o mano Magic photo baigės buvau ir koduka ivedus, o dabar rašo, kad baigės 30 d bandymas. nu gi buvau ivrdus registro koda tas pats su Photo frame. gal pasakysit ka daryt?
išinstaliuok, ir iš naujo parsisiusk
mano abi programos jau pusmeti veikia, ir be jokiu kodu... tik neklausk kaip, nezinau
mano abi programos jau pusmeti veikia, ir be jokiu kodu... tik neklausk kaip, nezinau
QUOTE(kicule @ 2007 09 12, 20:29)
Magic Photo Editor
Tai gal kas galetu visdelto padeti ir parasytumete serial number mano USERNAME JFAP05012CS
Merginos o kur rasti toki remeli, kad susidetu 12 nuotraukeliu?
dukrytei noriu gimimo dienai padaryti su photoshopu (pati remeliu daryti dar nemoku )
dukrytei noriu gimimo dienai padaryti su photoshopu (pati remeliu daryti dar nemoku )
su picaso2 galima 12 foto koliaza padaryt
parsisiunčiau rėmukų, bet nėjo sudrint su rėmelių programikėm. tai su photoshopu suvargau. bet
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 12, 16:25)
su picaso2 galima 12 foto koliaza padaryt
gal gali paaiškinti kaip...nes bandžiau daryti..tai įdėjau vieną foto...o daugiau nebeleido kažkodėl?
QUOTE(eveneir @ 2007 10 12, 21:34)
gal gali paaiškinti kaip...nes bandžiau daryti..tai įdėjau vieną foto...o daugiau nebeleido kažkodėl?
kai spusteli ant foto, ji atsiranda apačioi, "nuotrauku dėkle", tada paspaudi šalia esančia knopke "laikyti", tada spaudi ant kitos foto, ir vėl laikyti, kol apačioj turėsi 12 foto, tada spaudi koliazas ir viskas
gautus panašiai, tik aš 9 dariau