Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Palemonas @ 2007 10 01, 15:03)
Nu va - happy end.

O aš vakar savo kompą purčiau. Sakau, gal koks virusiukas nukilino kasperskį. Bet nieko neradęs problemą nurašiau serveriui.
Atsakyti
Aga, jau viskas tvarkoj, pasitaisė kasperskis didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 01, 15:35)
O aš vakar savo kompą purčiau. Sakau, gal koks virusiukas nukilino kasperskį.
lotuliukas.gif - kasperį be parako nepaimsi. O aš taip ir mislyjau, kad ne pas mane vieeną taip turėtų būti.
Bet nieko neradęs problemą nurašiau serveriui.

Ir kaip pasiaiškino laboratorija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 01, 18:36)
lotuliukas.gif  - kasperį be parako nepaimsi. O aš taip ir mislyjau, kad ne pas mane vieeną taip turėtų būti.

Ir kaip pasiaiškino laboratorija ?  g.gif

Ne parašiau, o "nurašiau" primečiau kad tai serverio problemos.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 01, 20:24)
Ne parašiau, o "nurašiau" primečiau kad tai serverio problemos.

Aišku.
Atsakyti
Sveiki,

Naudjom BitDefender antivirusine programa, taciau pasibaige galiojimo laikas ir dabar jau reikalauja kodu. Gal kas galetu padet?
Ar kokia kita gera antivirusine patartumet?
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 10 03, 12:09)
Sveiki,

Naudjom BitDefender antivirusine programa, taciau pasibaige galiojimo laikas ir dabar jau reikalauja kodu. Gal kas galetu padet?
Ar kokia kita gera antivirusine patartumet?

AviraAntivir parsisiųsk ir bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 29, 20:45)
Varnikes uždedi ? Jeigu neištrina, tai gal ir vėl po kažkurio apsilankymo internete jie įlenda. Dar galima pasižiūrėti direktoriją ir nuėjus į tą folderį ištrinti.

Cia problema pas vyra kompe,isei prie enternetu labei retei pasejunges.

As jou 2 dienas vargstu ir nekaip ne panaikou tu 2-obektu doh.gif O sendien tik poleidou SpiBoit iskart ismeti Saukstukas ir Benotzer-Ofbroch Iwwerpreifung gouf net rollstondeg dverehgefeiert ir pats komtas tikras stabdis doh.gif
Atsakyti
g.gif
O aš vakar savo kompą purčiau. Sakau, gal koks virusiukas nukilino kasperskį. Bet nieko neradęs problemą nurašiau serveriui.

O is kur gereusia parsisiust Kasperski mirksiukas.gif Ir programa veiks tik metus ?,o veliau galima vel is to pacio saltiniu parsisiust g.gif Pasmus dabar Not 32 - ir mum nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 10 03, 17:52)
g.gif

O is kur gereusia parsisiust Kasperski  mirksiukas.gif  Ir programa veiks tik metus ?,o veliau galima vel is to pacio saltiniu parsisiust  g.gif  Pasmus dabar Not 32 - ir mum nepatinka.

Kasperskis brangiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 10 03, 17:36)
Cia problema pas vyra kompe,isei prie enternetu labei retei pasejunges.

As jou 2 dienas vargstu ir nekaip ne panaikou tu 2-obektu  doh.gif O sendien tik poleidou SpiBoit iskart ismeti  Saukstukas ir Benotzer-Ofbroch Iwwerpreifung gouf net rollstondeg dverehgefeiert  ir pats komtas tikras stabdis  doh.gif

HELP !!!!! Ka darit vel uzkretimas dideja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 10 04, 11:48)
HELP !!!!! Ka darit vel uzkretimas dideja  doh.gif

Perrašyk windozes ir normalią antivirusinę įsidėk.
Atsakyti