Įkraunama...
Įkraunama...

Ampulės plaukams

QUOTE(*Citra* @ 2006 08 22, 20:11)
Aha, man irgi idomu , kokia tu priemoniu firma??

Na jos su zenceniu... Tik va geda prisipazint paminet pamirsau ir ismeciau paskutine kapsolyte 4u.gif niekis vistiek eisiu pirkt tada butinai sios savaites eigoje mestelsiu pavadiima ax.gif
Atsakyti
Man patiko Orising firmos ampules plaukams. Dabar naudoju, eziukas ataugineja. thumbup.gif Eisiu pirk dar. Pries tai naudojau Kadus. Tikrai tokio paveikio nesusilaukiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2006 09 01, 11:40)
Man patiko Orising firmos ampules plaukams. Dabar naudoju, eziukas ataugineja. thumbup.gif Eisiu pirk dar. Pries tai naudojau Kadus. Tikrai tokio paveikio nesusilaukiau. schmoll.gif

jau esu rasiusi apie patikrinta Orising poveiki!!! nuo slinkimo sunaudojus viena pakuote (arba net dvi jei nori uztvirtinti) plaukai ne tik nebeslenka bet ir labai pagreiteja augimas, ir azvilgesys atsiranda ir atrodo kaip is reklamu!

dabar ant rudens as pati pradesiu vel kursa kartoti ir i savaite 2 - 3 kartus naudoti ir visoms rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 09 01, 11:24)
Pagaliau sugriztu i arena  biggrin.gif  Pirkau "Milkshake" kapsule pabandymui plauku galiukam. Idomu, kaip cia bus wink.gif

kiek mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 09 01, 14:45)
jau esu rasiusi apie patikrinta Orising poveiki!!! nuo slinkimo sunaudojus viena pakuote (arba net dvi jei nori uztvirtinti) plaukai ne tik nebeslenka bet ir labai pagreiteja augimas, ir azvilgesys atsiranda ir atrodo kaip is reklamu!

dabar ant rudens as pati pradesiu vel kursa kartoti ir i savaite 2 - 3 kartus naudoti ir visoms rekomenduoju!

o kur ju buna pirkt ir kiek kainuoja? kaip tik galvoju palepinti plaukucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 09 01, 22:25)
o kur ju buna pirkt ir kiek kainuoja? kaip tik galvoju palepinti plaukucius wub.gif

Orising plauku priemoniu yra Eurovaistineje (bent as ten nusipirkau). Kartu su ampulem naudoju ir sampuna, ir kauke. Manau, taip veiksmingiau. mirksiukas.gif
Ampule gal kokie 6Lt. Sampunai ir kaukes po 40Lt. Na, cia plius/minus. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anzu: 02 rugsėjo 2006 - 14:48
man sake, kad ju labai daug reikia sunaudot, kad butu koks efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danii @ 2006 09 03, 01:49)
man sake, kad ju labai daug reikia sunaudot, kad butu koks efektas smile.gif

Na, as pabandymui nusipirkau 4vnt. Orising ampuliu. Man vienos uztenka 2 kartam- savaitei. Tai po menesio pastebejau rezultata. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 09 03, 17:39)
Šiandien kaiptik nusipirkau tas išgirtas ampules su placenta, bandysiu naudot reguleriai ir ziuresiu rezultatą, nes plaukai slenka taip, kad atrodo jog tuoj nupliksiu, o kazkada turejau ilgus storus plaukus.

bet kad ant tų su placentra rašo, kad skirta lūžinėjantiems ir pažeistiems plaukams, tai kažin ar jos padeda nuo slinkimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 01, 16:49)
kiek mokėjai?

Kirpykloj mokejau 5Lt uz viena kapsule.
Atsakyti
Man nepadėjo nė vienos firmos ir nė vienos rūšies ampolės schmoll.gif Išbandžiau jų krūvas, gerioausiai veikai balzamas ir kaukės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ampara: 06 rugsėjo 2006 - 14:37
QUOTE(Hex @ 2005 08 08, 18:05)
sveikutės smile.gif čia jūs visos rašėte apie ampules nuo plaukų slinkimo, bet gal galėtumėt kuri nors parekomenduoti kokių ampulių plaukų būklei pagerinti (nes prisižaidžiau su dažais  doh.gif tad galai nutrupėjo ir šiaip plaukai katastrofiškai atrodo)

O'Rinsing mineralines arba proteinines ampules. geros., nes pati esu kosmetologe ir su jom dirbau.
Atsakyti