nemoku ikelti pacio paveiksliuko tik jo nuouroda , gal jus galit papasakot kaip tai padaryt?
Manau kad ir paveiksliukui ikelt reikia surinkti 100 pasisakymu o man dar keliu truksta, tada ir pabandysiu imest savo padarytas nuotraukytes, ir savo pacios sukurtus remukus
Atile, neralūs rėmeliai
O dabar keletas klausimų, jei galima Iš kur semiesi idėjų? Ir šiaip, iš kur tiek detalių, fonų, rėmelių? Ar yra koks lobynas ar tiesiog iš visur po truputį?
Man tai su suderinimu spalvų sunkiai Vienodos spalvos, tik skirtingų atspalvių padarau, o kitą kokią spalvą :įmaišyti" bijau Dar su deatalėm kariauju Iš pradžių rodos, kad per mažai, o finale visada per daug gaunasi
Nu žodžiu, jei galėtum ką patart, būčiau dėkinga
O dabar keletas klausimų, jei galima Iš kur semiesi idėjų? Ir šiaip, iš kur tiek detalių, fonų, rėmelių? Ar yra koks lobynas ar tiesiog iš visur po truputį?
Man tai su suderinimu spalvų sunkiai Vienodos spalvos, tik skirtingų atspalvių padarau, o kitą kokią spalvą :įmaišyti" bijau Dar su deatalėm kariauju Iš pradžių rodos, kad per mažai, o finale visada per daug gaunasi
Nu žodžiu, jei galėtum ką patart, būčiau dėkinga
hmmm, dazniausiai naudoju scrap rinkinukus, ten viskas daug maz suderinta, o seip buna delioju delioju ir i pievas nueinu, tada is naujo, o kartais staigiai parodyk ka esi sukurus o tai as viena cia karaliauju, tuoj pasidarys nebeidomu.
sitie is rusisko psl, tik fonus sudejau ir uzrasus
atostogos
vasara
sitie is rusisko psl, tik fonus sudejau ir uzrasus
atostogos
vasara
QUOTE(Atile @ 2008 10 03, 10:53)
parodyk ka esi sukurus o tai as viena cia karaliauju, tuoj pasidarys nebeidomu.
Pabandysiu, kai namie rasiu progą prisėst prie kompo Darbe neturiu Tik kad nieko gero iš tų mano pabandymų
QUOTE(Atile @ 2008 10 03, 11:27)
Redux2, nuemei visas varneles? nes uzkrove maza paveiksleli, ne visu dydziu. O tuscio neturi remuko?
nemačiau ten varnelių , o rėmuka turiu tuščia, bet kad jis ne mano gamybos, o parsisiustas iš rusiškų tinklapių reikėjo direktorei dovanų ir padariau