Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Palemonas @ 2007 10 04, 12:01)
Perrašyk windozes ir normalią antivirusinę įsidėk.

Aciu,o koke anteverusine is kur kad butu free blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 10 04, 19:51)
Aciu,o koke anteverusine is kur kad butu free    blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

AviraAntivir
Atsakyti
Labas,
Gal kas galite padeti,kaip gauti kaspersky antivirusines programos kazkokius raktus? Man meta lentele,kad Your key had been blacklisted. Gal kas zinote? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 10 08, 10:45)
Labas,
Gal kas galite padeti,kaip gauti kaspersky antivirusines programos kazkokius raktus? Man meta lentele,kad Your key had been blacklisted. Gal kas zinote? ACIU 4u.gif

Na, jeigu jau kasperio laboratorija tave "išryškino", tai nelabai padės nauji raktai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 10:50)
Na, jeigu jau kasperio laboratorija tave "išryškino", tai nelabai padės nauji raktai.

Tai ka man daryt?
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 10 08, 11:20)
Tai ka man daryt?

Arba pirkti legalų Kaspery arba atsisiųsti naują nemokamą antivirusinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 10 08, 11:20)
Tai ka man daryt?

Instaliuokis AviraAntivir arba AVG.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 11:40)
Instaliuokis AviraAntivir arba AVG.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
REIKIA PAGALBOS....AVG antivirusinė rado trojaną-Trojan horse BHO.BAS... blink.gif Jis rastas-C;\program files\ Connections Services.. blink.gif dabar jį patalpinau AVG VIRUS VAULT...Ir ką dabar su juo daryt? kai paspaudžiu ant jo deš.klavišą galima pasirinkti-DELETE files (BIJAU TRINT KAD KARTU SU JUO KAŽKAS svarbaus neišsitrintų),o kita restore ir žinau ką tai reiškia ,bet ar galiu tai daryti.... g.gif Patarkit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 08 spalio 2007 - 14:03
QUOTE(vilminė @ 2007 10 08, 15:02)
REIKIA PAGALBOS....AVG antivirusinė rado trojaną-Trojan horse BHO.BAS... blink.gif Jis rastas-C;\program files\ Connections Services.. blink.gif dabar jį patalpinau AVG VIRUS VAULT...Ir ką dabar su juo daryt? kai paspaudžiu ant jo deš.klavišą galima pasirinkti-DELETE files (BIJAU TRINT KAD KARTU SU JUO KAŽKAS  svarbaus neišsitrintų),o kita restore ir žinau ką tai reiškia ,bet ar galiu tai daryti.... g.gif Patarkit verysad.gif

Trink.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 08, 15:29)

AČIŪ notworthy.gif
Atsakyti
Sveiki, pagal jusu rekomendavimus cia instaliavau i savo PC Avira Antivir personal edition classic.praskanavus kompa rado virusuotu failu.nusiunciau juos i karantina.ir nezinau ka davar su jais daryti, gal cia kokie svarbus sisteminiai failai, kuriuos istrynus kompas nebeveiks.gal galit patarti, kas nusimanot, kaip elgtis, kur tuos failus is karantino deti:

Ikeliu print screen'us, kad aiskiau butu
user posted image

user posted image
Papildyta:
oj, kokie maziukai, nieko neina iskaityti blush2.gif kaip ikelti didesnius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 09 spalio 2007 - 15:17