nesuprantu,susiinstaliavau kaspersky 6.0 6men kaip supratau.praejo tik menuo ir praso lisencijos kodo.kaip suprast?is kur ta koda gaut?
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 09 20, 17:59)
nesuprantu,susiinstaliavau kaspersky 6.0 6men kaip supratau.praejo tik menuo ir praso lisencijos kodo.kaip suprast?is kur ta koda gaut?
Pirkti.
o is kur nors kitur neina gaut?
tai gal kita antivirusine tada instaliuotis?o is kur gaut?
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 09 20, 18:20)
o is kur nors kitur neina gaut?
Galima, bet neveiks taip kaip turi veikti.
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 09 20, 18:20)
Susiinstaliuok ŠITĄ ir nesuk sau galvos.
o ka butent sitam atsidariusiam lange spaust?nieko man cia neina parsisiust
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 09 20, 18:55)
o ka butent sitam atsidariusiam lange spaust?nieko man cia neina parsisiust
Ten kur 21 MB parašyta.
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 27, 22:36)
O kodėl ši tema neranda sau vietos ir niekaip nepriskiriama prie svarbių temų vietoj tos gan seniai pasibaigusios?
Todėl, kad moderų čia nėra. Prašiau to Fukuotuko, ale nesureagavo.QUOTE(Mona187 @ 2007 09 27, 22:36)
Aš tai dabar perdaug antivirusinių nenaudoju
Daugiau kaip vienos nepanaudosi.
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 27, 22:36)
O kodėl ši tema neranda sau vietos ir niekaip nepriskiriama prie svarbių temų vietoj tos gan seniai pasibaigusios?
Aš tai dabar perdaug antivirusinių nenaudoju, tik tą kompiuterio Disc Cleanup, ir man užtenka. Nenaudoju, tačiau turiu aš jas
Aš tai dabar perdaug antivirusinių nenaudoju, tik tą kompiuterio Disc Cleanup, ir man užtenka. Nenaudoju, tačiau turiu aš jas
Disc clenup nieko bendro su antivirusinėmis neturi, o ir valo kompą nepergeriausiai. Iš viso turi instaliavusi kokią nors antivirusinę.
Geriausias dalykas kaspersky internet security 6.0. Tuos reikiamus raktus galit parsisiust i6 interneto. jų būna įvairiuose warez puslapiuose. ka=kos ir lietuvi6kas yra. Įdiegiat kartu su tuo raktu ar kaip ten jį ir problemų nebus. Įdiegus svarbu sukonfigūruot ir išjungt nereikalingas programos dalis.
ieškokit per google.
Papildyta:
Čia warez
ieškokit per google.
Papildyta:
Čia warez
QUOTE(drexxas @ 2007 09 28, 14:30)
Įdiegus svarbu sukonfigūruot ir išjungt nereikalingas programos dalis.
Na, taip... Tik dar reikia mokėt susikonfigūruot ... O jei dar en nemoki ...