Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(klopedija @ 2007 09 28, 16:09)
Na, taip...  g.gif Tik dar reikia mokėt susikonfigūruot  ax.gif ... O jei dar en nemoki  doh.gif ...

Nu tai klausk. Kiek esam šnekėję apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 28, 18:29)
Nu tai klausk.
Gerai, kai tik prireiks mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 09 28, 19:00)
Gerai, kai tik prireiks  mirksiukas.gif .

Nu, būtinai.
Atsakyti
Sveiki.

Skanavom su SpyBot,no FunWeb Products ir MyWay.MyWebSearch raudonos,kodel ka dar darit,skanavom 4 kartu ir vis tas pat doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 09 29, 10:17)
Sveiki.

Skanavom su SpyBot,no FunWeb Products ir MyWay.MyWebSearch raudonos,kodel ka dar darit,skanavom 4 kartu ir vis tas pat  doh.gif  g.gif

Kai baigia skanuoti reikia ištaisyti rastus šnipukus. Viršuje yra toks užrašas(ar panašiai).
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 29, 12:28)
Kai baigia skanuoti reikia ištaisyti rastus šnipukus. Viršuje yra toks užrašas(ar panašiai).

Tai kad naudojou plaktuka i vaistus leidom g.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 09 29, 10:17)
Sveiki.

Skanavom su SpyBot,no FunWeb Products ir MyWay.MyWebSearch raudonos,kodel ka dar darit,skanavom 4 kartu ir vis tas pat  doh.gif  g.gif

Varnikes uždedi ? Jeigu neištrina, tai gal ir vėl po kažkurio apsilankymo internete jie įlenda. Dar galima pasižiūrėti direktoriją ir nuėjus į tą folderį ištrinti.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Nesuprantu kodėl man jau trys dienos neparsisiunčia kasperskio atnaujinimai. Kai noriu updatinti meta užrašą kad jie nebūtini, nors raudonai šviečia kad kompas neapsaugotas. Kas galėtų būti, antivirusinė legali ir baigiasi tik gruodžio mėnesį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 01 spalio 2007 - 11:16
QUOTE(Baronė @ 2007 10 01, 12:14)
Sveiki 4u.gif Nesuprantu kodėl man jau trys dienos neparsisiunčia kasperskio atnaujinimai. Kai noriu updatinti meta užrašą kad jie nebūtini, nors raudonai šviečia kad kompas neapsaugotas. Kas galėtų būti, antivirusinė legali ir baigiasi tik gruodžio mėnesį g.gif

Pas mane vakar irgi taip buvo. Galioja irgi iki metų pabaigos. Matyt pas juos problema.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 01, 11:20)
Pas mane vakar irgi taip buvo. Galioja irgi iki metų pabaigos. Matyt pas juos problema.

Ačiū 4u.gif Matysim, gal susitvarkys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 10 01, 12:25)
Ačiū 4u.gif Matysim, gal susitvarkys g.gif

Jau susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 01, 15:01)
Jau susitvarkė.

Nu va - happy end.
Atsakyti