Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(pukute28 @ 2008 03 28, 20:50)
siulau geriau avast as pati naudoju ir esu patnkinta thumbup.gif tuos raudonus reikia pasalinti tai snipai ar kazkas panasaus g.gif
Papildyta:

raudonus išnaikinau thumbup.gif
o kai teko perskaityt visą temą, tai man Avira.. geriau pasirodė, nu bus matyt rolleyes.gif susiupdeitino viskas kolkas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 03 28, 18:50)
issikviesk tikra meistra! mirksiukas.gif nes pati jei nsigaudai dar blogiau pridirbsi!

Tai labai aciu uz toki issamu ir naudinga patarima. Siuo metu neturiu galimybes issikviest meistra, todel rasau cia. Ir siek tiek susigaudau, tik noreciau dar labiau susigaudyti. Jei neturi atsakymu i mano klausimus, nesivargink ir neuzsiimk rasliavom. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 03 28, 21:35)
Tai labai aciu uz toki issamu ir naudinga patarima. Siuo metu neturiu galimybes issikviest meistra, todel rasau cia. Ir siek tiek susigaudau, tik noreciau dar labiau susigaudyti. Jei neturi atsakymu i mano klausimus, nesivargink ir neuzsiimk rasliavom.  rolleyes.gif

AV bandik atsiust "Save Mode with Network" rezime, gal neissijungs kompas. kai kompa ijungi paspausk ir laikik F8 turi pasirodit sarasas kaip kraut windows.
P.S. F1 dar neblogai padeda susigaudit
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 03 28, 23:35)
Tai labai aciu uz toki issamu ir naudinga patarima. Siuo metu neturiu galimybes issikviest meistra, todel rasau cia. Ir siek tiek susigaudau, tik noreciau dar labiau susigaudyti. Jei neturi atsakymu i mano klausimus, nesivargink ir neuzsiimk rasliavom.  rolleyes.gif

jei neuzpyksi parasysiu kad radau gera puslapi kur yra pamokas su filmuota medziaga ten daug naudingu patarimu gal tau pravers!as tik is sirdies patariau!tai va spausk cia gal tau pravrs kaip ir man!
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif uzgriuvo bedos gal padesit jas isspresti g.gif per viena diena antivirusine (Pc cillin ) pagavo 8 sekancia diena 18 trojanu doh.gif doh.gif kazkokios nesamones pastarasias 2 dienas darosi su internet explore 7 narsykle ji pati atsidarineja ir antivirusine pranesa apie pavoju ax.gif na sendien nustaciau antivirusine ant maximum lygio tai del kiekvieno dalykelio klausineja bet va virusu dar nera ir narsykle aprimo g.gif ...bei nedaro windows update del sito dalyko skambinau meistrui kuris rinko kompa tai jis pasake kad nebutina ta update doh.gif
Aciu is anksto uz patrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kobriukas @ 2008 03 29, 01:06)
Labas vakaras  4u.gif uzgriuvo bedos gal padesit jas isspresti  g.gif  per viena diena antivirusine (Pc cillin ) pagavo 8 sekancia diena 18 trojanu  doh.gif  doh.gif  kazkokios nesamones pastarasias 2 dienas darosi su internet explore 7 narsykle ji pati atsidarineja ir antivirusine pranesa apie pavoju  ax.gif na sendien nustaciau antivirusine ant maximum lygio tai del kiekvieno dalykelio klausineja bet va virusu dar nera ir narsykle aprimo g.gif ...bei nedaro windows update del sito dalyko skambinau meistrui kuris rinko kompa tai jis pasake kad nebutina ta update  doh.gif
Aciu is anksto uz patrimus  mirksiukas.gif

as update is vis isjungus ax.gif gla pas tave lenda tos vadinamos ikyrios reklamos?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 03 29, 09:10)
as update is vis isjungus ax.gif gla pas tave lenda tos vadinamos ikyrios reklamos?
g.gif

labas as ta update irgi isjungiu bet kas kart kaip ijungiu kompa ji vel isijungia doh.gif ...o atsidarnejo puslapiai tai visokio tipo ir tv ir reklaminiai na as perdaug nelaukdama juos uzdarydavau net kaip kuriuos sudejau i ( internet options - security - restricted site ) bet vistiek jie atsidarinedavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kobriukas: 29 kovo 2008 - 10:42
gal as ir ne i tema bet zvalgiaus neuzmaciau tokios kad man tiktu...atleiskit man jai ka...pas mane bevielis internetas ir atsirado per ta interneta didelis kenkejas kiek suprantu kazkuris kaimynas kuris prie manes prisijunge ir suvalgo visa energija...tiekejai pagavo tai tas gudrutis dabar naktim jungiasi ...gal kas zinot gal eina koki slaptika uzdeti kad nevogtu is manes interneto ar ka...gal kas susidurete su tokiu atveju...matot kaip buna kartais kaimynas gali but kaip virusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 03 28, 20:31)
jei neuzpyksi parasysiu kad radau gera puslapi kur yra pamokas su filmuota medziaga ten daug naudingu patarimu gal tau pravers!as tik is sirdies patariau!tai va spausk cia gal tau pravrs kaip ir man!

na, va, tai iskart taip ir reikejo tongue.gif dekui. bet rodos, jau virusai pas mane iveikti. Labai sunku buvo kovot, nes nieko instaliuot neleido, online skaneris praskanuoja, o kai deletint reik tai ir isijungia kompas. bet, matyt pavyko pasalinti ta virusa kuris taip daro, ir dabar atsisiunciau antivirusine, ir varom lauk tuos trojanus. baisu ir ziuret kiek ju cia rado blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Andriuha @ 2008 03 28, 20:18)
AV bandik atsiust "Save Mode with Network" rezime, gal neissijungs kompas. kai kompa ijungi paspausk ir laikik F8 turi pasirodit sarasas kaip kraut windows.
P.S. F1 dar neblogai padeda susigaudit

nelabai suprantu. kaip padaryt ta save mode rezima? ar cia ir yra tas rezimas su F8?
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2008 03 30, 01:47)
na, va, tai iskart taip ir reikejo  tongue.gif  dekui. bet rodos, jau virusai pas mane iveikti. Labai sunku buvo kovot, nes nieko instaliuot neleido, online skaneris praskanuoja, o kai deletint reik tai ir isijungia kompas. bet, matyt pavyko pasalinti ta virusa kuris taip daro, ir dabar atsisiunciau antivirusine, ir varom lauk tuos trojanus. baisu ir ziuret kiek ju cia rado  blink.gif
Papildyta:

nelabai suprantu. kaip padaryt ta save mode rezima? ar cia ir yra tas rezimas su F8?

kuria antivirusine atsisuntei?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti