Įkraunama...
Įkraunama...

Rėmeliai nuotraukoms

Ar nieks negali padėti padaryti nuotraukų apipavidalinimą,t.y. rėmelius.?Aš mačiau įvairių nuotraukų su gražiais rėmeliais,vaizdais.Galkas galit pamokyti,kaip tai padaryti
Atsakyti
AŠ tai photoshope pasidarau. Išsikarpau visokias gėles, drugelius, vardą gražiu šriftu parašau. Esu tokias foto ir dovanojusi. Padarai meną, kokį nori, įrašai į CD ir neši daryt į fotosaloną.
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2005 06 18, 15:30)
AŠ tai photoshope pasidarau. Išsikarpau visokias gėles, drugelius, vardą gražiu šriftu parašau. Esu tokias foto ir dovanojusi. Padarai meną, kokį nori, įrašai į CD ir neši daryt į fotosaloną.

gal gali paaiškinti plačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2005 06 18, 14:30)

Gal gali pasakyti kokio formato daryti, kad poto salone neapkarpytų tų rėmelių? Norim senelių 50 vestuvių metinėms padaryti didelę sumontazuotą nuotrauką, gal kas išeis ax.gif
Atsakyti
As reminu nuotraukas su Ulead Photo Impact 10. Man ten yra graziu remeliu ir pati programa labai lengva ir paparasta naudoti.
Atsakyti
As reminu nuotraukas su Ulead Photo Impact 10. Man ten yra graziu remeliu ir pati programa labai lengva ir paparasta naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 07 09, 14:09)
As reminu nuotraukas su Ulead Photo Impact 10. Man ten yra graziu  remeliu ir pati programa labai lengva ir paparasta naudoti.

O iš kur ją būtų galima gauti?
Atsakyti
As tai darau ULEAD PHOTO EXPRESS 4,nes 6versija galiojo tik 30d.ir neradau kriako,o sita gavau is draugu,diska turiu...Paprasta ir lengva...tik nervina,kai nunesi daryti,tai apkarpo tikrai nemazai,gal reikia mazinti pacia nuotrauka???
Atsakyti
man rytdienai reikia apipavidalinti nuotraukas, kurią programą galėčiau gauti greičiausia? Ir kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2006 07 14, 17:17)
man rytdienai reikia apipavidalinti nuotraukas, kurią programą galėčiau gauti greičiausia? Ir kaip tai padaryti?

Bandyk nueiti ciaremeliaiCia duoda kazkuriam laikui demo versija.Parsisiusk ir apsipavidalink nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes norejau paklausti gal kuri nors mamyte pirkdama foto aparata galote cd su programele kur yra nuotrauku remeliai ir gal galite pasidalinti labai reikia gal ir as ka nors mainai galesiu pasiulyti labai lauksim aciu
Atsakyti
QUOTE(smail @ 2006 11 13, 22:01)
sveikos mamytes norejau paklausti gal kuri nors mamyte pirkdama foto aparata galote cd su programele kur yra nuotrauku remeliai ir gal galite pasidalinti labai reikia gal ir as ka nors mainai galesiu pasiulyti labai lauksim aciu

galiu per skypa atsiusti shia programele Photo Frame Show 1.3 build 102 _ Framepacks1-3 _ crack - working _ ByD

P.S. ir ash esu tetis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ycikas555: 14 lapkričio 2006 - 00:46