Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Taktas @ 2007 09 18, 20:52)
O mėginai updeitą pasidaryti? Ar duoda? Kažkokia mistika pas tave.

jo updeitus parsisiunčia, bet ta pirma varnelė nepatampa žalia g.gif o visos kitos tai žalios blush2.gif
Ai trinsiu lauk aš tą Avira rytoj ir ieškosiu turbūt kitos antivirusinės
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 18, 21:09)
jo updeitus parsisiunčia, bet ta pirma varnelė nepatampa žalia g.gif o visos kitos tai žalios  blush2.gif
Ai trinsiu lauk aš tą Avira rytoj ir ieškosiu turbūt kitos antivirusinės

Po atnaujinimo irgi neduoda aktyvuoti? Tai gal pas tave yra kokia nors ugniasienė, ir blokuoja procesą?
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2007 09 18, 19:29)
O jei as savo spybot'e užfiksuoju tas probelmas, tai reiškia, kad pašalinu jas?

Ne, reikia dar paspausti patsuktuvą su plaktuku.
Papildyta:
QUOTE(Taktas @ 2007 09 18, 20:52)
... Kažkokia mistika pas tave.

Nu grynai mistika, su avira niekada nebūdavo tokių bajerių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 18, 21:15)
Po atnaujinimo irgi neduoda aktyvuoti? Tai gal pas tave yra kokia nors ugniasienė, ir blokuoja procesą?

tai kad jokios ugniasienės neinstaliavau, tik jei nenusikalbu kazkokia ugniasiene buna kartu su windausais, tai gal ji kazka blokuoja?
o kaip patikrinti?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 19, 12:16)
tai kad jokios ugniasienės neinstaliavau, tik jei nenusikalbu kazkokia ugniasiene buna kartu su windausais, tai gal ji kazka blokuoja?
o kaip patikrinti?

Start-> Valdymo skydas-> Security center-> Windows firewall-> Exceptions-> add program.

O kai instalinai avirą uždėjai varnikę ties "update key..."(kažkas panašaus) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 19 rugsėjo 2007 - 12:28
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 19, 13:25)
Start-> Valdymo skydas-> Security center-> Windows firewall-> Exceptions-> add program.

O kai instalinai avirą uždėjai varnikę ties "update key..."(kažkas panašaus) ?

uždėjau varnelę ties Avira, kad neblokuotų jos, bet nieko tas nepadėjo verysad.gif

o kai instaliavau tai nė nepamenu kur dejau varneles. o gal man tiesiog per naują pabandyt susiinstaliuot? o ar reikia tada padėt varnelę ties tuo "update key"?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 19, 14:17)
uždėjau varnelę ties Avira, kad neblokuotų jos, bet nieko tas nepadėjo  verysad.gif

o kai instaliavau tai nė nepamenu kur dejau varneles. o gal man tiesiog per naują pabandyt susiinstaliuot? o ar reikia tada padėt varnelę ties tuo "update key"?

Reikia, gauni rakta su kurio ir veikia antivirusinė.
Atsakyti
na tada bandau iš naujo instaliuoti, gal gi padės
Atsakyti
valio, pagaliau viskas veikia yahoo.gif Ačių Jums labai už pagalbą.
Tik dar vienas klausimėlis, o kai perskanuoji su Avira kompa ir ji suranda virusą, tai Avira pati sunaikina ar dar man reiks kažką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 19, 14:44)
valio, pagaliau viskas veikia yahoo.gif Ačių Jums labai už pagalbą.

Nu va, malačius biggrin.gif .
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 19, 14:44)
Tik dar vienas klausimėlis, o kai perskanuoji su Avira kompa ir ji suranda virusą, tai Avira pati sunaikina ar dar man reiks kažką daryt?

Jeigu klausia tavo nuomonės, tai gali ir deletinti(jeigu yra pasirinkime), ten gali sukonfigūruoti ką jinai turi daryti: automatiškai trinti ar atsiklausti.
Atsakyti
Aišku dabar viskas. Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 09 19, 15:53)
Aišku dabar viskas. Dėkui už pagalbą  4u.gif

Laimingai smile.gif
Atsakyti