Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(jurale @ 2006 09 23, 18:24)
O'Rinsing mineralines arba proteinines ampules. geros., nes pati esu kosmetologe ir su jom dirbau.

Siandien tvarkydamasi atradau kelias uzsilikusias O1Rising ampulytes silpniems ir pazeistiems plaukams. Tik vat jau nebepamenu, ar jas reikia nuplauti uztepus, ar taip ir palikti, mat ant tos pacios ampulytes nieko neparasyta ...
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2006 09 23, 21:02)
Siandien tvarkydamasi atradau kelias uzsilikusias O1Rising ampulytes silpniems ir pazeistiems plaukams. Tik vat jau nebepamenu, ar jas reikia nuplauti uztepus, ar taip ir palikti, mat ant tos pacios ampulytes nieko neparasyta ...
[QUOTE]

Nuplauti tikrai nereikia
nono.gif
Atsakyti
visai neseniai nusipirkau KERASTASE ampules plauku saknims stiprinti... gal esate naudojusios? g.gif pabandymui nusipirkau tik dvi...
Atsakyti
Nu sakykit dabar kokios ampulės yra pačios pačios geriausios kadanors turėtos , kurios labai gerai atstato žalą?
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 06, 11:30)
reikes pabandyt "vichy" ampules, gal pades  bigsmile.gif

Vieninteles ampules kurios man padejo bigsmile.gif Bet teko sunaudot net tris pakuotes doh.gif
Atsakyti
Aš ankščiau gerdavau Fitoval kapsules ir tikrai mažindavo slinkimą ,bet bet pastaruoju metų nebematau poveikio;dabar įsigijau ORising losjoną ampulėse ir šampūną, pradedu bandymą.
Atsakyti
O aš įsigijau Yves Rocher ampules nuo slinkimo - pirmą kartą, išbandysiu. Slinkimas jau ir taip sumažėjo, bet gal ampulytės padės ataugti naujiems plaukučiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2006 10 08, 21:20)
Aš ankščiau gerdavau Fitoval kapsules ir tikrai mažindavo slinkimą ,bet bet pastaruoju metu nebematau poveikio;dabar įsigijau ORising losjoną ampulėse ir šampūną, pradedu bandymą.

šiandien buvau kirpykloj,parsinešiau gerų naujienų,reik atsiprašyt Fitovalio,kirpėja sako ''čia toks ežiukas atauga",prie Fitoval kapsulių dar įtrindavau odą Fitoval plus losjonu;taigi padeda biggrin.gif
Atsakyti
Tik nepasitikekit ampulemis su placenta, ten nieko gero. As baigiu sunaudot Lorealio seruma- dezuteje 4 tuteles buna, tai po biskuti plaukai atsigauna, pastorejo. O dar kirpeja parekomendavo toki seruma CEHKA, jo buna holivude pirkt, tai jau busiu priversta sita isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 10 11, 00:38)
Tik nepasitikekit ampulemis su placenta, ten nieko gero. As baigiu sunaudot Lorealio seruma- dezuteje 4 tuteles buna, tai po biskuti plaukai atsigauna, pastorejo. O dar kirpeja parekomendavo toki seruma CEHKA, jo buna holivude pirkt, tai jau busiu priversta sita isbandyt mirksiukas.gif
o man jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobra11 @ 2005 03 08, 12:31)
Panos siulau isbadyti si recepta nuo slenkimo plauku:1 valgomaji sauksta citrinu sulciu sumaisykite su 1 valgomuoju saukstu svagunu sulciu, 1 valgamuoju saukstu ricinos aliejaus ir alijosiaus sultimis ispaustomis is 100g alijosiaus lapu.Gautu misiniu itryne galvos oda plaukus pridenkite polietileniniu maiseliu ir apmuturiuokite ranksliuoscii.Po valandos plaukus isplaukite siltu vandeniu. Sia procedura darykite keleta meneiu , 1karta per savaite. Ir pigu ir veiksminga.Sekmes ir nepatingekite pabandyti.

Oi bandžiau aš šį receptuką doh.gif neduok dieve pakartoti kam nors su svogūnų kvapu vaikščiojau apie dvi savaites o ploviau galvą kiekvieną dieną doh.gif nuo to laiko plaukai pradėjo riebaluotis kas dvi dienas doh.gif
Atsakyti
ir dar karta pagirsiu O'Rising ampules AntiAge.

nors aisku tai individualu.

jei netingit padarykit kursa 10 kartu (po karta i savaite) su tokia kauke:
2tryniai+saukstas medaus+saukstas ricinos aliejaus+puses citrinos sultys+saukstas kondicionieriaus

viska sumaisius uzdedi ant galvos, dvi valandas palaikai ir nuplauni.. smile.gif

rezultatas neprastesnis bus, atsigaus, nebeslinks, net spalva atsigauna plauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 29 spalio 2006 - 23:12