax.gif  man reiktu nedazytiem  biggrin.gif

Kazkur forumietes rase,kad yra lietuvoj matrix produktu g.gif as tai nezinau blush2.gif , tos ampulytes nedazytiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklaust kaip naudojat vichy ampoles? Ar reikia įtrinus išskalaut ar palikt po plovimo .Ačiū.
Atsakyti