Daug remeliu cia:
http://picasaweb.goo...sta2005/Frames3
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 21, 11:25)
neatidaro, meta klaidą
jei naudojat Photoshop-visas pulkas rėmelių yra tam atvejui...Galit nusifotografuot nors ir su Anglijos karaliene
Kas ieško-tas randa
Kas ieško-tas randa
QUOTE(vikiemi @ 2008 07 02, 00:20)
o kaip galima butu pasinaudoti tais remeliais bukit geros mamytes pamokinkit
as naudoju su photoshopu cs3 dar galima su faststone
gal kuri galit man pasakyti kaip uzrasyti ant remelio,pvz. i remely isikeliu nuotrauka tada parsisiunciu ir atsidarau su wordu rasau tik po remeliais,o ant paciu remeliu nerandu kaip parasyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 07 02, 15:24)
as naudoju su photoshopu cs3 dar galima su faststone
KAD ATSISIUNCIAU FASTSTONE BET NESUPRANTU KAIP IREMINTI NUOTRAUKYTES DAR TURIU PICASA2 BET NEMOKU NAUDOTIS YRA TIEK GRAZIU REMELIU BET...
ATSIDARYK TEMELĘ "fotorėmelių programa , free " , TEN SMULKIAU PAAIŠKINAU KAIP UŽDĖTI RĖMELĮ SU FastStone,JEI KAS NEAIŠKU PARAŠYK,GALĖSIM IR PER SKYPE PASIAIŠKINTI.MAN ATRODO TAI LENGVIAUSIA PROGRAMĖLĖ RĖMELIAMS UŽDĖTI-TIESIOG IŠTEMPI PAGAL NUOTRAUKĄ... JAU IŠBANDYTA,IR NUOTRAUKOS .
QUOTE(PASmane @ 2008 07 12, 01:55)
ATSIDARYK TEMELĘ "fotorėmelių programa , free " , TEN SMULKIAU PAAIŠKINAU KAIP UŽDĖTI RĖMELĮ SU FastStone,JEI KAS NEAIŠKU PARAŠYK,GALĖSIM IR PER SKYPE PASIAIŠKINTI.MAN ATRODO TAI LENGVIAUSIA PROGRAMĖLĖ RĖMELIAMS UŽDĖTI-TIESIOG IŠTEMPI PAGAL NUOTRAUKĄ... JAU IŠBANDYTA,IR NUOTRAUKOS .
aciu jau kazkas gaunasi tik nesigauna ireminti visu remeliu
MATAI-ČIA JAU TURI DERINTI RĖMELĮ PAGAL ŽMONES NUOTRAUKOJE.JEI RĖMELĮ IŠTEMSI UŽ NUOTRAUKOS RIBŲ JIS "NUSIKIRPS". AŠ ATSIDARAU NUOTRAUKĄ,PO TO RĖMELIŲ KATALOGĄ IR ŽIŪRIU KURIS TIKTŲ PAGAL IŠKIRPIMĄ,KAD NEDENGTŲ ŽMONIŲ... JEI NELABAI AIŠKU PARAŠYK Į AŽ.
GALIU PASIDALINTI INTIKE SURINKTAIS RĖMELIŲ "LOBIAIS"
GALIU PASIDALINTI INTIKE SURINKTAIS RĖMELIŲ "LOBIAIS"